Vision4U Anmeldelser 27

3,7

1. Øjenklinik

Vi er et dansk team, som sælger original linser af den højeste kvalitet, til de laveste priser. Vi er her for at, forbedre dit syn og din oplevelse.

3,7

Middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

super god service

Kun haft gode oplevelser og rigtig god service!

11. august 2021

Hej Stella,

Tak for anmeldelsen. Vi forsøger altid at yde den bedst mulige service til vores kunder, vi er glade for, at du er tilfreds med den service, du har modtaget.

Venlig hilsen Vision4U Team

Rigtig go service og kvalitet og sender…

Rigtig go service og kvalitet og sender hurtig

4. august 2021

Hej Runa,

Tak for anmeldelsen. Vi er glade for, at du er tilfreds med vores service, du har modtaget. Vi er glade for at modtage så positiv feedback, og det betyder meget for os.

Venlig hilsen, Vision4U Team

Hurtig hjælpsom kundeservice ved alle…

Hurtig hjælpsom kundeservice ved alle henvendelser

16. maj 2021

Hej Tine,

Tak for den venlige anmeldelse. At gøre vores kunder glade er vores TOP-prioritet. Hvis der nogensinde er noget, du har brug for, kan du altid skrive til os!

Gode priser på linser!

Gode priser på linser!
Kan kun anbefale Vision4u hvis du er på udkig efter kontaktlinser. Priserne er lavere end hos optikerkæderne og der er nu også mulighed for abonnement. Mit blev næsten 200 kr. billigere end hos synoptik. Utroligt venligt og hjælpende medarbejdere der svarer meget hurtigt også.

23. marts 2021

Hej Maria,

Mange tak for de venlige ord. Vi er meget glade for, at vi kan tilbyde dig et billigere abonnement end hos optikeren. Vi er glade for at have dig som klient og er glade for at have sådanne glade kunder!

Kan varmt anbefale Vision4U

Kan varmt anbefale Vision4U. Fine priser, god service og god kvalitet linser.

2. marts 2021

Hej Simon,

Tak for 5-stjernet anmeldelse, vi er meget glade for, at du er tilfreds med vores serviceniveau! Hvis du nogensinde har brug for noget, er du velkommen til at sende os en e-mail, og vi vender tilbage til dig så hurtigt som muligt!

Fine linser til tiden

Fine linser til tiden. De billigste jeg kunne finde i den høje kvalitet.

5. januar 2021

Kære Astrid,

Tusind tak for din anmeldelse.
Vi bestræber os altid på at levere høj kvalitet til en billig pris, så det varmer vores hjerte, at du er tilfreds.

Sparer en del penge

Sparer en del penge.
Fedt at jeg får mine linser på abonnement, så jeg ikke glemmer at købe eller løbe tør.
5 stjerner herfra 👌

27. november 2020

Kære Casper,

Tusind tak for din anmeldelse, og dejligt at du er tilfreds med dit abonnement :)

Utroligt gode priser!

Utroligt gode priser!
Sparede 110 kr om måneden på at skifte abonnement. Mine linser kommer bare hver 3. Måned, uden at jeg skal tænke på noget 👍

22. november 2020

Der gik 6 dage før mine linser var…

Der gik 6 dage før mine linser var pakket og klar til afhentning af GLS. Går absolut direkte tilbage til min tidligere forhandler, der i det mindste pakker og sender inden for 24 timer.

19. oktober 2020

Kære Morten,
Vi er forfærdeligt kede af at din oplevelse hos os været så negativ.
Vi må desværre sande at Covid-19 gav os nogle udfordringer med leveringen, og det lader til at du har lidt under dem.
Du skal vide at vi har lyttet til kritikken, og har implementeret fundamentale ændringer, for at løse problematikken.

Lang leveringstid

Ok priser,men alt for lang leveringstid. Det er nu 12 dage siden jeg bestilte mine linser og jeg venter stadig!

22. september 2020

Kære Thomas,
Undskyld at dine linser har været så lang tid under vejs. Vi har desværre haft problemer med leveringen under Covid-19, og det lyder som om det er noget som har ramt dig.
Vi er utroligt kede af at du har haft så trist en oplevelse, men du skal vide at vi har lyttet til din feedback.

Vi har ændret vores leverandør og koncept, således at disse situationer ikke opstår mere.

Vision4U

Vis anmeldelser på alle sprog. (27 anmeldelser)