Vita Nuova Anmeldelser

4,9

C’est très bon, on est bien accueillis, très gentil, très aimable, serviable, je vous le recommande très propre, pas très cher, c’est excellent il faudrais venir souvent

Olá Claire, boa tarde. Gostaria de confirmar a recepção, com sucesso, da encomenda de Eye Complex 7. Não queria deixar de lhe agradecer os seus esforços e total empenho na correcção das dis... Se mere

Per me vita nuova sono i migliori supplementi che si possono trovare...a vita nuova si trova qualità e potenza a livelli altissimi... spedizioni veloci... comunicazioni rapidi e gentilissimi.. prodott... Se mere

1. Helse- og skønhedsbutik

Official EU distributor of Time Health products.

4,9

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

4,9

Quality products & excellent customer service

Excellent quality products. Plus the owner/staff always gives some nice handwritten tips with each order, which I really appreciate. It is a very nice gesture. Will continue buying from there and recommend to anyone looking for good quality supplements.

14. juli 2023

great experience

Receive the products in the correct time

18. juli 2023

Besvarelse fra Vita Nuova

Malta can be a tricky destination: it can take a few days for the freight container to fill before they fly it over to you, other times it can be really fast. But glad you were satisfied, thank you.

Good service

17. juli 2023

Besvarelse fra Vita Nuova

Glad you felt well looked after - and we hope you're doing well on the supplements too.

Brilliance

Brilliance! Product🥳 + delivery and a personal touch at the end 🌺 Merci🥰

14. juli 2023

Besvarelse fra Vita Nuova

Go raibh maith agat - I just had to show off my school Irish, delighted you are happy with your 3 supplements.

Pessima esperienza

Pessima esperienza.
Sembrerebbe un raggiro con contratto min onorato.
Non fidatevi

15. juli 2023

Besvarelse fra Vita Nuova

Ciao Gianluigi, non riusciamo a trovare alcuna traccia di voi o degli ordini che avete effettuato con Vita Nuova. È chiaro che avete avuto un'esperienza orribile e vi suggeriamo di contattarci direttamente in modo da risolvere rapidamente la situazione. Se la recensione è stata pubblicata per errore, la preghiamo di rimuoverla. Inoltre, è sempre meglio contattare un'azienda che delude, perché in questo modo ha la possibilità di correggere la situazione. I migliori auguri da parte del team di Vita Nuova

Produits efficients et diversifiés

Produits efficients et diversifiés, couvrant les principales catégories de compléments alimentaires.
Service de qualité avec une livraison express et une écoute du client.
Les prix sont à la hauteur du niveau du service et des produits.
Système de fidélisation de la clientèle par le biais d’octroi de points bonus ouvrant droit à des réductions du prix total à régler (sur les commandes ultérieures).
Site recommandable.

14. juni 2023

Besvarelse fra Vita Nuova

Thank you for your glowing review - your opinion is especially useful because you have ordered from us 11 times already, so you are familiar with the quality of our supplements and our customer support. Much appreciated!

Super

Super! Les articles sont arrivés très rapidement, avec une note informative sur les produits achetés.

14. juni 2023

Besvarelse fra Vita Nuova

Thank you for sharing your feedback: delivery to Ireland should take 3 to 5 days. We're glad you found the information sheet useful.

Really love them

Really good products, great customer service. Fast shipping. Highly adviced :)

12. juni 2023

Besvarelse fra Vita Nuova

It's always rewarding to supply supplements to customers, like you, who are striving to keep their health in top form. So we appreciate your feedback - it made us all smile!

Lutein is surprising good at reducing inflammation

My recent purchase from Vita Nuova is already showing results in the effect it has on the eyes but also, while lesser known, the effect it has on the cardio vascular systems, inflammation reduction and weight control. GMN

10. juni 2023

Besvarelse fra Vita Nuova

Thank you for your feedback and for sharing your personal insights into lutein. It is also being researched as one of the micronutirents that keep our longevity genes switched on (Prof. Ames).

Excelente

Estoy muy contenta con esta compra online directa a Vita-nuova.
No encontraba el producto en mis webs de compra habituales, así que yo decidí pedirlo directamente.
Todo excelente. El producto llegó enseguida y la compra la pude realizar sin ninguna dificultad.
Perdón por escribir directamente en español y no usar el traductor.

18. maj 2023

moja skusenost s Vita Nuova je velmi…

moja skusenost s Vita Nuova je velmi dobra. Okrem rychleho dodania tu najdem produkty s overenou kvalitou. Som trochu narocnejsi spotrebitel doplnkov stravy a tu najdem takmer vsetko aj s vedeckym podkladom. Mne tu uz chybaju len niektore aminokyseliny aby som nakupil vsetko pod jednou strechou

21. april 2023