Din genvej til den perfekte smagsoplevelse De bedste øjeblikke opstår omkring et velfyldt glas og gode venner. Det tror vi på hos Viinaften. Historien bag Viinaften Alt startede med et enkelt spørgsmål: Hvorfor skal det være så besværligt at arrangere en god vinsmagning derhjemme? Vi kendte problemet alt for godt – enten blev valget af vin rent tilfældigt, eller også gik der timer med research for at finde en rød tråd gennem aftenen. Så vi besluttede os for at løse det. Vores mission er at gøre det nemt at være den perfekte vært. Passion for det autentiske Vi håndplukker vores vine fra små, dedikerede vingårde i Italien – blandt andet det historiske Fattoria Svetoni i Montepulciano. Vi rejser til producenterne, smager os gennem kældrene og udvælger kun flasker med en historie at fortælle og en kvalitet, vi selv står inde for. Hver pakke er nøje sammensat, så du og dine gæster får en logisk og spændende rejse gennem druer og distrikter – ikke bare et tilfældigt udvalg. Mere end blot indholdet i flasken En god aften handler om mere end vin i glasset. Det handler om stemning, nærvær og fælles oplevelser. Derfor stopper vi ikke ved leveringen. Hver pakke kommer med et gennemført smagesæt: Smageskort, der guider jer gennem hver vins karakteristika, produktion og historie Interaktivt pointsystem, der gør det sjovt at sammenligne vinene og finde jeres personlige favoritter Viden uden snobberi – vi formidler vinen i øjenhøjde, så alle kan være med, uanset om du er kender eller bare elsker et godt glas Gør hverdagen lidt mere adelig Uanset om det er en hyggelig lørdag med vennerne, en romantisk date, eller en helt almindelig aften, der trænger til et løft – vores mission er den samme: at fjerne besværet og give dig den fulde oplevelse. Viinaften er skabt til dig, der værdsætter kvalitet og gode minder. Velkommen til en verden af smag – uden besvær.
Danmark
- viinaften.dk
Ingen anmeldelser
Denne virksomhed har ikke fået nogen anmeldelser endnu.