Vip Mobilreparation

GÅ ALDRIG DERIND!!!

GÅ ALDRIG DERIND.
Min søn mobil skulle have ny skærm/glas på forside og bagside af hans tlf. Det blev fikset, men en uge efter begyndte telefonen at genstarte hele tiden og bundkortet skal skiftes. Samme problem, som det viser sig tidl. kunder også har haft, efter at have fået skiftet glasset bagpå.
VIP mobilrep. Middelfart vil ikke vedkende sig ansvaret, men de vil gerne lave telefonen mod betaling!!! Nej tak, vi finder et andet sted at få lavet den telefon... Som I har ødelagt!!!

16. januar 2024

Gå ikke derind

Gå ikke derind. Find et andet sted. Jeg afleverede to velfungerende iPhones, der skulle have skiftet henholdsvis forskærm og bagskærm. Endte med to ødelagte telefoner, én med ødelagt bundkort. Ubrugelig og usælgelig. Én med ødelagt touchknap. De påstod, de var i stykker inden, hvilket ikke er sandt.

11. september 2023

Absurd

Absurd
Ville ønske jeg havde fundet anmeldelserne inden jeg gik ind i butikken. Fik panserglas på min samsung s22 plus den 31. marts i butikken i Middelfart.

Panserglasset viste sig ikke at virke med fingeraftryk og det passede i øvrigt heller ikke til mobilen i størrelsen. Jeg blev aldrig spurgt om noget, han tog bare telefonen ind bagved og satte det på.
Dette opdagede jeg inden jeg gik ud af butikken, og fik lovning på et nyt panserglas som dog skulle bestilles, han ville ringe, men ringede aldrig.

Jeg gik så derind igen og mødte en anden medarbejder som var sur og aggressiv og som påstod at jeg ikke kunne få sat et på der virkede/passede, fordi jeg var gået ud af butikken hvilket er det samme som accept af panserglasset. Men den medarbejder der havde sat det på, havde jo sagt noget andet til mig.
Efter lang tids diskussion overgav hun sig - da hun så jeg havde gemt kvitteringen - og bestilte et nyt panserglas hjem og ville ringe til mig. Hun ringede heller aldrig.
Prøvede så at ringe til de numre der kan findes på nettet, men kun diverse telefonsvarere. En medarbejder - eller ejer ? - ringede tilbage og påstod at jeg havde sagt det var en ultra. Men damen i butikken havde selv fået lov at kigge i min telefon hvilken model det var, så det kunne jeg afvise. Der bliver bestilt et nyt panserglas. Jeg skulle ringe ugen efter og høre om det var kommet hjem.

Det har jeg så gjort nu, det er kommet hjem, og nu lyder det pludselig at jeg skal betale 199 hvis jeg vil have det sat på.
Jeg siger at det ikke er i orden for jeg har jo som udgangspunkt betalt for et panserglas der blev sat på, så hvis de mente det kunne de have sagt det fra starten og blot givet mig pengene tilbage, nu begynder manden så at råbe i telefonen at så kan jeg bare gå i retten med det.
Gå, gå gå gå gå gå gå...råber han....og klapper derefter røret på

Jeg er faktisk ret chokeret - og, nå jah - der er opstået luftbobler i panserglasset som jeg på trods af at jeg ikke kan bruge fingeraftryk, ikke har villet pille af så længe jeg ikke havde nogen afklaring.
Det har været på mindre end en måned.....så jeg vil egentlig alligevel heller ikke betro dem at prøve igen.

Gå aldrig ind i en af disse butikker er mit bedste råd til andre

27. april 2023

svindler butik

Den værste svindler butik som jeg har været i igennem hele mit liv. Ændre prisen på min reparation flere gange med dårlige grunde, og forsætter med at forlange penge i mens han har min mobil skilt ad og lavet. På nettet koster et batteri 299,- som så han laver om til 399,- og da jeg skal betale laver han det igen om til 499.-. Derudover vil han tage 199,- for 15 sek. rens af mit stik i min telefon Vi får en diskussion omkring det, men jeg overgiver mig med flere hundred kroner som tab.

Så kære læser. Hold jer lang væk for denne her butik!

Mobilhuset Fredericia har bedre service!

21. november 2022

STOP! Gå ikke herind

STOP. Det er vanvittig spild af penge!!! Du får intet ud af det! Jeg har brugt 1200 kr. og står nu med 2 telefoner, der stadig er i stykker. Jeg har intet fået ud af det!!

3. oktober 2022

Gå aldrig der

Ekstram dårlig service..

Ringer til butikken fredag og spørg om man kan få lavet en IPhone X, han siger ja hvis jeg kommer i butikken mandag efter kl 10.

Mandag kl 10.10 står jeg foran en lukket dør, ringer så til det nr der står, og han siger han ville åbne kl 11 den dag. Kl 11.15 åbner han butikken. Min kæreste aflever sin telefon og beder og at få den lavet. 30 min efter kommer vi og henter den, hun står lige og tjekker efter hans arbejde om det var okay, han reager aggressiv og spørg om hun er mobil teknikker eller mobilrepratør, han fare så aggressivt op at min kæreste bliver helt nervøs og bare betaler og gå. Da vi kommer ud kan vi så se at det ikke er lavet rigtig og at der er en lang streg inde i skærmen der lyser blå, så jeg tager telefon og går tilbage og fortæller at jeg ikke er tilfreds med arbejde og det må han gøre noget ved, han tager telefonen og siger 10 min. Efter 10 min kaster han telefonen ned på disken og siger rigtig surt" Nu har hun fået ny skræm. God dag"

Verdens dårligste service... kan aldrig anbefale denne virkomsomhed

8. august 2022

GROTESK!!

GROTESK!!
Skulle have skiftet skærm hos VIP-mobilreperation i Horsens. Da jeg kommer hjem vil mobilen ikke lade, så må tilbage og får skiftet skærm endnu engang. 14 dage efter smadres skærmen endnu engang, (selvforskyldt).Går i stedet til Onerepair i Horsens. De kan så konstatere at skærmen er skiftet for nylig, der er ingen forsejling, truetone er ikke overført til ny skærm, forbindelsen til touch er bøjet og der mangler adskillige skruer! Er mildest talt i chock😱
SÅ BRUG IKKE VIP-MOBILTEPARATION!!!
De snyder dig…
Det skal lige siges at den søde unge fyr fra Onerepair fixede fejlene på min mobil uden beregning👏🏼

11. april 2022

Svindel og humbug

Svindel og humbug. De har prisliste på deres website over hvad de forskellige reparationer koster, men kræver flere penge. Bestilte et nyt batteri til min snart 5 år gamle telefon, med lovning på at de havde de dagen efter, og jeg vil få den lavet. Hørte intet, og kontaktede ham selv. Hvortil han fortæller at der er forsinkelse på leveringstiden, og det derfor først kommer senere på dagen, eller dagen efter. En uge senere har jeg endnu ikke hørt fra ham. Og kontakter ham igen, her tilføjer han selv at jeg kan få mine penge tilbage. Men han er åbenbart den eneste i Danmark der ikke kan få hverken Mobilepay eller opførsel via banken til at fungere. Knap 2 uger senere er jeg igen nødt til at kontakte ham, da jeg endnu ikke havde modtaget mine penge. Modtog så 150,- mindre end hvad han ellers havde sagt jeg havde betalt for at få skiftet det batteri der ellers aldrig er dukket op. Kan absolut ikke anbefale nogen at handle med ham!

Trods det virkede han ellers vældig flink, og service minded da jeg ved første fremmøde i butikken talte med ham.

6. april 2022