Hej er alla (folk). Jag vill bara varna om Vivus och ingen populär. För att bara ljuga, ändra, till exempel, betala minsta varje månad och de skickar ett mejl, sedan betala en till. Känns som att... Se mere

Hemskt!!!!! Ingen flexibilitet när något går fel. Först måste man vänta i 10 dagar för att få pengarna. Om man som jag har ett gammalt kontonummer hos dem hjälper inte att man skriver till dem och... Se mere

Vivus är ljöger och ärlig inte pga dom skrev sms gemensam en hitta lösning det är inte. Jag är inte nöjd hos vivus. Jag är jättebesviken på vivus. Vivus är inte smart. Kunna ha lösning mindre lägsta ä... Se mere

Förstår inte… först kan jag inte logga in på en månad, när jag väl lyckas igen blir jag inte godkänd lån. har betalat i god tid av lånen varje gång och min kreditvärdighet har inte försämrats men trot... Se mere

1. Finansiel tjeneste uden banklicens

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Vivus tillhandahåller snabba och problemfria lån till privatpersoner med tillfälliga ekonomiska behov. Som kund hos Vivus kan du ansöka om att låna 2 000 – 15 000 kr. - Du får besked direkt - Flexibelt att göra uttag och återbetala - Professionell och vänlig kundservice - Kreditinformation inhämtas från Creditsafe

1,3

Dårlig

Har ikke besvaret negative anmeldelser

1,3

3 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Snabbt och bra

En ansökan fred fm bevilljad skall man inte behöva vänta tills månd em för att få. I mitt fall akut tandläkarbesök

23. juni 2016

Besvarelse fra Vivus.se

Hej Kåre, tack för ditt betyg! När det gäller utbetalningar så är vi i tyvärr i händerna på bankernas ledtider, och ifall du inte har Nordea eller Handelsbanken brukar det normalt ta 1-2 bankdagar efter att vi godkänt ansökan att se pengarna på kontot. Men annars blir de i regel insatta ganska omgående. Hoppas det gick bra hos tandläkaren!

vivus

Ett utmärkt företag snabb service rekomenderas

6. juni 2016

Tack för betyget, Lena!

Otrevlig personal.

Personalen låter irriterade vid telefonkontakt. Snäser av och avslutar samtal utan ett hej.

Sista spiken i kistan på ett annars bra ekonomiskt samarbete.

Skyhöga förlängningsavgifterna borde ju muntrat upp dom kan man ju tycka.

4. juni 2016

Besvarelse fra Vivus.se

Hej Per, det var chockerande att läsa då vi är jättestolta över våra handläggare och servicenivån! Vi försöker alltid att förbättra oss, så du får jättegärna berätta om dina erfarenheter och kontakta oss på marknad@4finance.se. Tack!

Serviceminded

Lätt att ansöka, snabba svar och trevligt bemötande vid personlig kontakt

2. juni 2016

Besvarelse fra Vivus.se

Hej Charlotte, tack så mycket för ditt svar.

Kanonbra!

Snabb hjälp när det kniper och bra personal att prata med om det behövs.

Besvarelse fra Vivus.se

Tack för ditt betyg, Désirée!

helnöjd

är bara så glad, enkelt och lätt.Inget krångel

Besvarelse fra Vivus.se

Tack för betyget, Ann-Louise!

Snabb och effektiv hantering av låneansökan

Mycket tillförlitligt system , snabb beslut, pengarna är på banken nästan samma dag , de här elmenten gör skillnad för den individ som behöver hjälp i nöd.

Besvarelse fra Vivus.se

Tack för ditt betyg, Ahmad!

Snabbt och enkelt.

Snabbt och enkelt med olika återbetalnings-alternativ.

Besvarelse fra Vivus.se

Tack för ditt betyg, Susanne!

Bra att ni finns .

Det är visserligen hög ränta , men är så tacksam
Att ni finns när min s.k. egen bank är så långsam
Så fort man behöver någon hjälp.

Besvarelse fra Vivus.se

Tack för ditt betyg, Annette!

Service

Bra sista alternativ, med service och förståelse.

Besvarelse fra Vivus.se

Tack för ditt betyg, Mika!

Nöjd

Väldigt nöjd med bemötande.

Besvarelse fra Vivus.se

Tack för ditt betyg, Kjell!

Utmärkt service!

Jag är mycket nöjd, utmärkt service, snabba svar och om lån godkänt utbetalning mycket snabbt. Påminnelse vid återbetalning per sms är toppen, jag har inget negativt att komma med och kan rekommendera Vivus till andra!

Besvarelse fra Vivus.se

Härligt att höra! Tack för betyget, Pernilla.