Efter indflytning i ny bolig, fik jeg mulighed for at udleve en länge ventet dröm med et dedikeret vinrum. Jeg havde en masse spörgsmål - og fik en virkelig god support fra vinköleskabet.dk omkring hv... Se mere

Købte et vinkøleskab som endda var sat ned med 15%. Alt forløb perfekt lige fra bestilling til levering. Vinkøleskabet var hurtige til at ændre datoen for leverlevering da jeg ikke havde mulighed for... Se mere
Bestilte et skab hos vinkøleskabet.dk, skabet var på tilbud og efter lidt google søgninger bestemte vi os for at det skab ville vi gerne have. Alt derfra kørte perfekt, ordren blev bekræftet leveri... Se mere
Selve købsoplevelsen og kommunikationen var rigtig fin, selv med lidt forlænget leveringstid. Produktet står dog slet ikke mål med prisen, det er lidt ærgerligt, også sammenlignet med andre mQuvee... Se mere
Om Vinkøleskabet.dk
Vinkøleskabs eksperter
På Vinkøleskabet.dk finder du alt, du har brug for, til opbevaring af dine vine. Vi har Skandinaviens største lager af vinkøleskabe.
Hvordan vil du opbevare dine vine?
Vi har et bredt sortiment af vinkøleskabe, vinopbevaringsskabe og multifunktionsopbevaringsskabe i forskellige størrelser.
🍷 Fritstående vinkøleskabe
🍷 Vinkøleskabe til indbygning
🍷 Integrérbare vinkøleskabe
🍷 Ølkøleskabe
Fri fragt, prisgaranti og hurtig levering!
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 24 timer
God pris og hurtig levering selvom det…
God pris og hurtig levering selvom det var op til jul.
Alt fungerede som det skulle og der var…
Alt fungerede som det skulle og der var god service ved henvendelse med spørgsmål.
Hurtig levering fin info undervejs.
Hurtig levering fin info undervejs.
Chf ringer i forvejen.
God pris, til at snakke med.
Godt og lækkert vinkøleskab.
Meget hjælpsomme ved ændring af levering
Køleskabet er indtil videre også helt som håbet.
Fin info om varen
Fin info om varen, og ok med leveringen. Vi købte også indlæring, hvilket var godt.
Eneste minus er, at vi ikke var OBS. På at den laveste temperatur er 12g. Det er ikke helt lavt nok, da vi mest har bobler/hvidvin syntes vi.
Det hele startet med levering…
Det hele startet med levering usympatisk chauffør,af vinrammervar knækket,så de måtte fixet så nu er detoppeat kære.
God service og levering
Vi er meget tilfreds med vinskabet
Vi er meget tilfreds med vinskabet, det eneste så er tallene i displayet meget stærke de blender næsten
Fint vinkøleskab
Fint vinkøleskab. Ok leveringstid. Larmer dog mere end forventet. Står heldigvis ikke i er rum vi er i. Ellers havde det larmet for meget til at holde ud.
Super god service
Super god service i bestillingen og 2 meget høflige fragtmand stod for leveringen
Hurtig levering. Det er ikke taget i brug, da det er en julegave, men det ser fint ud. Godt beskyttet køleskab, under forsendelse. Mange tak
God oplevelse.👍😁
Købte vinkøleskab over jeres hjemmeside,det var en god oplevelse og nemt. Tak for det.
Kan anbefales
Bestilte et vinkøleskab, brugervenlig hjemmeside, god pris og levering 3-5 dage. God service fra kurér.
Alt super godt