Viswormen.nl Dendrobena Wormenkwekerij Groener Anmeldelser

4,5

The delivery of my order (order no. #2447 from 27.09.2024) was not complete. The item "1L wurmfutter mehl" was missing from the package. I complained about this using the contact form. However... Se mere

Prima ingepakt ,100%levend, snel bezorgd en ook de juiste hoeveelheid.

Snelle levering,wormen waren in super conditie,gebruik ze voor karpervissen Bestel hier zekers weer Frans

1. Agnbutik
  2. Fiskemole
  3. Have
  4. Havecenter
  5. Gartner
  6. Planteskole

Op viswormen.nl vind je een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige viswormen, perfect voor elke visserijavontuur. Ontdek onze verscheidenheid aan aasopties en koop de beste viswormen voor een gegarandeerde vangst. Van klassieke regenwormen tot meelwormen en meer, wij bieden het allemaal tegen betaalbare prijzen. Koop vandaag nog jouw ideale aas en verhoog je kansen op een grote vangst! Met snelle levering en uitstekende klantenservice maken wij het kopen van viswormen eenvoudig en probleemloos. Waar wacht je nog op? Bestel nu en bereid je voor op een succesvolle visdag!

geen instructie erbij

er zat geen instructie bij hoe je de wormen een paar dagen kan bewaren

15. marts 2024
Viswormen.nl Dendrobena Wormenkwekerij Groener-logo

Besvarelse fra Viswormen.nl Dendrobena Wormenkwekerij Groener

Goedendag Mirjam,

Antwoord op je vraag staat vermeld op onze website. We hopen dat het alsnog gelukt is de wormen goed te houden door te googlen. hierbij alsnog de instructie: Als je wormen slechts voor een paar dagen wilt bewaren, kun je ze het beste in een vochtige, ademende container bewaren. Plaats ze in een bak met vochtige aarde of compost, en zorg ervoor dat de container goed geventileerd is. Bewaar de container op een koele plek, zoals in de kelder of in de koelkast, maar vermijd extreme temperaturen. Controleer regelmatig de vochtigheid van de aarde en voeg indien nodig wat water toe om uitdroging te voorkomen.