1. Online-marketingbureau

Visionads hjælper danske og udenlandske virksomheder med at booste eksponentielt via online markedsføring

4,1

God

Anbefaler stærkt!

Uforlignelige Eksperter
Isak er i en klasse for sig selv, når det kommer til ekspertise inden for feltet, “online markedsføring”. Vi har gentagne gange været tilfredse med deres service, når vi har behov for indsigt i betalt annoncering, digital tilstedeværelse og E-commerce. Jeg kan ikke anbefale dem nok!

6. juni 2023

Godt samarbejde og fremragende resultater!

Vi har hos Care For Others haft et fremragende samarbejde med Isak fra Visionads, der på alle måder har været en positiv oplevelse.

Isak præsenterede os for en række innovative og strategiske idéer, der har hjulpet os med at nå ud til vores målgruppe på en mere engagerende og effektiv måde.

En af de mest imponerende ting ved Visionads er ikke kun deres professionalisme og deres evne til at levere resultater, men det er også deres evne til at måle og evaluere resultaterne af deres indsats.

Deres kommunikation har været upåklagelig, og de har været hurtige til at besvare vores spørgsmål og yde støtte, når det har været nødvendigt.

Vores varmeste anbefalinger til Isak og Visionads.

5. juni 2023

God oplevelse med annoncering

Jeg har samarbejdet med Isak fra Visionads omkring annoncering på Facebook og Instagram. Dette samarbejde var et rigtig godt et af slagsen, hvor man virkelig blev mødt med imødekommende service og professionelt arbejde. Vi prøvede annoncering for min webshop deenuna.com for første gang og man kunne hurtigt mærke på omsætningen, at man havde ramt noget rigtigt.

Der var styr på strukturen ift. arbejdet og deadlines blev overholdt. Kommunikationen foregik via en fastlagt kommunikationskanal og ugentlige opdateringer blev delt deri. En god og professionel oplevelse, hvor Isak virkelig skiller sig ud på velviljen til at imødekomme ekstra ønsker og behov.

Med venlig hilsen,
Haris Sacirovic
Deenuna.com & Uddannet.dk

1. august 2022

Yderst tilfredsstillende markedsføring!

Visionads har de seneste tre måneder kørt en kampagne for os på LinkedIn og markedsført Frisk-Pust til potentielle jobansøgende, da vi har ekspanderet og dermed ønsket en tilgang til personalegruppen.

Vores eksponeringstal er i perioden steget i et yderst tilfredsstillende omfang og vi har mærket en markant stigning i ansøgninger, som også har ført til ansættelser af nye kvalificerede medarbejdere. Vi er yderst tilfredse med den kampagne som Visionads har leveret og vi ser frem til yderligere samarbejde i fremtiden.

Isaguru Celosse
Udviklingsmedarbejder, Frisk-Pust ApS

7. oktober 2022
VisionAds-logo

Besvarelse fra VisionAds

Hej Isaguru

Tak for dine ord. Jeg er glad for at kunne være behjælpelig.

Personlige hilsner,
Isak

Skarp, serviceminded og transparent...

Efter at have været i kontakt med en masse af de store marketingsbureauer, så endte vi at gå med Isak og Visionads. Det var simpelthen fordi, at Isak fra dag et har været rigtig god til at skabe et transparent forhold, så vi konstant var informeret om, hvad vores penge gik til samt, hvordan det stod til med annoncerne. Han har desuden et udpræget servicegen, hvilket har været stærkt fordelagtigt, da vi ikke har holdt tilbage fra at stille en masse, masse spørgsmål.

Isak er vigtigst af alt, super dygtig til sit arbejde. Vi har aldrig haft så mange kundehenvendelser! Vi gik fra at søge kunder til, at kunderne opsøgte os.

De varmeste anbefalinger til Isak og Visionads.

Bilal Ben Yedder
Malerfirmaet Yedder ApS

9. juni 2022
VisionAds-logo

Besvarelse fra VisionAds

Hej Bilal

Mange tak for de pæne ord. Det er værdsat!

Fedt at kunne være med på jeres rejse!

Personlige hilsner,
Isak