1. Lampeforretning

Visus LED pandelampe er den nye standard indenfor high-performance genopladelige pandelamper.

2,3

Under middel

Værste online shopping oplevelse!

Værste online shopping oplevelse!
Ville ønske jeg havde læst Trustpilot før jeg købte. Først kom min vare ikke, så sendte de en ny selvom jeg bad om pengene tilbage. Nu er vare forsvndet på vej tilbage til dem og de bliver ved med bare at tilbyde en ny vare. Det er standard mails uden de forholder sig til det jeg skriver og de svarer utroligt langsomt. Spar dig selv bøvlet og køb aldrig noget herfra.

27. januar 2022

Jeg havde bestilt 2 lamper og først…

Jeg havde bestilt 2 lamper og først efterfølgende checkede Trustpilot. Så blev jeg nervøs for, at jeg var blevet fuppet - det viste sig heldigvis ikke at være tilfældet.
Deres kundeservice svarede hurtigt og kompetent, at de ikke kunne annullere ordren, da den var afsendt - det giver jo god mening.
Efter 10-12 dage kom de to lamper og jeg må sige, de er lige det, jeg har brug for. Lyset fra LED strippen er næsten uden skygge, og man behøver ikke at flytte hovedet for at lyset rammer rigtigt. Det, at man kan tænde og slukke for lampen ved at vinke til den, er helt perfekt.
Jeg er meget tilfreds med produktet, som efterlader fornemmelsen af et kvalitetsprodukt.

23. januar 2022

Lang leveringstid (billigt produkt fra Kina)

Lang leveringstid, hæver pengene med det samme, kundeservice har lang svartid og det bærer præg af standardsvar. Produktet fås identisk på eBay langt billigere. Bare jeg dog havde læst her først. Produktet kom efter 12 dage og virker egentlig fint nok.

17. januar 2022

hold jer væk

hold jer væk. Det er drop Shipping site. Ergo er firmaet ikke i DK. Vilde overpriser. Lang leveringstid, og jeg mener LANG, samt virkelig dårlig produkt fra afsender.

2. januar 2022

Vanvittigte overpriser

Ubehjælpsomt oversat hjemmeside. 1 sted er der 30 dags returret, et andet sted 14 dages returret. Domænet er .dk, men der er ingen adresser i Danmark.
Lange leveringstider. Returvarer skal sendes til Belgien..
Deres pandelampe nedsat fra 800 kr til 400 kr kan købes i Jem&Fix for 99 kr i alle deres butikker. Hold jer væk.

25. december 2021

Super service.

Super service.
Bestilte en pandelampe, den kom til tiden, troede juletravlhed.
Jeg var kommet til at betale 50 kr for meget, kontaktede kundeservice og fik pengene retur efter kort tid.
Nu er lampen givet i gave, og min søn er utrolig glad for den.
Klart et sted jeg vil handle igen.

19. december 2021

pandelampe bestilt

pandelampe bestilt.
lang levering.
kom aldrig.
spørger man visus kundeservice, skal man kontakte leverings firmaet DOA. de siger pakken er leveret på oplyst adresse, men kan ikke dokumentere leveringen. og beder en kontakte visus igen.

køb aldrig noget fra denne side, hvis du ønsker at modtage din vare.

13. december 2021

Du blive snydt på prisen

Visus 180 LED Headlamp kan købes på Amazon til 1/3 af prisen. Når man kontakter kundeservice får man kun standardsvar, der er prefabrikerede aldrig konkret svar på spørgsmål

9. december 2021

Denne side er kun lukrativ for…

Denne side er kun lukrativ for afsender! Firma er ikke at finde, ingen CVR. Alle adresser er oplyst som værende Crafts & Creations I Belgien.

Forsendelse fra firmaet er direkte fra Kina til Danmark.

Dette er blot en måde for aktører at trække ekstra penge ud af kunderne, da produktet lige så vel kunne være købt hos Wish/Aliexpress/Amazon eller lign sider.

Stærk anbefaling herfra, KØB via Amazon hvis du gerne vil beskyttes som forbruger.

1. december 2021