Fijn dat dit bedrijf verder in NL niet verkijgbare supplementen aanbiedt. Ook de duidelijke weergave van totstandkoming van de prijs i.v.m. import kosten vond ik prettig. Delivery was snel en deze... Se mere
De olie breekt de rubber van de seal van de verpakking af. Hierdoor gaat het flesje niet mee dicht en veranderd de consistentie van de olie. Onbruikbare olie en 100 euro verspilt! Fantastische serv... Se mere
De producten zijn de moeite waard. Mij is niet altijd duidelijk waarom ik een eerder gekocht product niet kan vinden als ik opnieuw wil bestellen.
Ik heb hetzelfde product elders besteld op 2 februari en het is nog niet binnen. Bij Vivitals binnen 24 uur de bestelling in huis . Complimenten.
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Op onze website bieden wij u niet gewoon gegarandeerd de voordeligst vitamine of voedingssupplement van de meest gerenommeerde merken. Onze meerwaarde ligt in excellente voorlichting, begeleiding en indien gewenst (kosteloze) ondersteuning van een arts bij het kiezen van het juiste voedingssupplement.
Verlengde Bremenweg 6, 9723 JV, Groningen
- 085-888 6210
- info@vivitals.nl
- vivitals.nl
Zoals gewenst.
betrouwbaar en snelle levering
Artikel was niet on voorraad
Artikel was niet on voorraad. Daarom duurde het wat langer. Maar verder prima service!!!
Het bestellen van mijn aankoop ging …
Het bestellen van mijn aankoop ging niet moeilijk, de juiste pillen waren goed te vinden.
Scherpe prijs en snelle levering!
Goed opneembare vorm van zink, verder in NL niet verkrijgbaar
Delivery was snel en deze vorm van zink (zink glycinate, niet te verwarren met gluconate) bevalt goed.
prima snelle service
Snelle levering zoals beloofd.
Veel te lange verzending periode
Het heeft 21 dagen geduurd voordat ik mijn bestelling kreeg. Ik heb nog gebeld voor text en uitleg, een week geleden bijna, ben nog steeds niet terug gebeld
verloren product door verkeerde keur in verpakking.
Fantastische service! Direct naar het communiceren van mijn ontevree, telefonisch kontact gehad en is de klacht serieus, vriendelijk en klant gerecht behandeld. Binnen 24 uur was er een vervangend artikle, geheel kostenloos aan huis bezorgd. Zeer, maar dan ook zeer tevreden over de behandeling van mijn klacht, en de werking van het product zelf. Een echte aanrader.

Goed
De bezorg tijd is niet zo handig voor mensen die werken full time.

Top Service
Ik heb niks aan te merken op de inhoud van het product en ook de klantenservice was erg vriendelijk toen ik een vraag had. Ik had pech met een lekkend flesje maar dat is heel snel opgelost door een nieuw flesje op te sturen. De oude mocht ik ook houden.
snel en correct
Bij Vivitals binnen 24 uur de bestelling in huis .
Complimenten.

Besvarelse fra Vivitals
Mooie producten tegen schappelijke prijzen

Besvarelse fra Vivitals
Maken waar wat zij beloven!
Overzichtelijke site, goede informatie per product en een zéér snelle bezorging! Chapeau!!