Victorias

Fup-firma, der udgiver sig for at have hovedsæde i Sverige. De bruger falske billeder og dermed også falsk markedsføring af deres produkter. På billederne vises der en ring i en ringæske med tilh... Se mere

Bemærk at denne butik IKKE er Victoria's-Netshop i Viborggade på Østerbro. Vi bliver meget kede af det når kunderne forveksler os med vores svenske kolleger som sælger smykker fra Fjernøsten og hvo... Se mere

Firmaet påstår at være svenskbaseret,men varen kommer fra kina ??!!! Samme vare kunne være købt på temu ca 90 % billigere så: Varen: Billigt kinøjserkram Kommunikation: Elendig. Et track and t... Se mere

Jeg er sindsyg træt af de her sider der ser svenske/danske ud også er leveringen fra Yunexpress !! Jeg har givet 234kr pr. ring !! Også koster de eddermame 15 og 50kr på Aliexpress ! Håbede s... Se mere

Fupfirma og falsk markedsføring

Fup-firma, der udgiver sig for at have hovedsæde i Sverige.
På billederne vises der en ring i en ringæske med tilhørende kort.
Jeg købte derfor en ring - men den ankom i en tætpakket pose - ingen æske eller kort.
Og pakken er sendt fra Hong Kong.
Lad endelig være med at købe sådan noget skrammel og gå til en ægte guldsmed - så undgår man at falde i fælden, og blive snydt, som jeg er blevet.

20. juli 2025

Bemærk at denne butik IKKE er…

Bemærk at denne butik IKKE er Victoria's-Netshop i Viborggade på Østerbro.
Vi bliver meget kede af det når kunderne forveksler os med vores svenske kolleger som sælger smykker fra Fjernøsten og hvor oplevelserne af servicen er svingende...
med venlig hilsen
Torben Schwabe

1. juli 2025

Som erfaren i ecommerce branchen har…

Som erfaren i ecommerce branchen har jeg ALDRIG oplevet nogen så svigagtige som dette "firma"... de er fulde af løgn og deres "kundeservice" er ikke tilstede.. der skal virkeligt meget til før jeg skriver sådan en anmeldelse - men her skal man IKKE handle, med mindre man vil snydes og lyves for... hold dig langt væk!

20. februar 2025

Victorias -eller er det Wictorias?

Victorias -eller er det Wictorias?? (- bege navne bruges på skift på deres hjemmeside) - er desværre snyd og bedrag.
Bestilte en "kram ring" d. 09-12-24 og modtog først produktet d. 28-12 på trods af flere rykkere undervejs via mail.
Forudgående har jeg sendt flere mails om, at jeg ønsker at annullere ordren, da jeg ikke modtager afsendelses mail fra firmaet - eller endsige produktet.
Dog modtager jeg absurd nok flere tilbudsmails...
Får langt om længe flere standard svar fra Victorias bl.a ét som "takker for tålmodigheden og forsikring om, at produktet/ringen er på vej og, at det/den er af forgyldt sølv - og hermed et kvalitetsprodukt.
Det er sjældent, at jeg "hopper i med begge ben" - men hér lod jeg mig desværre besnære og tjekkede ikke ordentligt op på firmaet i forhold til hjemmeside - og især Trustpilot.
En forgyldt sølvring skal være mærket - og det er denne ring ikke. Leveringstiden er også under al kritik - men det giver mening når varen kommer fra Kina!
Fy!
Håber, at de dårlige anbefalinger hér på Trustpilot må være en advarsel om ikke at indgå aftaler eller handle med dette firma.
Man kan desværre ikke tildele mindre end 1 stjerne - men jeg giver alligevel kun en halv én af slagsen-

28. december 2024

Længe om at sende

Det står på deres hjemme side at de sender vare inden for 4-8 dage. Nu er der gået langt over tid. Så jeg må lære at læse “trustpilot” inden jeg handler på nettet igen.

15. december 2024

Elendigt!

Elendigt!
Jeg købte en kram ring til min kone, varen var længe undervejs (Kina), min kone fik den i adventsgave her til aften. Hun prøvede den på og den knak på midten. Det ligner at være fremstillet i plastik. Jeg fordømmer dette fupfirma og håber alle andre holder sig langt væk fra at købe noget herfra.

22. december 2024

Dårligt

Varen: Billigt kinøjserkram
Kommunikation: Elendig. Et track and trace nummer. Og det var det.
Handle her igen: ALDRIG!!!

MEN.... De husker da at hæve pengene med det samme

21. december 2024

Jeg har bestilt en en kramme ring

Jeg har bestilt en en kramme ring , får besked at ordren er sendt , men intet modtaget .

ORDRE #VK42517
Kan bestemt ikke anbefale dette firma.
Er meget spændt på om jeg overhovedet få den ring til jul .
D.19/1
Jeg vil gerne tilføre denne denne anmeldelse , at jeg nu har modtaget krammeringen , dog noget sent, men jeg fik den da. Så det er jeg glad for -:)

8. december 2024

For lang ventetid

Jeg troede først jeg var blevet snydt, og at det var et fup firma efter at have ventet 17 dage på min pakke.
Men nu er den ankommet og jeg er glædelig overrasket over at den er fremme.

18. december 2024

FUP FIRMA BURDE HAVE 0 STJERNER 😡

Får 1 stjerne men ville hellere give 0. Dette er igen et af de mange fup firmaer som sender billige kineser varer. Jeg har bestilt en ring d. 03.12.24 og der stod levering 4-6 dage, men har ikke modtaget noget endnu. Jeg har mailet til firmaet 2 gange for at annullerer ordren men hver gang kommer der bare en mail tilbage hvor de skriver at p.g.a jul, Black Friday osv. er min pakke desværre forsinket og de takker for min tålmodig. 😖😡
Jeg har nu anmodet Paypal om at få mine penge retur og afventer svar derfra.
KØB ALDRIG DERFRA 😡

3. december 2024

Køb ikke herfra

Udgiver sig for at være en svensk virksomhed, er i virkeligheden Kinesisk der sælger dårlige smykker til høj pris

5. december 2024

Mangler bestilling

Har bestilt en ring 3/12 hvor de bekræfter og skriver den sendes med ekspres levering - har forsøgt at ringe skrive x2 men ingen reaktion
Bestilling VK 37013
Mvh
Inger Hansen

3. december 2024

Pas på - hold jer væk !!

Jeg troede at jeg havde gjort et rigtig godt benarbejde, for netop at sikre mig jeg ikke blev snydt af af et forsøgt skjult Kina firma.
Adressen er beliggende i Sverige, og hjemmesiden viktorias. dk / viktorias. com fremstår som værende en Svensk butik.
Jeg er desværre siden ordren blev afgivet d. 7.12 blevet opmærksom på at det her en vare fra Kina. Selvsamme ring og mange andre af deres smykker findes på Temu mfl.
Så dette her, er desværre endnu en ren Kina butik, med varer der sendes direkte fra Kina og med op til 30 dages levering.
Jeg har ikke modtaget varen endnu, leveringen står status quo, jeg har ikke tænkt mig at tage imod pakken, såfremt den skulle dukke op. Og jeg har bedt banken om at annullere betalingen med besked om, at det er svindel i den forstand at butikken udgiver sig for at være noget andet end den er.
Nemlig en onlinebutik med varer fra Kina.

Og til min store ærgrelse, anbefalede jeg endda siden til min søster, så hun kunne købe samme ring, til minde om vores far.

6. december 2024

Snyd!!

Snyd!!! Jeg ventede i 3 måneder på to ringe, der aldrig kom. Fik flere beskeder om, at var på vej fra Kina og mellemlandet i Paris. Jeg truede dem med at melde dem til politiet. Så fik jeg mine penge tilbage.

8. december 2024

Købte i god tro et smykke til min…

Købte i god tro et smykke til min datter hos victorias, som står noteret som et firma med adresse i Stockholm, Sverige. Men det skal dertil lige oplyses, at deres vare kommer direkte fra Hongkon.
Så Jeg blev derfor meget nysgerrig på om smykket som jeg havde købt også indfriet deres påstand om, at smykket er produceret af 18k gold plating og S925 Sterling sølv. Derfor tog jeg smykket med ud til en Guldsmed i Køge, som pænt fortalte mig at denne påstand ikke er sand, for at dette skulle være sandt, så skulle der have været nogle stempler på smykket og der var ikke et eneste stempel at se. Juveleren fortalte yderligere, at smykket ikke måtte være på om natten eller i badet og når farven begyndte at være slidt, ja så måtte det ikke bruges mere.
Blot lige et råd til andre, som skulle have købt noget hos Viktorias.

5. november 2024