Pas på med Visbook
Pas på med Visbook! Vi købte Visbook til vores hotel og betalte for onboarding service. Vores onboarding specialist tabte fuldstændig bolden og vi måtte gang på gang følge op for at få skubbet tingene videre, men der skete ikke noget. Til sidst begyndte vores repræsentant at græde på et opkald og var meget ked af at han havde håndteret vores sag så dårligt. Dog blev det ikke bedre efter dette opkald, og vi fik stadig sjældent hurtigt svar på vores henvendelser. Vi skulle have været færdige med implementeringen i april 2021 og var blevet lovet under salgsprocessen at dette sagtens kunne lade sig gøre, men nu er vi i oktober, og systemet er stadig oppe at køre. Vi har derfor set os nødsaget til at opsige samarbejdet og kræver naturligvis den pengene retur da vi i løbet af 2021 ikke er kommet op at køre (hvilket udelukkende er Visbooks skyld, og hvilket vores repræsentant også indrømmede på et møde).
Udover problemerne med onboarding lovede Visbook at systemet er helt oppe og køre i Danmark og at de har flere kunder i DK. Dog tog det dem mindst 2 måneder at finde ud af hvilken NETS aftale vi skulle bruge fordi ingen hos Visbook har nogen erfaring med danske kunder.
Kan absolut ikke anbefale nogen at interagere med Visbook - forfærdelig oplevelse hele vejen igennem.