fantastisk service så ordentlige og alt funker bare , sendte noget retur i tirsdags og i dag torsdag allerede fået pengene igen det er det hurtigste jeg har oplevet fra noget firma . ps de har virke... Se mere
Det er altid en god fornøjelse at handle på Viamajas hjemmeside. Det er altid rigtig gode produkter med fornuftige priser. Fra man bestiller og modtager varerne går der ikke et par dage før man det hj... Se mere
Dejlige ting jeg har. Ringet til jer, fik en rigtig god kundeservice. Som for mig betyder. Det var pakker der ikke var blevet sammenkogt, altså sendt samlet som aftalt. Hun Sagde jeg sender selvfølgel... Se mere
Købte to led flammelys til 12kr stykket, modtager et, som efter 3 dage ikke lyser mere, vil diskutere om hvor vidt jeg har modtaget et eller to, virkelig dårlig kvalitet, øv Som om jeg ville snyde fo... Se mere
- nr. 109 af de 150 bedste virksomheder i Dekorerings- og boligindretningsbutik
Morsøvej 1, 8800, Viborg, Danmark
- 71963144
- info@viamaja.dk
- viamaja.dk
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 1 uge
Fremragende kundeservice
Jeg købte sidste år nogle lyskæder til haven og her i foråret, hvor de skulle op igen virkede de ikke. Kundeservice var lynhurtige til at respondere på min henvendelse (selv i weekenden kom der svar næsten omgående!) og jeg fik hjælp til at få de to af dem til at virke (de måtte ikke stå i off-position, for så lader de slet ikke 🥴) men den sidste virkede stadig ikke.
Her blev jeg vejledt til at lave en reklamation - som i løbet af 3 dage blev behandlet og jeg fik meddelelse om at der var en ny kæde på vej uden beregning.
Se det er god kundeservice 👍🏻
Super fine.Godt tilfreds.
Jeg købte Bugatti kjolen coral fra…
Jeg købte Bugatti kjolen coral fra Martha den er faktisk stribet det kan man ikke se på billedet og så er den meget kortere end på billedet jeg er 170 høj og nederste knap går til skridtet selvom det er en l/Xl så jeg kan ikke bruge den som kjole måske til nød med et par gamacher unser.
Ikke pænt med noget så kort når man ikke er helt ung.

Jeg har forsøgt at få fat i Jer over 2…op
Jeg har forsøgt at få fat i Jer over 2 måneder med første e-mail, da jeg har købt en diffuser der ikke virker. Men i ghoster mig bare. Jeg vil bare gerne have en som virker. Ved ikke om det er fordi jeg har købt nogle ting og været uheldig at de defekte, men det kan jeg jo ikke gøre for ?
Jeg synes det er mega ærgeligt jeg må gøre sådan for at få jeres opmærksomhed, men jeg ved ikke lige hvad jeg ellers skal stille op.
Synes I har nogle lækre ting, men er simpelthen fordi jeg ikke kan komme i kontakt med jer.
Venligst Natalie

Langsom levering
Synes der går lidt lang tid med levering. Bestilte d. 7 maj, og har idag fået besked om, den bliver leveret d. 15 maj. Synes 8 dage er for meget.
Fint udvalg og fin kvalitet ifht.pris
Fint udvalg og fin kvalitet ifht.pris. Også ok ifht.reklamation ( hvilket kun har været nødvendigt ved én vare, og har købt flere gange og mange forskellige ting). Eneste minus : fragt- emballage er ofte meget voldsom
Kundeservice skal i ikke ha ros for
Kundeservice skal i ikke ha ros for, kan kun ringe 2 timer midt på dagen 🫣, har siddet og skrevet med en robot , i 1/2 time den svare i øst og vest .. hvad er der blevet af den godt kundeservice..
I skriver i har brug for flere oplysninger ellers bliver min trustpilot slettet ?
Jeg mener man kan kun ringe til jer mellem 10-12 der er jeg på arbejde ..
så prøvet jeg skriv men det er Ai og de svar kunne passet ingen steder.
Jeg understreger lige det er kundeservice der kun for en stjerne
Ikke mine vare eller noget andet .

Besvarelse fra Viamaja
Fantastisk god service og lækker…
Fantastisk god service og lækker kvalitet på varerne der er bare ingenting at komme efter meget varm anbefaling herfra❤️
Det man køber leveres hurtigt
Det man køber leveres hurtigt, gode produkter, af fin kvalitet.
Et meget dejligt sted at købe ting man…
Et meget dejligt sted at købe ting man lige stå og manger når man lige er flytte et nyt sted hen er udtrolige glad for alle min køb og ikke der sidst
At jeg kunne give den gave jeg havde…
At jeg kunne give den gave jeg havde bestilt og som kom hurtigst.
40 års fødselsdags gave. Tak
Hilsen Inger Bidstrup Jensen
Fine vare...
Fine vare.... transporten er dog det samme hvis du bestiller på temu.

Besvarelse fra Viamaja
De overholder ikke leveringstiden men…
De overholder ikke leveringstiden men svarer dog på mail.

Skønt udvalgte at bla
Skønt udvalgte at bla. ting til hjemmet,altanen. Til en fornuftig pris 🙌🙌🪴
Superhurtig levering
Bestilte en vare og havde den næste dag!
Det kan simpelthen ikke gøres hurtigere. Dejligt at vide, hvis man f.eks. har brug for en hurtig løsning på en gave.
Varen var fint emballeret.
Aldrig mere
Danmarks svar på Temu. Kvaliteten lever absolut ikke op til fotos på Viamaja’s webshop. Kedelig kvalitet. Men bonus med et levende insekt i papkassen.
Indhold røg i skraldespanden.

Besvarelse fra Viamaja
Super hurtig levering af mine…
Super hurtig levering af mine varer,blomster der lyser hver aften,så 5 stjerne