Villa Nordic Anmeldelser 2

3,0

3,0

Middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Hold dig væk fra Villa Nordic..

Villa Nordic har bygget vores hus.
Desværre er træ-facaden på vores hus begyndt at revne/krakelere, og i den forbindelse ønskede vi et personligt møde med Villa Nordic - så de havde mulighed for at tilse og vurdere skaderne. Vi skulle dog bruge 6 uger på at komme i kontakt med Villa Nordic. Der var ingen svar/tilbagemelding via telefon, mail eller sms. Når der omsider var indgået en fast aftale blev denne ofte forsømt eller glemt. I midten af september fik vi dog tilset huset - selvom han mødte op 6 timer efter det aftalte tidspunkt. Vi blev lovet en opfølgning hurtigst muligt. Dette er endnu ikke sket.
Desværre har firmaet tilsyneladende større interesse i at opsøge nye kunder - end at pleje de eksisterende kunder.
Således har vi forgæves prøvet at opsøge Villa Nordic gennem de seneste 7 uger - både via mail, telefonisk og sms. Ingen respons overhovedet - ej heller ved indtaling på firmaets telefonsvarer.
Jeg er rystet over denne “kundeservice” - eller rettere mangel på samme. En arrogance og ligegyldighed overfor deres kunder.
Så mit råd til alle potentielle kunder/købere til Villa Nordics huse:

HOLD JER LANGT VÆK !

Ærgerligt, at man skal ytre denne negative erklæring - for Villa Nordic laver ellers ganske fine og eftertragtede huse. Men hvad nytter det, når firmaet er lukket som en bog.

16. november 2022

Når et ord er et ord

Når et ord er et ord, og aftaler er noget der holdes. Fra første møde til modtagelse af huset er alt gået super godt. Skulle det ske vi engang skal bygge nyt igen vil det første og eneste opkald gå til Jens Peter uden tvivl

21. februar 2021