1. Rengøringsservice

Vip Service - Gode rengøringsløsninger - der virker! Hos Vip Service har vi de sidste 5 år specialiseret os i at rense og desinficere indkøbskurve og kundevogne til blandt andet dagligvareforretninger over hele Danmark. Når vi renser kurve og vogne, vasker vi dem med hedtvand og dermed uden unødig brug af skadelige kemikalier. Til glæde for både dig, dine kunder og miljøet.

4,0

God

vi havde hørt om vip service fra en…

vi havde hørt om vip service fra en anden rema1000 butik, hvor de kom 1 gang om mdr for at gøre kurvene rene.

dette var selvfølgelig også noget vi skulle prøve på rema1000 på Marsk stigsvej.
Jeg er vildt glad for resultatet og den gode service de kom med. :)

16. januar 2023

Hej Rema Marsk Stigsvej,
Tusind tak for Jeres anmeldelse. Det sætter vi stor pris på! Vi er glade for at vi lever op til Jeres forventninger hele vejen rundt og ser frem til at besøge Jer igen.
Med venlig hilsen Pernille, Vip Service

De klare alt

Vi bruger VIP service til mange ting; lige fra rengøring, vinduespolering og rens af fliser i indkørsel, indgang til huset samt rens af træterrasse.
Vi er faste kunder gennem rigtig mange år.
De yder en fantastisk service og gode priser. De kan klart anbefales

27. december 2022

Hej Pernille,
Mange tak for din anmeldelse og anbefaling. Vi sætter stor pris på respons fra vores kunder og sætter en ære i altid at levere god service. De bedste hilsner Pernille, VIP-Service

Utroligt god service

13. april 2022

Besvarelse fra Vip Service

Hej Tom, Mange tak skal du have! Vi er utroligt glade for at du er tilfreds med vores service og sætter meget pris på din anmeldelse. De bedste hilsner Pernille, Vip Service.