Snelle levering via de post, alles keurig ingepakt in een doos. Eén plant tijdens transport beschadigd maar deze werd na een e-mail van mij aan Vijverplanten Online binnen twee dagen kosteloos vervan... Se mere

Behulpzaam bij de keuze: Ik kreeg zelf fotos doorgestuurd van de planten om te weten per hoeveel ze zouden komen. Snelle service: zelf voor verzending naar België. Besteld op woensdagochtend heel vr... Se mere

Gerne wieder! Alles sehr reibungslos abgelaufen. Die Pflanzen waren allerdings 4 Tage mit NL Post unterwegs, was allerdings wohl dem Coronavirus geschuldet war. Die Pflanzen haben daher zum Teil etwas... Se mere

Met liefde verpakt, en keurig verzonden, kaartjes keurig erbij. Maar ik denk dat ik voortaan toch liever zelf zie wat ik koop ipv plaatjes online. Veel plantjes waren toch wat karig, en sommige zaten... Se mere

1. Butik med udstyr til havedamme

De beste planten voor uw vijver! Rechtstreeks van onze kwekerij bij u thuis geleverd.

4,5

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Gewoon netjes afgehandeld

Gewoon netjes afgehandeld, alleen op de site niets vermeld qua potgrootte of bewortelde losse planten.

4. april 2026

Besvarelse fra Vijverplanten Online

Hartelijk dank voor uw beoordeling. Bij de faq staat beschreven dat bijna alle planten in potmaat P9 en waterlelie's in P11 geleverd worden. Bij het artikel zelf alleen in de productcode inderdaad. Dat nemen we als feedback graag mee, dank u wel.

Heel tevreden over de kealiteit

Heel tevreden over de kwaliteit en service, ik geef 3 sterren omdat de levertijd meer dan 7 dagen was, in deze tijd van online shoppen moet dit echt sneller. Voor de rest top bedrijf

26. februar 2026

Besvarelse fra Vijverplanten Online

Hartelijk dank voor uw review. Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit van onze producten en onze service. Dank voor de eerlijke feedback over de levertijd. U heeft helemaal gelijk; in de huidige tijd mag dat sneller. We kunnen uitleggen dat de grote drukte en ziekte niet meewerkte, maar nemen uw punt natuurlijk mee. Hopelijk mogen we u bij een volgende bestelling wél de volle 5 sterren bezorgen.

Hartelijke groet, Team VijverplantenOnline.

Heel leuk om diverse soorten kroos uit te zoeken op de heldere en aantrekkelijke website! …

Heel leuk om diverse soorten kroos te bestellen voor mijn schoongemaakte, dus lege, wateroppervlak; op deze website ook kleine porties te bestellen voor een stadstuintjes-vijverformaat. Prima verpakt de volgende dag geleverd. Ondanks de hitte tot nu goed de zomer doorgekomen. Ga er volgend tuinseizoen zeker weer snuffelen in het grote assortiment waterplanten!

21. august 2025

Besvarelse fra Vijverplanten Online

Zo'n leuke review heeft u voor ons geschreven, daar worden wij vrolijk van! Dank u

Behulpzaam, snelle service & keurig

Snelle service: zelf voor verzending naar België. Besteld op woensdagochtend heel vroeg, levering vertrok woensdag en was donderdag thuis.
Met zorg verpakt en zelf met een paar extra meststoffen erbij. Voor een volgende keer planten te kopen twijfel ik niet :-)

19. juni 2025

Besvarelse fra Vijverplanten Online

Behulpzame, prachtige review heeft u voor ons geschreven, hartelijk dank daarvoor!

Goede service

De eerste levering van de waterplanten is niet goed gegaan om dat de post er te lang over doen om af te leveren .maar na kontact hebben ze nieuwe planten op gestuurd .super en dank u wel voor de goede service

2. juni 2025

Besvarelse fra Vijverplanten Online

Vanzelfsprekend! Fijn dat u de planten nu goed heeft ontvangen en wat leuk dat u zo een vriendelijke review schrijft, hartelijk dank daarvoor! Graag tot een volgende keer.

Goede kwaliteit plantjes

Perfecte snelle service
Vriendelijke suggestie toen 1 plantje niet leverbaar was
Plantjes in heel goede gezonde staat ontvangen

29. maj 2025

Besvarelse fra Vijverplanten Online

Dank u wel, dat vinden wij erg leuk om te horen en graag gedaan. Veel plezier van de Lobelia's!

In prima staat afgeleverd

De vijverplantjes werden netjes in de pakketautomaat van mijn voorkeur afgeleverd. Ze hebben de reis prima overleefd.

10. maj 2025

Besvarelse fra Vijverplanten Online

Heel fijn om te horen, dank u wel voor het delen van uw ervaring!

Met liefde verpakt

Met liefde verpakt, en keurig verzonden, kaartjes keurig erbij.
Maar ik denk dat ik voortaan toch liever zelf zie wat ik koop ipv plaatjes online. Veel plantjes waren toch wat karig, en sommige zaten vol kroos en alg. Is niet te voorkomen waarschijnlijk, ligt niet aan deze winkel, maar was voor mij de eerste keer dat ik besloot levende planten online te kopen, dan loop je dat risico.

5. maj 2025

Besvarelse fra Vijverplanten Online

Dank u wel voor het delen van uw ervaring, dat waarderen wij zeer. Nu in het voorjaar zijn de planten nog niet op hun mooist, dat komt deze zomer.
U bent natuurlijk van harte welkom om een volgende keer planten te komen halen, dat heeft u een beter beeld van de planten én van de kwekerij!

Goede service

Goede service, planten snel en keurig verpakt in huis.

13. april 2025

Besvarelse fra Vijverplanten Online

Graag gedaan. Wij zijn blij met deze goede review, bedankt!