Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Bezorging wordt steeds uitgesteld, zieke werknemer is inmiddels weer aan het werk en nog geen bestelling ontvangen. Denk niet dat wij weer bij u bestellen.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Drie verschillende cadeaus besteld, moesten op hetzelfde adres worden afgeleverd. Keurig telefonisch contact gehad, werd in een pakket geleverd zodat verzendkosten maar één keer in rekening werden geb... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

In verleden vaak al es wat besteld, altijd goed gegaan. De pakketjes zijn altijd super leuk, zien er leuk uit en zijn ook nog es gezond👌🏻zoveel leuker dan de meeste brievenbuspakketten. Deze keer... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Na mijn review van 26 augustus werd er direct contact met me opgenomen. Degene die ik het pakketje had gestuurd kreeg een nieuwe, die deze keer ongeschonden aankwam. Ook kreeg ik zelf een leuke a... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Forarbejdning af frugt og grøntsager

Skrevet af virksomheden

Vitamine Bo maakt bedrijven en evenementen gezonder! Dit is het bedrijf welke jou de vitamineboost geeft waar je ook bent. Op je werk, een festival, lokale markt, zakelijke bijeenkomst of op je favoriete evenement!

Kontaktoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 66 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 måned

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Super snelle levering!

Super snelle levering!! Het kaartje was met de hand geschreven, zo persoonlijk!
Top ervaring, raad het iedereen aan.

16. oktober 2023

Besvarelse fra Vitamine Bo

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om dit bericht te schrijven! Jouw mening is erg belangrijk voor ons. Graag zien we je de volgende keer weer.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Origineel cadeautje voor een zieke

Origineel cadeautje voor een zieke, snel bezorgd

15. oktober 2023

Besvarelse fra Vitamine Bo

Wat fijn om te lezen dat je zo’n positieve ervaring hebt gehad met Vitamine Bo. Hopelijk zien we je snel weer terug voor een fruitig pakketje van ons.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goed op de hoogte gehouden van traject…

Goed op de hoogte gehouden van traject van de bestelling en volgens de geadresseerde erg lekker!

6. oktober 2023

Besvarelse fra Vitamine Bo

Wij zijn blij dat je zo'n positieve ervaring hebt gehad met Vitamine Bo. Bedankt voor het schrijven van deze review.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Toch nog een lekker verjaardagsdrankje.

Wij hebben dit als verjaardagscadeau gegeven, omdat ze een fiets ongeluk had gehad met als gevolg een gebroken kaak. Ze vond erg erg leuk.

23. september 2023

Besvarelse fra Vitamine Bo

Wat fijn dat de ontvanger het pakketje leuk vond! Wellicht kunnen we jullie in de toekomst van meer vitamines voorzien.

Leuke producten

Leuke producten, waar onze zieke werknemers heel blij van worden!

10. september 2023

Besvarelse fra Vitamine Bo

Wat fijn dat je je werknemers blij hebt kunnen maken met een vitaminerijk pakketje!

Snelle levering!

6. september 2023

Besvarelse fra Vitamine Bo

We zijn blij om te horen dat je zo tevreden bent met onze levering! We hopen je snel weer van vitamines te mogen voorzien!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Na mijn review van 26 augustus werd er…

Na mijn review van 26 augustus werd er direct contact met me opgenomen.
Ook kreeg ik zelf een leuke attentie.
Supergoede service vond ik dat!

Bedankt Vitaminebo 🙏

14. september 2023
Uopfordret anmeldelse

Besvarelse fra Vitamine Bo

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service! We hopen je een volgende keer weer van dienst te mogen zijn!

Top service.

Nadat het flesje smoothie kapot was aangekomen bij de ontvanger gewoon een nieuwe pakketje verstuurd door Vitamine Bo. Wat een top service! En ook zelf nog een sorry pakketje ontvangen, super leuk. Bedankt Vitamine Bo!

4. september 2023

Besvarelse fra Vitamine Bo

Wat fijn om te horen dat we je alsnog blij hebben kunnen maken met een heerlijke smoothie, ondanks dat het de eerste keer niet helemaal goed was verlopen. We hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn!

Leuke unieke webshop

Leuke pakketjes, snel bezorgd. Gezond en veelzijdig!

6. september 2023

Besvarelse fra Vitamine Bo

Bedankt voor deze positieve review! We hopen je in de toekomst vaker van dienst te mogen zijn.

Fijn bedrijf, mooie producten

Nu meerdere keren besteld. Altijd verse producten. Snelle levering. Bereikbaar bij vragen en bereidwillig nèt even iets anders te doen op verzoek.
Fijn bedrijf om iets te bestellen

29. august 2023

Besvarelse fra Vitamine Bo

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om dit bericht te schrijven! Jouw mening is erg belangrijk voor ons. Wat goed dat je zo’n fijne en positieve ervaring bij ons hebt gehad. Graag zien we je de volgende keer weer.

Voornaam niet volgens opgave

Het produkt en de bezorging is helemaal goed. Maar helaas is de voornaam niet volgens opgave op het kaartje en op de adresgegevens gekomen. Wel wat storend maar geen drama natuurlijk. Ik heb gecheckt of ik dat verkeerd heb opgegeven, maar ik wel goed vermeld. Dit wilde ik toch even terugkoppelen.

21. august 2023

Besvarelse fra Vitamine Bo

Dankjewel voor het terugkoppelen hiervan. We zullen hierop gaan letten in de toekomst. Ik hoop dat de ontvanger desondanks heeft kunnen genieten van het pakketje!

Fijn meegedacht!

Ik had per ongeluk mijn eigen adres bij het bezorgadres ingevuld.

Ik kreeg een mailtje of dit wel klopt. Uiteindelijk, dankzij oplettendheid bij Vitamine Bo, is het pakketje alsnog aan het goede adres gegaan!

15. august 2023

Besvarelse fra Vitamine Bo

Wat fijn dat het pakketje uiteindelijk goed bij de ontvanger is aangekomen. Dankjewel voor het schrijven van deze waardevolle review!

Prima

Top kwaliteit, leuke concept, goede smoothies en een bedrijf dat zich richt op de relatie met de klant.

15. august 2023

Leuk cadeau

Snel goed gecommuniceerd.
Leuk concept. Wij hebben het gegeven aan een collega met een gebroken kaak, die niet kan eten. Super fijn dat deze optie er is.

31. juli 2023

Besvarelse fra Vitamine Bo

Bedankt voor deze positieve beoordeling! We hopen je de volgende keer weer van dienst te mogen zijn.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vitamine Bo geeft kleur aan elke dag!

Zowel zakelijk als privé is het fijn samenwerken met het super enthousiaste team van Bo! Prijs/ kwaliteitverhouding is uitstekend. De informatievoorziening over de verse producten en de houdbaarheid van je bestelling, geeft je de zekerheid dat de producten met veel liefde en aandacht zijn gemaakt en bezorgd. Go Bo!

11. juli 2023

Besvarelse fra Vitamine Bo

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om dit bericht te schrijven! Jouw mening is erg belangrijk voor ons. Wat goed dat je zo’n fijne en positieve ervaring bij ons heeft gehad. Graag zien we je de volgende keer weer.

gelukkig

Alles was perfect gedaan!

17. juli 2023

Besvarelse fra Vitamine Bo

Fijn om te horen dat alles naar wens was!

Sietske | Vitamine Bo

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.