Wij bestellen nu ruim twee jaar bij VitalShila, de levering is enorm snel en ze hebben ook vaak leuke acties. We merken echt verschil in dagelijkse concentratie in bijvoorbeeld gesprekken, maar ook fo... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Dit is reeds de 2e keer dat ik bestelde, als je tijd hebt kun je best uitkijken naar aanbiedingen van 1+1gratis Snelle levering doch DHL gooide roet in het eten!
Helaas is de bestelling beschadigd aangekomen. Potje was half leeg en alles plakte. Helaas geen contact via contactformulier of email hierover gekregen. Edit; contact gehad en prima opgelost. Nu wa... Se mere
Virksomheden har svaret
De support afdeling helpt je binnen een paar uur. Testresultaten etc allemaal direct aangeleverd. De testeigenschappen en ingrediënten zijn van dit product wel zoals ze horen te zijn, als je deze verg... Se mere
Virksomheden har svaret
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Vitamine- en supplementenwinkel in o.a. Shilajit.
Kontaktoplysninger
Legmeerdijk 313, 1431 GB, Aalsmeer, Holland
- info@vitalshila.com
- vitalshila.com
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Bestelling annuleren door niet nakomen van de bezorgtijd!!
Ik heb een bestelling die nig niet bezorgd is ik heb jullie meerdemalen gemaild!!! Ik wil mijn geld terug!! Dat op heden nog zo met klanten wordt omgegaan is echt nirt ok!! Binnen 48h leveren?? Ik ben nu 10 dagen verder!!! Ik wil mijn geld terug en nooit meer bestel ik bij jullie!!

Besvarelse fra Vitalshila
Ik gebruik de sjilajit nu 2 maanden…
Ik gebruik de sjilajit nu 2 maanden maar bemerk nog geen enkele verbetering. Ook ruikt het naar laurierdrop, erg zoet van smaak. Ik heb twijfels over de puurheid van dit product.

Besvarelse fra Vitalshila
Al een aantal mail verzonden en…
Al een aantal mails verzonden en aangedrongen op een reactie tot op heden nog niets ontvangen en ook geen reactie van hen. Het enige dat ik heb is bedankt voor je bestelling en de centjes natuurlijk want die hebben ze al.

Besvarelse fra Vitalshila
Vlotte levering. Over de shilajit mijn twijfels.
Bestelling vlug ontvangen. Ging zeer vlot .
Als je 3x50gr koopt is het zeer voordelig. Vergeleken met andere shilajit die ik gehad heb toch een paar opmerkingen. De shilajit is zeer vloeibaar. Bij vorige comment werd daar verklaring voor gegeven ( droogproces). De shilajit ruikt zoet, smaak is niet bitter. Doet me denken vermengd te zijn met melasse. Dat is het eerste wat in me opkomt. Heb melasse in huis en eens goed vergeleken. Ik vind toch wat verdachte overeenkomsten. Ook al zijn die minimaal.
Over labtesten en de batchnummers. Waarom vind ik die niet terug op glazen verpakking. Misschien heb ik erover gekeken.
4 sterren omdat het net ontvangen is. Kan geen oordeel geven over effecten.
Afgaande van wat ik zie en smaak zou het minder moeten zijn. Hopelijk word het tegendeel bewezen. Zal ik pas weten binnen paar weken en dan review aanpassen over kwaliteit. Dus, 4 sterren met het voordeel van de twijfel.
Oordelen op alleen zicht en smaak zou ik 2 sterren geven.
We zien binnen paar weken of mijn mening correct is of niet. Hoop dat de werking beter is dan wat ik zie en ruik.
Update komt.
Mvg en bedankt voor de vlotte levering.

Besvarelse fra Vitalshila
Na het lange wachten heeft het bedrijf…
Na het lange wachten heeft het bedrijf via Bpost een nieuwe levering gedaan. Ondertussen kwam ook de oude levering aan. Knappe service, uiteindelijk het wachten waard. Al vind ik dat de levering via Colis privés echt niet ok was. De levering via Bpost verliep heel vlot en snel. Bedank Vitalshila om dit netjes en meer dan correct op te lossen.

Besvarelse fra Vitalshila
Uit eindelijk het potje mogen…
Uit eindelijk het potje mogen ontvangen, ik gebruik al lange tijd shilajit maar hoe kan het dat jullie shilajit minder bitter van smaak is, en niet knetter hard in het potje zit, voorheen warme ik de shilajit op in een pannetje met gekookt water maar dat is bij deze shilajit bijna niet nodig.
Met vriendelijke groet Sander

Mogelijke scam?
4 weken geleden besteld, maar nog steeds niet(s) binnen. Paar keer met "support" gemaild. Na herhaalde emails uiteindelijk antwoord dat het afgelopen weekend verzonden zou worden. Woensdag weer gemaild maar wederom geen antwoord. Ben bang dat het gevalletje scam is of een mislukte vorm van drop shipping. Geen aanrader dus (understatement).

Toch ontvangen
Oke, na lang wachten toch alles binnen gekregen. Product geprobeerd en voldoet aan de verwachtingen.
Dus nu toch een positieve reactie
Hierbij geef ik graag een update op…
Hierbij geef ik graag een update op mijn vorig schrijven ik heb niet alleen mijn geld terug gestort gekregen maar vandaag ook nog eens mijn bestelling en een potje extra waarvoor ik de Angelo Visser dan ook dankbaar ben ik ga vanaf morgen het beginnen gebruiken en ik houd jullie zeker op de hoogte wat mijn ervaring gaat zijn.
Wel wat geduld moeten hebben maar deze firma is zeker correct
Niet geleverd zou geld terug krijgen…
Niet geleverd zou geld terug krijgen via klarna jammer

Prima
Bestelling ontvangen, wel iets vertraagd maar kan gebeuren!

Besvarelse fra Vitalshila
Ik was eerst sceptisch over het gebruik…
Ik was eerst sceptisch over het gebruik van supplementen, maar ik ben helemaal om! Gebruik de shilajit nu 2 maanden en ik merk dat ik meer uithoudingsvermogen heb tijdens het sporten en dat mijn kracht trainingen in een mooie lijn stijgen.
21 januari besteld nog steeds niets…
21 januari besteld nog steeds niets ontvangen. Ze beloven binnen 2 dagen in huis? Aan de track en tracé zie ik dat het uit China moet komen. Ik mag hopen dat het echt veel belovend is als ik het ooit in huis krijg. Bestelling 3874

30 januari besteld niets meer gehoord
30 januari besteld, maar nooit meer iets gehoord. Ik heb support gemaild, maar geen reactie ontvangen. Ik weet zeker dat ik nu, doordat ik deze review plaats, wel een reactie ga krijgen.
Op de site staat:
"Wij leveren binnen 48 uur (2 werkdagen) na verzending vanuit ons sorteercentrum in Dordrecht. Leveringen vinden plaats van maandag tot en met vrijdag. Bestellingen die in het weekend of op feestdagen worden geplaatst, worden de eerstvolgende werkdag verwerkt en verzonden."
Dat klopt dus niet helemaal, he? Ik heb ook geen idee hoe ik mijn geld terug moet krijgen als ze niet reageren.

Besvarelse fra Vitalshila
Donderdag 30 januari besteld en tot op…
Donderdag 30 januari besteld en tot op heden nog geen verzend bevestiging of product ontvangen. Op mail word niet gereageerd.

Dit product is top!!
Dit product is top!! Een maand geleden heb ik de himalayan shilajit besteld en ik kan echt zeggen dat ik me veel beter en fitter voel. Ik kan me niet alleen beter focussen op m’n werk heb maar met sporten geeft het ook echt een boost aan energie. Ik raad dit product zeker aan!
Het product werkt fantastisch
Het product werkt fantastisch! Ik voel mij direct fitter. Daarnaast erg snelle levering en goede klantenservice. Kortom, erg tevreden!

Besvarelse fra Vitalshila
Læs mere om andre typer anmeldelser.