1,4

Dårlig

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

1,4

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Købte en springmadras der kom efter få…

Købte en springmadras der kom efter få dage. Positivt overrasket over kvalitet. Desværre havde jeg bestilt forkert så tænkte at det vel ikke var større problem end at bestille en sengeramme der så passede. 🥴
Fandt sammen med datteren den hun kunne li og bestilte. Det der kom var så langt fra det der var på billedet. Elendig kvalitet, tænker det har en brandværdi på en 3-7 minutter. Simpelthen så lav og så grimt lavet. Til gengæld så gir de Ikea baghjul når det ska samles. Det tar tid. LANG tid. Og når resultatet er samlet så tænker man sløjdtimerne da man var i folkeskolen. Og ens evner ikke rakte til mere. Så der er bestilt ny seng fra andet firma.

29. april 2024

Super dårlig produkt!

Super dårlig produkt!! Købte Loungesæt som var pænt på foto. Da det kom tog det 8 timer at samle, var så lavt at det var til miniputter, ben var af plastik der gik itu med det samme, og hynder var af 3 cm pladevat så der var ingen støtte overhovedet. Vi endte med at købe nye ben for 1000 kr. et andet sted, samt ny skum til hynder, samlet 2000 kr. Så pris var nu på samme niveau som kvalitetsprodukter var Danmark. Da vi skrev ind bad de os bare om foto af det der var gået itu, de tog slet ikke stilling til eks. pladevat i hynder!!! Hold jer langt væk fra havemøbler fra Vidalxl, det værste møg i kvalitet der findes!!!

16. april 2018
Vis anmeldelser på alle sprog. (39 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto