Prima service. Tasje wordt snel geleverd, ziet er zo uit zoals afgebeeld....ook qua kleur. Tasje is een alleskunner, er past precies in wat ik nodig heb......fijn alleskunner bij elkaar
Virksomheden har svaret
Fijn contact als het nodig is. Bereidt om in oplossingen te denken. maar bovenal fantastische kwalitatieve en mooie tassen!
Virksomheden har svaret
Reeds een jaar maak ik met veel plezier gebruik van tasje Philou. Echter raakte de sluiting stuk na enkele maanden, maar na een melding kreeg ik direct een nieuwe tas opgestuurd, perfect! Inmidd... Se mere
Virksomheden har svaret
Jammer als je 2 tassen besteld in 2 kleuren dat je een melding krijgt dat de blauwe uitverkocht is maar nu nog steeds te bestellen is. Jammer jammer
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Zeer tevreden van de handige tasjes.
Nooit geen rommel meer in mijn handtas 😊

Besvarelse fra VILIX
Handig tasje. Past veel in. Maar de kwaliteit kan denk ik wel beter voor die prijs. Het voelt nogal aan als karton met een laagje eroverheen…
Hoe duurzaam het is weet ik niet, maar het voelt toch niet echt kwaliteitsvol aan. Ook het logo in het wit vind ik jammer, zou mooier zijn in het goud denk ik. Vind het wit niet goed passen.

Besvarelse fra VILIX
Ik heb mijn tasje in 3 kleuren. Een besteld tasje was helaas de rits los. De volgende dag had ik al een nieuwe.

Besvarelse fra VILIX
Mega slechte kwaliteit. Na 3x gebruiken alle naden los en binnenvoering kapot.

Besvarelse fra VILIX
Snelle levering, goede communicatie. Goed product, en mocht er een klacht zijn, dan wordt deze goed opgelost

Besvarelse fra VILIX
Heel mooie schoudertas, ik ben er heel blij mee.

Snelle levering 2 voor de prijs van 1 leuk moederdag geschenk

Besvarelse fra VILIX
Het zijn geweldige tasjes heb ondertussen al een 2e en vriendinnen van me hebben ze ook al gekocht dankzij mij. Je kan er veel pasjes in kwijt en zelfs een klein pakje sigaretten.

Besvarelse fra VILIX
Met de moederdag actie 2 tasjes besteld op zondag, vandaag dinsdag was het al binnen. Helaas was 1 tasje in de verkeerde kleur geleverd. Hierover een mail gestuurd en binnen het kwartier al een reactie. Er wordt een nieuw tasje opgestuurd in de juiste kleur, 10 minuten later al de mail dat deze is verzonden. Daarnaast mag ik het tasje van de verkeerde kleur ook houden en hoef ik dus geen moeite te doen om deze retour te sturen. Fijne en snelle service.
Daarnaast een jaar geleden ook al een tasje aangeschaft en ook deze is nog steeds (bij dagelijks gebruik) in erg goede staat.

Besvarelse fra VILIX
Ik had half april een tasje besteld en nu opeens de 1+1 actie. Omdat ik het tasje nog niet heb gebruikt kan ik het terugsturen. Ivm alle verzendkosten en op en neer sturen heb ik gevraagd of Vilix hierin mee kan denken. Ik zou namelijk hetzelfde tasje bestellen plus nog een gratis andere. Vilix denkt hier niet in mee en geeft aan dat ik het terug kan sturen, maar dan zit ik met dubbele bezorgkosten helaas. Dit is geen service.
Ik heb vervolgens toch een retouraanvraag gedaan met couponcode zodat ik de 1+1 actie kan bestellen maar die code kreeg ik niet direct terug. Met een vraag en opmerking erbij kreeg ik geen antwoord.
Update 7 mei, inmiddels heb ik antwoord (dag na de 1+1 actie) Ik kan hetzelfde tasje nu dus terugsturen (bezorgkosten!) en hetzelfde tasje weer opnieuw bestellen. Er wordt gemeld dat de 1+1 actie is afgelopen..helaas, weer geen goede service dus.

Besvarelse fra VILIX
Het Olivia tasje wat ik heb besteld heeft waarschijnlijk een scherp puntje bij de haakjes waardoor mijn trui kapot is gegaan. Al na één keer dragen als een cross body tasje zitten nu op die plek allemaal ophalen en gaatjes in mijn trui. Nadat ik contact ( 3x) met Vilix opgenomen had werd mij gezegd dat het aan de kwaliteit van mijn trui ligt ( wat absoluut niet waar is) en dat ik een ontpiller moet gebruiken. Omdat er allemaal lusjes ontstaan zijn doe ik dat niet om nog meer gaatjes te voorkomen.
Jammer, ik durf het tasje dus niet meer te gebruiken om niet nog meer kleding te beschadigen.

Besvarelse fra VILIX
Zondag het tasje besteld en Maandag avond al ontvangen! Super snelle service 😀 Helaas zat het riempje er niet bij. Meteen gemailed met Vilix en vanuit daar hebben ze me een nieuw tasje opgestuurd 😱 Wat een service!

Besvarelse fra VILIX
Snelle levering en tasje is precies zoals beschreven in het filmpje! Heel praktisch en super mooi! Heb alvast een tweede tasje besteld! Ik ben fan! 🤩

Besvarelse fra VILIX
Leuk tasje maar verslijt snel. Na enkele weken al zichtbare schade. Na minder dan 1 jaar niet meer bruikbaar omdat de binnenkant loskomt.

Besvarelse fra VILIX
Super snel in huis. Zeker een aanrader. Zou hem ook graag met zilveren rits etc zien

Besvarelse fra VILIX
Ik heb maandag 2 tasjes aangekocht. We zijn nu donderdagavond en nog steeds geen pakketje mogen ontvangen..
Op jullie website staat wel dat jullie na 1 werkdag leveren, ook in België.

Besvarelse fra VILIX
Snel besteld en stipt geleverd. De verpakking en de kwaliteit zijn prachtig. Kompliment voor deze klantenbeleving!

Besvarelse fra VILIX
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.