1. Rekrutteringsservice

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Vikar Invest er vikarbureauet til dig, der søger pålidelige, kompetente og effektive medarbejdere. Ved at benytte dig af vores medarbejdere, er du garanteret netop dette. Hos os er det vigtigt at vi kan bidrage positivt til din virksomhed ved at tilbyde stabil og effektiv arbejdskraft. Vi vælger ikke blot den første og bedste medarbejder, men tager os god tid til at sætte os ind i den enkeltes kompetencer og egenskaber. Således kan vi også let og hurtigt tilbyde dig den helt rette medarbejder, baseret på dine og virksomhedens ønsker og behov – dette både når det drejer sig om arbejdsevne og personlighed. Vi ønsker at gøre det nemt for dig at ansætte fleksibel arbejdskraft, og vi tager os derfor af alt det administrative arbejde, der ligger i ansættelse og afskedigelse. På den måde skal du blot fokusere på arbejdet og din virksomhed. Vi garanterer gode forhold for både dig og medarbejderne, og ligeledes skal både du og medarbejderne kunne regne med os i enhver henseende.

4,0

God

Hvor er vores vikar?

Vi har været i kontakt med Vikar Invest 3 gange, og i alle tilfælde har de brændt os af!

Dette til trods gav vi dem en sidste chance for at forbedre tingene - men forgæves. Vi blev endnu engang skuffet da den lovede kandidat ikke dukkede op som aftalt!!

Jeg kan på ingen måde anbefale dette firma. Har på ingen måde levet op til det lovet, og ingen ringer retur når deres folk "glemmer" at møde ind til aftalt tid.

Der er simpelthen ikke styr på noget!!

OMØ Miljø & Facaderens A/S

13. maj 2024
Vikar Invest ApS -logo

Besvarelse fra Vikar Invest ApS

Hej OMØ Miljø & Facaderens,

Det er en rigtig uheldig situation og vi forstår fuldt ud jeres frustration. Det er afgørende for os at levere pålidelige og kvalificerede vikarer til vores kunder, og det er tydeligt, at vi ikke har levet op til forventningerne her.

Vi vil personligt undskylde for de problemer, I har oplevet med vores service. Det er ikke acceptabelt, at vores kandidater ikke møder op som aftalt, og vi tage denne feedback meget seriøst.

Vi sætter stor pris på, at I gav os muligheden for rette op på situationen selvom at det ikke lykkedes os. Vi arbejder aktivt på at forbedre vores processer og sikre, at lignende problemer ikke opstår i fremtiden.

Efter vores dialog tidligere i dag må vi endnu engang beklage for ulejligheden, vi har forårsaget jer, og vi vil gøre vores bedste for at sikre, at lignende problemer ikke opstår igen.

Mvh Jakob Brink
Vikar Invest

Vis anmeldelser på alle sprog (5 anmeldelser)