God oplevelse
God oplevelse. Nemt at handle. Gode beskrivelser. God kommunikation. Hurtig ekspedition.
Vild med frø er en online frøbutik, hvor du kan købe frø og blomsterfrø til din have. Er du igang med at gøre din have til et vildt paradis for nabolagets insekter, bier og sommerfugle? Så find inspiration til nyttige blomsterfrø og vilde frø hos Frøbutikken Vild med frø. Det er ikke svært at give din have et mere selvgroet udtryk og gøre den til et bedre sted for insekterne, men du har brug for frø! - og det er netop, hvad du finder i denne vilde frøbutik.
Vinkelvej 3, 3650, Ølstykke, Danmark
Hurtig, nem og pålidelig - både hjemmeside, levering og vejledning er i top
Stort udvalg af hjemhørende urter, hurtig og god betjening. Frøene var topkvalitet - alle de som jeg forspirede i marts kom frem inden for en uge og der er masser af planter. Nu er jeg spændt på hvordan det går når jeg planter dem ud i haven. Bestilte fler-årige så jeg får nok ingen blomster i år, men meget lovende begyndelse.

Besvarelse fra Vild med frø
Skønne, skønne frø af så mange vildt voksende danske planter
Glæder mig så meget til at frø bliver til blomstrende planter til glæde for naturen i vores have og til lige så
meget glæde for os
Tak for hurtig levering og den fine indpakning af frø

Besvarelse fra Vild med frø
Måtte vente lidt længe på min bestilling, men da den så kom, var der en 'lille gave' med og det var jo fantastisk : endnu flere blomsterfrø og endnu flere fine blomster til vores insekter - kan slet ikke vente med at se dem vokse 👍 stor tak og anbefalinger herfra 👍🙏

Besvarelse fra Vild med frø
Havde ved en tastefejl tastet forkert postnummer.
Ringede til Martin som sagde at det skulle vi nok finde ud af. Jeg tror at brevet har været sendt retur til ham, så han måtte sende det igen. Så god service ! Fik mine frø, så fint pakket ind 👌 Og så var der et ekstra brev frø med, som jeg helt sikkert også vil få glæde af, tak for dem Martin ☺️ .
Vil helt sikkert handle hos vild med frø igen…

Besvarelse fra Vild med frø
Jeg har købt frø for 305 kr og fik en mail d 29/3, at de var færdig pakket.
I dag d 10/4 har jeg stadig hverken hørt eller modtaget noget fra dem.
Opfølgning:
Fik mine frø d 12/4
De ser fine ud og der var en lille gave med ekstra frø.
Lidt træls med ventetiden, men de dukke trods alt op, så jeg kan komme i gang 🙂

Besvarelse fra Vild med frø
Hurtig levering, og super fin service.
Kan klart anbefales. Her vil jeg bestemt handle igen :-)

Besvarelse fra Vild med frø
Blev sent hurtigt, post nord er jo ikke helt så hurtig, godt udvalg, kunne næste ikke vælge, så mon ikke der skal flere hjem på er tidspunkt.
Sød personlig hilsen og så en bonus pose frø, gør det hele lidt mere hyggeligt

Besvarelse fra Vild med frø
God, hurtig levering, der kom med en lille pose ekstra frø og en venlig besked fra forhandler.

Besvarelse fra Vild med frø
Super service, kyndig vejledning og masser af fine frø :)

Besvarelse fra Vild med frø
Meget venlig og personlig betjening og super hurtig behandling og afsendelse 😊

Besvarelse fra Vild med frø
Har lige modtaget min første ordre fra Vild med Frø.
Jeg elsker simpelthen at der er taget sig tid til at skrive en lille personlig besked og lægge med frøene.
Glæder mig helt vildt til at få plantet ud i min have.

Besvarelse fra Vild med frø
Det er 2. gang jeg handler hos Vild med frø her i min første have. Og jeg har virkelig været glad og tilfreds, både med det gode udvalg af hjemmehørende planter, de fine blomster jeg har fået i haven, og så synes jeg bare de er super gode til at formidle på Instagram - jeg får dagligt lyst til at få nye blomster i haven. Håber mange andre får det på samme måde, så vi kan få endnu flere blomster til glæde og gavn for insekterne.

Besvarelse fra Vild med frø
Hvis du har mod på lidt ‘vild have’ og ønsker en god oplevelse, så prøv at handle her hos Martin.
Jeg har netop modtaget et dejligt brev med personlig hilsen og en mængde sirligt indpakkede frø, som jeg glæder mig til at opleve i vildt blomsterflor med svirrende liv af bier, insekter og sommerfugle.
Mange tak.

Besvarelse fra Vild med frø
Forvent en god oplevelse når man handler hos "Vild med frø". Martin er kompetent, imødekommende og meget servicemindet, og har et fint udvalg af produkter, som han præsenterer på en sublim måde (indpakning, information), og til meget fornuftige priser.
Kan kun anbefales at handle hos.

Besvarelse fra Vild med frø
Stort udvalg af hjemmehørende planter.
Ekstra frø og en personlig besked.Sådan skal det være.