Vintherbiler Anmeldelser 36

3,9

Købte en demo Honda Jazz. Fik bilen til en fin pris, dog lidt nedtur at vinterdæk ventilerne ikke var nulstillet på værkstedet. Derfor den manglende femte stjerne, handler dog gerne med forhandleren i... Se mere

Min nye--- 6 år gamle Suzuki s4x, skal have foretaget et par livsvigtige operationer. Jeg håber at kunne kvittere med en uforbeholden positiv anmeldelse, når de er foretaget.... Se mere

Bare et godt råd. Husk at spørge grundigt om lånegebyrer inden du skriver slutseddel under. Kristian fra Vintherbiler fortalte os hvor mange gebyrer vi sparede, men han fortalte ikke at lånegebyrer er... Se mere

3,9

God

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Meget tilfreds kunde.

Jeg er godt tilfreds med købet af Alfa Romeo Mito QV. Den stod til en konkurrence dygtig pris, samtidig med at jeg fik en god pris for min bytte bil. Det hele foregik pr e-mail, da jeg bor i Jylland. Kristian skriver mandag aften om det var i morgen tirsdag eller i næste uge vi ville komme og kigge/bytte bil?
Det var i morgen tirsdag.. 😉
Alfaen levede op til forventningerne. Da de ikke kunne nå at lave bremse service på bilen bliver det lavet i Jylland på Vintherbilers beregning.
Fik også bilen finansieret. Fin rente, men lidt dyre omkostninger. Derfor kun 4 ud af 5 stjerner.
Jeg vil gerne handle bil hos Vintherbiler igen.

19. juli 2014

Jeg sætter ikke mine ben dér igen.

Jeg kørte til Osted for, at kigge på en bil jeg havde stor interesse i.
Jeg kigger bilen igennem og efter 10 minutter kommer der en sælger, som egentlig virker fin.
Vi snakker om lidt forskellige ting og jeg får hørt bilen i gang, bilen er som jeg gerne vil have den, og jeg spørger ham derfor om vi skal tage et kig på min bil.
Han kiggede min igennem og derefter gik vi ind mod hans kontor.
Jeg spørger så om jeg kan prøvekøre bilen imens han finder ud af, hvad han vil give for min, men dette kunne ikke komme på tale, da jeg er under 22 år og de vil derfor ikke lade mig køre i bilen, da bilen er af den sportlige type.
Min bror og jeg begynder at grine lidt, fordi vi tror det er en spøg, men dette var åbenbart ikke tilfældet.

Hvad fanden er meningen? jeg kører over 100km for, at kigge på en bil jeg ikke må køre i, hvilket er en meget væsentlig ting når man kigger på biler af den kaliber.

Jeg kunne måske have forståelse, hvis jeg kom i en gammel nedslidt bil, men nej, jeg kommer i en større og kraftigere bil end den jeg egentlig har kig på.

Jeg synes dette er utrolig dårlig service, især fordi der intet står om det på deres hjemmeside.

Utroligt dumt at stemple alle unge som folk der kun bruger penge på druk, og derfor ikke har råd til en bil af den kaliber.
Men det må i selv om.

- Intet mindre end spild af tid fra min side af.

9. juli 2014
Vintherbiler-logo

Besvarelse fra Vintherbiler

Til Andreas H. Jensen

Først skal du have tak for at du ville køre 100km for at kigge på bil hos Vintherbiler.

Desværre havde vi begge kunder da i kom, derfor blev ventetiden lidt længere end normalt.
Grunden til at vi ikke sender unge mennesker (i dit tilfælde 19 år) ud og køre i netop denne bil, Alfa Romeo MiTo Qv 170hk, har intet at gøre med hvordan i bruger jeres penge, eller hvordan i opfører jer i jeres fritid. For os handler det om ansvarlighed. Så længe bilen er vores ejendom, har vi et ansvar for bilen og de kunder der prøver den.
I dette tilfælde var konsekvensen en mindre god anmeldelse på Trustpilot, det tager vi til efterretning, der kunne ske noget der var meget værre.

Mikkel tilbød Dig at du kunne komme tilbage med en af dine forældre, hvorefter en prøvetur ikke ville være noget problem. Dette er du selvfølgelig stadig meget velkommen til såfremt vi får en lignende bil til salg igen.

Vintherbiler
Kristian Knudstrup

Fuldendt LYKKELIG!

Det vil nok fremstå ret rosenrødt, men ikke desto mindre er det min ærlige mening :: Jeg var på udkig efter en økonomisk bil, da jeg skal påbegynde HF medio august, samt transporteres til/fra SUpplerende job + den passionerede livskvalitet jeg opnår ved min styrketræning. Jeg startede med virkelig brugte (og gamle) biler som LUPO, men da priserne var fuldstændig vanvittige i forhold til årgang/kørt km., skiftede jeg hurtigt til at søge noget nyere på bilbasen.

Jeg fandt den lækreste lille Fiat 500 fra 11' hos Vinther Biler i Osted natten til onsdag og måtte bare finde ud af om det kunne lade sig gøre, inden skuffelsen blev alt for stor og søvnløsheden malede beviser under øjnene. Kristian kom ud til mit drømmene jeg, der stod og savlede over det hvide karosseri. Jeg har aldrig mødt så jordnær og rar en sælger! Efter prøvekørslen, var jeg ikke til at pille ned, men grundet mange nederlag var jeg stadig skeptisk - Kristian troede mere på at handlen ville lykkes end jeg gjorde, hvilket faktisk resulterede i at jeg begyndte at tro på det efter en længere behagelig samtale om finanseringsmulighederne!!!

Allerede fredag var bilen min på papirer og jeg følte at solen kastede sine varme stråler efter mig, så varm og glad var jeg. Da handlen var gået så stærkt, kunne bilen ikke nå at blive klargjort denne dag og som den irriterende teenagekunde jeg var, hentede jeg den alligevel selvom Kristian, der alle dage udviste forståelse, allerhelst så at de kunne aflevere en skinnende, poleret bil. Nok er det, i en alder af 26 somre, min første bil, men jeg har aldrig oplevet et så sjovt og så trygt handelsforløb. Og måske er det en død materialistisk ting i manges øjne, men da jeg blinkede ud fra Vinthers den fredag, var jeg mere smilende end jeg kan huske jeg har været før og for allerførste gang hvinede jeg som en gris .. men af lykke! Købet var en sejr for mig; første gang jeg har gjort noget ekstraordinært for mit eget behov og egen glæde, men som jeg skylder Kristian TUSIND TAK for.

8. juli 2014

Super priser og super service

Jeg købte i maj måned en brugt Alfa Romeo Giulietta hos Vinther Biler i Osted. I forvejen havde jeg aldrig hørt om firmaet, og jeg havde heller ikke i mange år købt biler uden for Københavns-området.
Men det gik op for mig, efter gennem nogen tid at have sammenlignet priser, at Vinther Biler sælger til lavere priser end konkurrenterne. Det var ikke bare på en enkelt bil, det var simpelthen generelt.
Set på den baggrund var det en glædelig overraskelse at se den tilstand bilerne er i, på nærmeste hold. De er simpelthen så flotte og fejlfri - mange ser ud som om, og er i hvert fald klargjort, som var de lige kørt ud fra fabrikken. Superflot. Det er åbenlyst, at folkene bag Vinter Biler også må være dygtige indkøbere.
Det var en på alle måder positiv oplevelse at handle bil med Kristian Knudstrup. Mange års stor bil-interesse, og mange bil-handler, har givet mig en hel del negative oplevelser, men folkene hos Vinther Biler har en anderledes åben og ærlig tilgang til deres job. Det er let at tale med dem - ikke så meget salgs-snak; man siger tingene lige ud.
Efter købet var der en enkelt mindre detalje, som skulle rettes ved bilen. Det blev ordnet uden diskussion.
Vinther Biler har de rigtige biler på lager - de sælger dem til en virkelig fornuftig pris - og de leverer super-service, før, under og efter handlen. Hvad mere kan man forlange af en bilforhandler?
Hermed min varmeste anbefaling.

Curt Stavis
2840 Holte

17. juni 2014

Fantastisk service hos Vinther Biler

Jeg købte i januar 2014 en Peugeot 208 hos Vinther Biler. Fra det sekund jeg trådte ind ad døren, blev jeg mødt med smil og godt humør - også selv det var en iskold søndag og folk stod i kø for at prøve biler. Jeg besluttede mig for at købe den bil jeg havde udset mig og både service og rådgivning var yderst professionel. Jeg følte aldrig at jeg var den irriterende kunde på trods af, at jeg havde en million spørgsmål og der var altid tid til mig i butikken, på mail og på telefonen.
Jeg vil til en hver tid anbefale Vinther Biler til andre og jeg vender helt sikkert tilbage når min Peugeot skal skiftes ud. Topkarakter til sælger Kristian og Vinther Biler!

4. juni 2014

Meget mere end lige efter bogen

Det at investere i en bil er en stor beslutning. En beslutning, hvor der masser modsatrettede følelser involveret og netop derfor er det vigtigt at føle sig tryg hos forhandleren.

Vinther Biler formåede at indfri mine forventninger til fulde. Jeg har gjort et godt bilkøb. På sikker og yderst troværdig vis fik jeg en oplevelse af at ikke at handle med Vinther Biler, men menneskene bag Vinther Biler. I dag er min fjerde dag som lykkelig bilejer og jeg giver derfor de varmeste anbefalinger herfra.

5. maj 2014

Professionel service

Vi fik en rigtig god oplevelse da vi henvendte os til Vintherbiler i Osted da vi skulle købe vores ny bil. Sælgeren Kristian som hjalp os til vores beslutning af bilkøb, fangede hvad vi søgte og kom med gode råd og vejledning, han var god til at lytte og gav sig god tid, fornemmede en ærlighed som gjorde at man følte sig tryg. Det var meget roligt og ikke pressende som nogle sælgere kan virke og ja endte med et bilkøb som vi er meget glade for. Fik en god oplevelse og bestemt et sted vi vil handle bil igen. Vi kan kun varmt anbefale Vintherbiler.

Helene Hansen og Tim Geslin

3. marts 2014

Troværdi og holder hvad de lover.

Jeg har lige købt en Citroên C1 hos Vinther Biler, og må sige, at jeg er yderst tilfreds med hele forløbet. Kristian virkede fra første kontakt som en handlingsorienteret og troværdig sælger. Den efterfølgende handelsproces blev gennemført meget professionel. Bilen blev leveret som aftalt og meget tilfredsstillende klargjort.
Alle aftaler overholdt. Faktisk mere end aftalt.
Jeg kan varmt anbefale alle at købe bil ved Vinther Biler, kommer bestemt igen.
Selv om det er et stykke vej fra hvor jeg bor, så er det turen værd.

Dan Christensen
Helsingør

24. februar 2014

Vi har købt en Berlingo hos Vinther biler. Da blæseren efter en måneds tid holder op med at virke er det selvfølgelig ikke tilfredsstillende, men vi får vi den hurtigt lavet uden nogen form for omkostninger.

10. februar 2014

En god handel

Jeg har netop købt en Alfa Romeo QV hos Vinther Biler, og må sige, at jeg er yderst tilfreds med hele forløbet. Sælgeren (Kristian) var fra starten meget informativ og imødekommende. Jeg fik en skarp pris, og bilen blev leveret allerede dagen efter. Den kører som en drøm, og jeg vil helt sikkert have Vinther Biler i tankerne ved næste bilkøb.
// Jacob

5. februar 2014

Vil ikke give nogen stjerner da jeg føler mig snydt!

Jeg kontakter Vinter biler, da jeg er interesseret i en Ford Fiesta de har til salg. Jeg oplyser at jeg gerne vil af med min egen bil, som så kan indgå i handlen.
Mens jeg kører prøve tur i den bil jeg vil købe, går de min bil igennem. Jeg får herefter af sælgeren at vide, at jeg kun kan få skrot prisen, 2000 kr, da min gamle bil har en hulens masse fejl og mangler. Den havde dog gennemgået diverse syn, havde fået lavet rust over alt, var pava behandlet og havde fine dæk og fælge.
Jeg blev faktisk helt nervøs over at jeg havde kørt i den. Men jeg fik helt klart opfattelsen af at min bil ville blive skrottet.
Nu ligger Vinter Biler lige op af Synshallen, så jeg får min nye bil indregistreret med det samme. Så langt så godt.
Da jeg så på skat.dk ser at jeg stadig har min tidligere bil indregistreret i mit navn undrer jeg mig selvfølgelig. (Der er gået de 3 uger, som ny køber har, inden vedkommende skal omregistrere bilen.)
Men...jeg fik jo at vide bilen ville blive skrottet og gik udfra, at pladerne ville blive pillet af bilen med det samme.
Jeg kontakter Vinter Biler, for at gøre opmærksom på problematikken. Sælgeren fortæller så, at bilen er overtaget af deres maler, men at han da med det samme vil kontakte vedkommende og vende tilbage til mig med det samme. Dette er ikke sket endnu.
Jeg er nu i gang med selv, at tvangs afmelde min gamle bil hos skat.
Kedelig afslutning på en handel jeg ellers var tilfreds med.

mvh
Gitte

20. november 2013
Vintherbiler-logo

Besvarelse fra Vintherbiler

Kære Gitte.
Vi er glade for at Du har taget dig tid til at vurdere os, og at din nye brugte bil kører som den skal.
Jeg vil dog gerne knytte et par kommentarer til din utilfredshed, og det er normalt ikke noget vi gør i offentligt forum, men i dette tilfælde synes vi at det er en smule uberettiget.
Du sælger korrekt din brugte bil til os, og vi fortæller dig at du får skrotpræmien for bilen. Hvorfor vi giver dig skrotpræmie på 2.000 kr er fordi at bilen havde defekt toppakning, mislyde fra styretøj samt kobling var defekt, og fronten havde været påkørt eller stødt på noget. Vi ville selv aldrig gå i gang med at reparerer dette på en bil fra årgang 2000. Vi sælger så bilen til vores malers lærling der har mod på at gå i gang med at reparerer bilen. Det er ud fra vores synspunkt helt ok at gøre med bilen hvad vi har lyst til, da bilen nu er vores ejendom. Du har modtaget din nye brugte bil d. 4-9-2013, og du får på din tidligere brugte bil refusion iflg. skat.dk d. 26.9.2013. Dvs. at bilen er afmeldt d. 25.9.2013, dette er præcis 21 dage efter indlevering af din brugte bil, så vi ved ikke helt hvad skat er i gang med at tvangsafmelde?
Vi er ærgerlige over at en ellers god handel hvor begge parter er tilfredse, bliver udstillet på TRUSTPILOT som om at vi ikke er et troværdigt firma. Troværdighed er ellers noget vi går højt op i, da vores bedste visitkort er tilfredse kunder.
Mvh Thomas Vinther

Jeg har lige købt bil hos Vinther og jeg må sige at jeg fik den bedste service jeg længe hat oplevet. Jeg kunne prøve alle de biler jeg ville og fik rigtig god rådgivning om det behov jeg havde for en ny bil. Min Corsa stod som ny da jeg hentet den og alt gik lige efter bogen.
Vil klart anbefale andre at tager til Osted og se på bil hos Vinther.

15. november 2013

Troværdighed er nøgleordet

Denne forhandler kan vi kun anbefale. Købte en VW for ca. 14 dage siden og ikke alene er bilen perfekt, men også hele handlen foregik på en tilfredsstillende måde.
PS: En tilfældighed at vi har samme efternavn.

13. februar 2013

Købte ny bil og alt gik uden problemer

Har købt ny bil deroppe for nylig og der er absolut intet negativt og sige om firmaet. Service, bil og pris var alt tip top og billigere end hvad jeg kunne finde andre steder. Så vil gerne anbefale til andre at købe bil her. :-)

30. august 2012

Min bil blev brugt til privat kørsel mens den var på værksted

Har købt en Alfa Romeo MiTo årgang 2010.
Da der er problemer med gearet samt Blue & Me systemet sender jeg den på værksted mens jeg tager på ferie.

Da jeg kommer og henter bilen efter en uge er der ikke lavet noget reparation på bilen. Dog har den kørt 207 KM!!!
Jeg havde lidt på fornemmelsen at de ville kunne finde på at køre rundt i den privat. Derfor tager jeg et billede af instrument brættet da jeg afleverer bilen på værksted, så er der ingen tvivl om hvor meget de har brugt bilen.

Synes det er under al kritik at den er blevet brugt til andet en test kørsel. Inden jeg kører fra værkstedet konfronterer jeg gutten på værkstedet med min situation. Han bekræfter over for mig at det er ejeren af værkstedet der har brugt bilen i privat regi.

Jeg ringer selv til ejeren og konfronterer ham med situationen. Han bekræfter overfor mig at han har kørt hjem i den 50km hver vej. "For at tjekke op på hvad mekanikeren siger"...!!!

11. juli 2012
Vis anmeldelser på alle sprog. (36 anmeldelser)