Je betaald misschien veel. Maar ik kreeg ook bovengemiddelde kwaliteit. Aan de manier waarop de pokemonkaarten waren verpakt zag ik gewoon: hier heeft iemand ze best gedaan ! Geen spijt.
Se, hvad kunderne siger
Heb zoal de negatieve commentaar, een heleboel kaarten bekeken en de marktwaarde ervan opgezocht. Ronduit belachelijk zijn prijzen, gaan van 2x tot 10maal duurder dan de marktwaarde. Marktwaarde =... Se mere
Virksomheden har svaret
Ik zocht naar de halo 3 legendary edition, met de helm van masterchief uiteraard, op marktplaats uiteindelijk een advertentie gevonden, van pokemonkaartshop.nl , na te hebben overlegd of ophalen mogel... Se mere
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 2 uger
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Andre kiggede også på
Goed aanbod. Snel en netjes geleverd.
Goed aanbod van kaarten met duidelijke omschrijving. Eenvoudig om te bestellen en snelle goed verpakte levering. Alles netjes in goede staat ontvangen.
Goede betrouwbare winkel
Snelle verzending, kreeg voor een duurdere kaart netjes een track&trace. Fijne behulpzame klantenservice. Ik ga hier vaker bestellen!
Top snel verzonden goed ingepakt blij…
Top snel verzonden goed ingepakt blij met me first edition fossil gengar
Site & werkelijkheid hetzelfde
Goede foto's op website van losse kaarten. Kaarten in hard sleeves verpakt en aangetekend verstuurd, prettig!
Kaartjes zijn zeer snel verzonden en…
Kaartjes zijn snel verzonden en in een hele nette staat! Top!
De kaarten zijn in fantastische staat
De kaarten zijn in fantastische staat, de verzending is snel en zelfs een heel mooie dratini erbij gekregen als cadeau. Zeker een aanrader!
Mooie kaarten en snel geleverd
Mooie kaarten en snel geleverd. Mooie lege box erbij gekregen.
Betrouwbare en eerlijk
Betrouwbare en eerlijk.
Je krijgt heel snel bevestiging van je bestelling. Ook is er snel een link beschikbaar om deze op te volgen. Steeds ook snelle levering.
Pokemonkaartshop was heel handig voor…
Pokemonkaartshop was heel handig voor mij en mijn binder, een gigantisch assortiment!
Producten in goede staat aangekomen
Producten in goede staat aangekomen. Snelle verzending en duidelijke e-mails.
Geweldig goede communicatie
Goede en snelle service!
Ik geef zeker een 5!
Ik geef zeker een 5!
Super goeie Service 👌
Ik had overlaatst een kaartje te kort en ik dacht (die kaart ga ik niet meer zien)
Ze hebben geen telefoon, enkel E-mail.
Maar ze reageerden heel snel en betaalden mij die ene kaart terug uit, omdat ze die toch niet hadden.
Heel betrouwbaar en goeie staat PokemonKaarten 👌😌
Snelle levering, netjes verpakt en product zoals omschreven. Ohja, ook nog bedankt voor de snoepjes!
Goeie shop, goed verstuurd!
Mooie kaarten, snelle levering!
Paar bestellingen gedaan nu bij Kaartshop, altijd goeie kwaliteit kaarten en snelle verzending plus goed verpakt. Helemaal goed!
Pokemon kaarten collectie
Ik was een beetje sceptisch, omdat er nog 2 reviews waren. Echter wilde ik nog wel een kans geven. Had een bestelling geplaatst met een aantal kaarten. Kreeg als snel een bericht dat 1kaart niet op voorraad was. Meteen is dat geld teruggestort. Verder snelle en in goede kwaliteit leveren. Goed ingepakt. Ik ben helemaal tevreden.