Perfekt køreskole. Kenneth er en super god kørelærer, super behagelig og rigtig god til at lære fra sig. Teori-timerne var super hyggelige og var placeret på gode tidspunkter så de passede in... Se mere
STOR anbefaling herfra. Kenneth er en fantastisk kørelærer, som er på bølgelængde med sine elever. Han er imødekommende og nem at tale med. Han er fleksibel med sine køerlektioner, så er det passe... Se mere
Vælger man denne køreskole så får man en køreskole hvor der virkeligt bare er styr på tingene. Jeg kontaktede Kenneth da jeg stod i en rigtigt dårlig situation og havde brug for at skifte køre... Se mere
Viuffs Køreskole, er en lille lokal køreskole i Jægerspris, der tilbyder kørekort til personbil (kat. b.). Vores undervisning i teori lokalet og i skolevogen er seriøs, proffesionel og dog med meget personlighed. Vi underviser i hjemlige og behagelige rammer og køre udelukkende med hold på max 6 elever pr. gang. Vi sikre os at alle elever bliver både set og hørt i undervisning og at vi skaber de bedste rammer for en god oplevelse og for beståelse første gang. Vores undervisning er altid hverdage efter kl. 15:00, så det e rmuligt at passe arbejds-og studieliv ind med undervisningen. "Din succes er vores succes"
Ahornvej 3, 3630, Jægerspris, Danmark
Perfekt køreskole.
Teori-timerne var super hyggelige og var placeret på gode tidspunkter så de passede ind i forhold til arbejde.
Køretimerne var en sand fornøjelse, og det var nærmest ærgerligt da der ikke var flere hyggelige køretimer tilbage.
Man kan skrive alle de samme ting om hans kone som stod for førstehjælp-delen. Det var også en fornøjelse.
Alt i alt finder man ikke en bedre køreskole. 100% anbefaling herfra.

Besvarelse fra Viuffs Køreskole
Det har virkelig været en fornøjelse skønne teoritimer med dejlige snacks og køretimer, der passede perfekt ind i min hverdag. Jeg har nydt at være i dit selskab. En kæmpe, kæmpe anbefaling herfra! Jeg tror ikke, der er nogen som Kenneth – han er virkelig dygtig til sit arbejde. Og selvfølgelig også tak til hans kone Camilla for førstehjælpen

Besvarelse fra Viuffs Køreskole
Jeg kan varmt anbefale Viuff's køreskole.

Besvarelse fra Viuffs Køreskole
Super god køreskole og tiptop kørelære og gifflar bliver man aldrig træt af

Besvarelse fra Viuffs Køreskole
Godt sted og følte mig sikker hele vejen.. Kan klart anbefales…

Besvarelse fra Viuffs Køreskole
Meget fleksibel med køretimer som IKKE ligger i skoleskemaet, så intet fravær.
Lidt lang ventetid på praktikprøve men det er ikke køreskolens skyld.
Alt i alt en virkelig god og hjemlig oplevelse, med teoritimer som ikke virker for lange.

Besvarelse fra Viuffs Køreskole
Ualmindelig skøn kørelærer. Veluddannet og har styr på sit fag. Helt klart en varm anbefaling herfra.
Tak for kørekortet, bonusfar🫶

Besvarelse fra Viuffs Køreskole
Jeg havde en fantastisk oplevelse hos viuffs kørerskole med Kenneth. Hans professionelle tilgang og tålmodighed gjorde hele processen nem og behagelig. Jeg følte mig tryg bag rattet, og han gav mig selvtillid som bilist. Kenneths evne til at forklare og guide igennem alle aspekter af kørsel var imponerende. Jeg bestod min køreprøve med lethed takket være hans dygtige undervisning. Jeg kan varmt anbefale denne køreskole med Kenneth som din instruktør!

Besvarelse fra Viuffs Køreskole
Kæmpestor anbefaling herfra, jeg har været så glad for at være elev hos Kenneth.
Undervisningen forgår i små hold hjemme hos Kenneth og det er nærværende og personligt, så jeg føler mig altid velkommen.
Kenneth er god til at lære fra sig og er altid glad, i godt humør og rolig under kørslen så jeg føler mig sikker.
jeg er glad for at have valgt Kenneth som kørelærer, og han har været der for mig hele vejen igennem :)

STOR anbefaling herfra.
Kenneth er en fantastisk kørelærer, som er på bølgelængde med sine elever. Han er imødekommende og nem at tale med. Han er fleksibel med sine køerlektioner, så er det passer ind i job, skole m.m.
Det har været nemt at føle sig velkommen i jeres hus til teoritimerne.
Tak for hjælpen, og for nogle hyggelige køretimer.
Mange hilsner fra Tobias

Besvarelse fra Viuffs Køreskole
Skide god kørelærer der er i ens eget tempo. Kenneth er meget mangfoldig og rigtig god til at lære fra sig. Klart anbefalet💪 mvh. En tidligere elev

Besvarelse fra Viuffs Køreskole
god og flink kørelærer Så hvis du leder efter en god Køreskole vil jeg ikke kigge længere fordi er Viuffs Køreskole nok en af de bedste Jeg har prøvet

Besvarelse fra Viuffs Køreskole
Super hyggeligt selskab og nogle fede timer og en super fed førstehjælp også alt i alt et fedt sted at tage kørekort

Virkelig god køreskole
Man kan mærke der bliver gået op i kvaliteten på køreskolen imens der stadigvæk er tid til at hygge sig med at tage kørekortet
Kæmpe anbefaling

Besvarelse fra Viuffs Køreskole
Dejlig lille køreskole hos kenneth i hans hus - har haft en dejlig oplevelse hele vejen igennem gode køre timer med snak om alt verden - hyggeligt til teori i hans sofa med snaks - kæmpe anbefaling herfra hvis du ikk du er til "skole" teori timer🚗✅ bestået alle prøve i første huk✔️

Besvarelse fra Viuffs Køreskole
Virkelig en god oplevelse, jeg nød hele forløbet, og bestod både teori og køreprøve ved første forsøg, hvilket jeg kun kan takke Kenneth for:)
Kæmpe anbefaling fra mig🙌🏼

Besvarelse fra Viuffs Køreskole
Jeg kontaktede Kenneth da jeg stod i en rigtigt dårlig situation og havde brug for at skifte køreskole og allerede fra første samtale fik jeg en rigtigt god mave fornemmelse omkring ham.
Jeg følte mig hørt og han var super venlig og imødekommende og klar på at hjælpe mig igennem et forløb, som jeg havde tænkt fuldstændigt håbløst.
Nu mindre end 4 uger senere har jeg i dag bestået min køreprøve.
Tusind tak for den super gode oplevelse. Du og din køreskole får hermed min varmeste anbefaling.