VIVI VEE Anmeldelser 184

4,4

De sieraden zijn snel verzonden, komen overeen zoals getoond op de foto's. Ik mis alleen in de beschrijving op de website een maatvoering van de bedels en connectors. Dan kun je een beetje schatten ho... Se mere

Snelle verzending, goede kwaliteit! Tot nu toe verkleuren de sierraden niet. Blij mee! Al meerdere bestellingen gedaan🫶🏼💕

Hele mooie sieraden , goede prijs/ kwaliteit . Snelle levering en bij problemen zorgen ze voor een goede oplossing .

Mooie bedels, snel binnen en leuk contact met de klantenservice. Alleen erg jammer dat er geen beleving bij is qua verpakking. De bedels zaten in plastic gripzakjes (met barcodesticker) in het brieven... Se mere

1. Smykkeforretning

Online boutique met onder andere handgemaakte sieraden, curated serendipity en heel veel meer mooie items, zoals oorbellen, kettingen, bedels, armbanden en ringen.

4,4

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 24 timer

Ketting

Kwaliteit materiaal minder...ziet er goedkoop uit

29. september 2025

Hey Petra,

Dankjewel voor je feedback. Wat jammer om te horen dat de kwaliteit tegenvalt!

We hechten veel waarde aan de juiste kwaliteit van de items en nog belangrijker is dat je blij bent met je aankoop. Mocht je om wat voor reden dan ook je aankoop willen retourneren, dan kan dat geheel kosteloos :)

Mocht je hiervan gebruik willen maken, trek dan gerust aan de bel :)

Ik wens je nog een fijne dag!

Mooie bedels!!

Mooie bedels! Echt als op de afbeelding. Helaas miste er 1 bedel, maar na contact werd de bedel direct nagestuurd!🙂

25. september 2025

Besteld

Besteld. Mail. Niet op voorraad. Je kiest een ander item dat op site staat. Blijkbaar toch niet op voorraad. Dan maar geld terug gevraagd

25. september 2025

Ik heb mijn bestelling na 9 dagen nig…

Ik heb mijn bestelling na 9 dagen nig niet ontvangen en het is nog wel briefpost

22. september 2025

Hey Claudia,

Goed dat je dit laat weten. Ik kan mij goed voorstellen dat je ervan baalt dat je bestelling na 9 dagen nog steeds niet bij je aan is gekomen!

Voor het verzenden van de post zijn we afhankelijk van PostNL. Meestal komt je bestelling binnen 1-3 dagen na verzending bij je aan, maar soms duurt het wat langer voor je bestelling bij je aankomt :)

Ik zal je via de mail een bericht sturen zodat we samen kunnen kijken naar een goede oplossing :)

Leuke bedels

Leuke bedels, eentje terug gestuurd is gratis en ook best snel afgehandeld. Meerdere bedels aan mijn ketting, ze blijven mooi!

7. august 2025

Het was voor mij niet duidelijk dat het…

Het was voor mij niet duidelijk dat het kettinkje geen sluiting had en dat deze er los bij gekocht moest worden.
Kwaliteit van sluiting niet goed ging snel kapot

27. juni 2025

Hey Hannie,

Goed dat je dit laat weten! Ik begrijp dat het niet duidelijk was dat de kettingen en de slotjes apart werden verkocht. Dat is natuurlijk niet de bedoeling!

Naar aanleiding van je review heb ik de producten aangepast, waardoor het nu duidelijk erbij staat dat de slotjes apart moeten worden verkocht, dus bedankt voor je feedback! Ik heb ook de extra verzendkosten die je hebt moeten betalen gecrediteerd voor je :)

Ik zal je ook een aparte mail sturen over het slotje wat kapot is gegaan, zodat we samen kunnen kijken naar een goede oplossing hiervoor :)

Ik wens je nog een fijne dag!

Hey Anneke,

Goed dat je het aangeeft. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat de kettingen scherp zijn!

Ik kijk graag met je naar een goede oplossing hiervoor. Je ontvang hierover een aparte mail :)

Kapotte oorbellen

Mijn oorbellen kwamen kapot aan dus heb ik contact opgenomen met het bedrijf en heb een snelle reactie ontvangen met de mededeling dat ik een nieuwe paar zou ontvangen wat daadwerkelijk is gebeurd. Een hele fijne service.

3. juli 2025