Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Bezorging wordt steeds uitgesteld, zieke werknemer is inmiddels weer aan het werk en nog geen bestelling ontvangen. Denk niet dat wij weer bij u bestellen.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Drie verschillende cadeaus besteld, moesten op hetzelfde adres worden afgeleverd. Keurig telefonisch contact gehad, werd in een pakket geleverd zodat verzendkosten maar één keer in rekening werden geb... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

In verleden vaak al es wat besteld, altijd goed gegaan. De pakketjes zijn altijd super leuk, zien er leuk uit en zijn ook nog es gezond👌🏻zoveel leuker dan de meeste brievenbuspakketten. Deze keer... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Na mijn review van 26 augustus werd er direct contact met me opgenomen. Degene die ik het pakketje had gestuurd kreeg een nieuwe, die deze keer ongeschonden aankwam. Ook kreeg ik zelf een leuke a... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Forarbejdning af frugt og grøntsager

Skrevet af virksomheden

Vitamine Bo maakt bedrijven en evenementen gezonder! Dit is het bedrijf welke jou de vitamineboost geeft waar je ook bent. Op je werk, een festival, lokale markt, zakelijke bijeenkomst of op je favoriete evenement!

Kontaktoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 66 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 måned

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Leuk

Voldeed aan verwachting!

12. februar 2022

Besvarelse fra Vitamine Bo

Dank je wel Sanne!! Fijn dat je zo positief bent over Vitamine Bo.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Goede service, uniek product

Zeer goede service en er werd contact met mij opgenomen toen er iets onduidelijk was. De ontvanger was ook tevreden met het pakketje, de gembershot heeft haar heel goed gedaan! Ik zou de volgende keer opnieuw bestellen als ik iemand beterschap zou wensen.

8. februar 2022

Besvarelse fra Vitamine Bo

Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling. We hopen u de volgende keer weer van dienst te mogen zijn!

Snel besteld en geleverd

Snel besteld en geleverd. Goede service - had niet het goede kaartje bijgevoegd en dit werd zonder problemen gecorrigeerd. Top!

6. februar 2022

Besvarelse fra Vitamine Bo

Bedankt voor jouw positieve beoordeling! Wat fijn dat het goed is opgelost!

Wat een leuk bedrijf

Wat een leuk bedrijf! Duidelijke communicatie, optijd geleverd en leuk verpakt. Voor het eerst besteld bij Vitamine Bo ga zeker vaker bestellen voor onszelf of voor een (brievenbus)cadeautje.

6. februar 2022

Besvarelse fra Vitamine Bo

Wat fijn om te lezen Wendy dat je zo'n positieve ervaring hebt gehad met Vitamine Bo. Hopelijk zien we je snel weer terug voor een fruitig pakketje van ons!

Snelle service

Snelle service, lekkere producten

4. februar 2022

Besvarelse fra Vitamine Bo

Bedankt voor je positieve feedback Maartje! Dit waarderen wij enorm.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik ben zo enthousiast over Vitamine Bo.

Ik ben zo enthousiast over Vitamine Bo.
Zelf 2 smoothies ontvangen van mijn lieve leidinggevende toen ik ziek was en dat was zo leuk ingepakt en vooral ONTZETTEND lekker dat ik ook een smoothie voor een zieke vriend heb besteld.
Ook hij was erg enthousiast!
Het handgeschreven kaartje erbij vind ik echt een gouden greep.
Zo wordt het geheel lekker persoonlijk.
Ik werd goed op de hoogte gebracht over de bezorging...kortom een aanrader:)

17. januar 2022

Besvarelse fra Vitamine Bo

Bedankt voor deze super leuke review Sharon! Wat fijn om te horen en graag tot de volgende keer!

Top top top

Ik bestel regelmatig brievenbuspakketjes hier. Zo’n leuk concept en het verloopt altijd prima. Snelle levering en de pakketjes zijn een feestje om uit te pakken. Top ontdekking!!

15. januar 2022

Besvarelse fra Vitamine Bo

Fijn om te horen Anniek! Graag tot de volgende keer!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snelle levering en mooie producten

Snelle levering en mooie producten.
Bij mijn bestelling heb ik gekozen voor twee smoothies. Wat ik leuk vind is dat je zelf een toepasselijke kaart er bij kunt doen. De ontvangster was ook erg tevreden.

Zelf heb ik een home pakketje gekregen toen ik ziek was. Doordat dit zo leuk was ingepakt, lekker was en een keer wat anders dan de standaard dingen. Heb ik besloten vaker via deze site anderen te verrassen.

14. januar 2022

Besvarelse fra Vitamine Bo

Bedankt voor deze super leuke review Merel! Fijn om te horen. Graag tot de volgende keer!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Eenvoudig een leuk cadeautje bestellen

Eenvoudig een leuk cadeautje bestellen. Het wordt snel verzonden en de ontvangers waren verrast over het cadeautje. Voor herhaling vatbaar.

13. januar 2022

Besvarelse fra Vitamine Bo

Bedankt voor deze leuke review Wiljo! Graag tot de volgende keer!

Top!

Top. Snel en goed verpakt

11. januar 2022

Besvarelse fra Vitamine Bo

Fijn om te horen Jim! Fijne dag!

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Mooi pakketje

Mooi pakketje
De ontvanger was erg tevreden
Alleen de appels waren rot van binnen
Verder geen rare opmerkingen

11. januar 2022

Hoi Kaylee!
Dank voor jouw review over Vitamine Bo. Fijn dat de ontvanger blij was, maar erg vervelend dat de appels niet goed waren. Dit had zeker niet zo moeten zijn. Als het goed is heeft mijn collega contact met jou gehad en hier een oplossing voor gevonden.
Fijne dag!
Groet,

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Leuk pakketje

Leuk pakketje maar de ontvanger liet mij weten dat het wel overrijp fruit was dat direct op moest en dat is dan toch jammer om te geven/om te krijgen. Bo vitamines heeft dit serieus aangepakt en gever én ontvanger smoothie flessenpost gestuurd met een sorry kaart. Chapeau.

9. januar 2022

Besvarelse fra Vitamine Bo

Bedankt voor deze review Ingrid! Gelukkig dat het allemaal goed is opgelost.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Er ging iets niet helemaal goed met het…

Er ging iets niet helemaal goed met het bezorgen van het pakketje maar dit heeft Vitamine BO echt fijn aangepakt! Ze hebben zelfs een nieuw pakketje opgestuurd.
In mijn ervaring een fijne en snelle service.

23. december 2021
Uopfordret anmeldelse

Besvarelse fra Vitamine Bo

Bedankt voor deze review Sophiya! Gelukkig dat het allemaal goed is opgelost. Fijne feestdagen!

Opnieuw een uitstekend

Opnieuw een uitstekend, leuk en gezond pakketje besteld voor familie welke allemaal positief getest waren.
Snel en keurig bezorgd!!

9. december 2021

Besvarelse fra Vitamine Bo

Wat fijn dat het zo naar wens is verlopen Nynke! En hopelijk zijn ze snel allemaal beter.

Top!

Op tijd bezorgd, zat er netjes uit en lekker!

8. december 2021

Besvarelse fra Vitamine Bo

Bedankt voor de leuke review! Fijne dag!

Volgens de ontvanger superlekker

Volgens de ontvanger superlekker! Weer eens wat anders dan een fruitmand. Zeker aan te bevelen en zal er zeker weer eens gebruik van maken!

4. december 2021

Besvarelse fra Vitamine Bo

Wat leuk dat de ontvangers zo blij waren Abby! Bedankt voor deze leuke review!
Francien | Vitamine Bo

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.