Jeg købte en Ford kuga st x line Hos via biler De skrev at bilen havde alle kryser Der var ikke varme i rettet og ikke opladning Til telefon bilen var ikke gået igennem for Fejl og mangl... Se mere

Nok den hurtigste handel incl levering vi nogensinde har oplevet ! Vi blev mødt af Dergin Arpac hos Via Biler i Tilst/Århus. Han er på alle måder en troværdig og tillidsvækkende sælger, hvor man føler... Se mere

Steffen fra Suzuki Via Biler Silkeborg, får de bedste anbefalinger herfra. Vi kom til butikken for at kigge på de forskellige S-Cross modeller og Steffen fandt i en fart den model vi eftersøgte hos... Se mere

1. Bilforhandler
  2. Bilsalg
  3. Bilreservedelsbutik
  4. Butik med biltilbehør

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Velkommen til Via Biler. Ford-forhandler med salg af nye og brugte biler, service, reservedele og tilbehør.

2,6

Under middel

Jeg købte en Ford kuga st x line

Jeg købte en Ford kuga st x line
Hos via biler
De skrev at bilen havde alle kryser
Der var ikke varme i rettet og ikke opladning
Til telefon bilen var ikke gået igennem for
Fejl og mangler
Jeg kørte en tur og side spejlet virkede ikke
Jeg blev lovet en hatte hylde som ikke var i bilen men fik det aldrig
Jeg køber aldrig en bil hos via biler igen
Under al kritik

6. juni 2025

Bevidst svindel

Vi var ude og købe en Peugeot e-2008 med stelnummeret VR3UKZKXZPJ678424. Her blev vi lovet en ajourført servicebog på slutsedlen. Vi tilkøbte endda en garanti fra fragus da det er en brugtvognsimport så fakribsgarantien fulgte ikke med. Da vi så får leveret bilen, er der ingen ajourført servicebog med, hvilket resulterer i at intet af garantien kan opretholdes, da bilen slet ikke er blevet serviceret. Ikke engang fra Italien hvor bilen er fra. Der skulle en oprettes en sag hos fdm før at Viktor broksø og Frederik Pedersen kunne tage sig sammen og tage bilen tilbage grundet mangler i det leverede. Herudover skulle man gentage sig selv eftersom Viktor ikke vil læse mails igennem og spørger ind til informationer der allerede er fremlagt hvis man læste tidligere mail. Jeg håber der ikke er nogen der køber denne bil med forventning om at man kan opretholde en garanti, da dette ikke kunne dokumenteres fra deres side at der stadig var garanti på den, efter det blev adspurgt. Nu er den sat til salg igen, til samme pris, selvom de godt kender til problemerne med bilen.
Dybt uprofessionel håndtering af et bilsalg, med personlige angreb når man beder dem om at fremvise dokumentation og andet

4. juli 2025

Ventet 10 måneder på ny nøgle…

1 ⭐️ = 0 ⭐️
Jeg bestilte og betalte for en ny nøgle til min bil i starten af september 2024, hvor jeg fik at vide der ville gå 10-14 hverdage, og så ville de ringe til mig. Efter jeg ikke havde hørt fra dem en måned senere, kontakter jeg dem for at vide hvad status er. De mangler en reservedel…
Aftaler med dem de skal opdatere mig hver anden uge, hvilket sker to gange.
Nu 10 måneder senere har jeg ikke hørt noget fra dem i 5 måneder, og har penge liggende hos dem!
Det er virkelig ikke et sted jeg vil anbefale at få nøgle hvis de ikke kan udlevere med den med det samme.
SÅ dårlig kundeservice!!

17. juli 2025

Via Biler vender ryggen til.

Jeg har været fast kunde hos Via Biler I 10 år og betalt hver måned for service og reparation. Nu sker der det at jeg uden videre bliver smidt ud og Bia Biler vil ikke have noget med mig at gøre mere. Jeg står uforstående tilbage og Via Biler er total ligeglade, de har sikret sig penge i 10 år.

13. juli 2025

Frustrerende reklamationshåndtering

Jeg oplevede en fejl på min bil knap 10 måneder efter købet, hvor massagefunktionen satte sig fast med bolden presset ud i sædet. Da jeg reklamerede over fejlen, fik jeg besked om, at jeg ikke havde nogen reklamationsret, og at jeg selv skulle have forårsaget problemet. Først efter godt to måneders dialog og med hjælp fra en jurist hos FDM blev sagen taget seriøst, og fejlen blev endelig udbedret.

Dialogen med salgsafdelingen var desværre præget af manglende professionalisme og modvilje mod at tage ansvar. Til gengæld skal det nævnes, at værkstedets personale var både venlige og imødekommende under hele forløbet.

20. maj 2025

LÆS INDEN KØB AF KØRETØJ

LÆS INDEN KØB AF KØRETØJ
(To stjerner for F's kendskab til Tesla og hertil saglige rådgivning ift. brugen samt alt det tekniske.)

En skuffende og utryg købsoplevelse – langt under forventet standard.

I maj 2025 indgik jeg aftale om køb af en Tesla Model 3 hos jer. Valget var naturligt, da flere i mit netværk har haft gode erfaringer med jer. Jeg havde kontakt med S, og vi blev enige om en pris på 230.000 kr. inkl. service og syn. Jeg fik billeder og besked om, at bilens stand udvendigt og indvendigt var "til UG", og at dæk og fælge var stort set nye og i perfekt stand.

F overtog kontakten – kompetent, med stor viden om Tesla. Jeg kørte fra Nordjylland for at se og prøvekøre bilen. Vi aftalte, at prisen også inkluderede solfilm og udbedring af stenslag via jeres værksted. Reparationen blev dog udført af F selv og er ikke præsentabel – lakken matcher ikke. Billeder foreligger.

Serviceaftale blev ændret til FDM-autotjek, hvilket jeg accepterede.

Ved gennemgang var fælgene i dårligere stand end lovet – ridsede og med slag. Ingen mulighed for kompensation. F tilbød lakstift (forsvandt efter første vask) og senere tilbud på lakering/slibning – for egen regning. Dyrt og tidskrævende. Ikke megen transparens.

Ved afhentning kunne bagdørene ikke åbnes pga. solfilm. Det betød, at jeg ikke kunne inspicere kabinen, selvom klargøring var inkluderet. Hjemme i Nordjylland konstaterede jeg, at bilen slet ikke var klargjort – snavsede hvide sæder, beskidt gulv og meget snavs under måtterne. F forklarede, det skyldtes solfilmsmontøren. Det er svært at acceptere.

F tilbød en ny klargøring og en energidrik ved næste besøg i Aarhus – ikke aktuelt for mig. Igen en utilfredsstillende løsning, som dog matcher jeres serviceramme. Det ændrer ikke på min oplevelse af manglende ansvarstagen og fleksibilitet.

Efter seks ugers kørsel piber bilen fra bremserne – trods regelmæssig brug. Jeg føler, at jeg har foretaget et utroværdigt og uretfærdigt køb. Selvom bilen grundlæggende kører upåklageligt, frygter jeg småfejl fremadrettet. Jeg vil ikke anbefale jer – hverken privat, til familie eller erhverv. Det er under al kritik.

F har ydet god service inden for sine rammer – kritikken går ikke på ham. Han var super dygtig og professionel – men handlerammerne er meget utilfredsstillende.

Jeg er åben for dialog og løsning, hvis ovenstående ønskes revurderet. Jeg håber, mit skriv tages med i overvejelserne. Det matcher desværre ikke det gode renommé, jeg tidligere forbandt med jer.

– Sebastian Sloth Heden Jensen

6. maj 2025

Dårlig stil

Dårlig stil
Hvis jeg havde kunnet give 0 stjerner havde det været sådan.
Jeg har booket tid til 21/4 kl 10 - jeg er klar over at det er en helligdag men tiden bliver bekræftet flere gange.
Der er ingen til stede og jeg er ikke blevet kontaktet om at der er sket en fejl.
DÅRLIG STIL!!!

21. april 2025

Overraskende hurtig ekspedition!

Overraskende hurtig ekspedition!
- fik jeg fra Via Biler, Hasle ved Aarhus.
Jeg ringede om morgenen for at få fikset en bagbremse så hurtigt som muligt.
Dispatcher-damen i centralen sagde, jeg bare skulle komme op i dag, når jeg kunne, men gjorde opmærksom på hvornår de havde frokostpause. Hun sagde der godt kunne gå halv-hel time, da de havde andre bookede opgaver, men ville forsøge at tage den ind, når der opstod et hul i ordrene.
Jeg regnede med at jeg nok skulle vente en rum tid, da det var en ad hoc-opgave.
Ikke engang et kvarter efter jeg overlod dem nøglerne, var det fikset!
Det havde jeg slet ikke regnet med, da min erfaring i mange andre steder og sammenhænge er at man altid venter længere end udmeldt.
TAK!

1. november 2024

Vi har handlet bil v Tobias ved Via…

Vi har handlet bil v Tobias ved Via Biler i Silkeborg. Det har været en virkelig god oplevelse. Der føler man virkelig at man som kunde er i centrum. Noget vi virkelig værdsætter er at aftaler bliver overholdt og at kommunikationen god. Alt forløb efter bogen, og det er med pil op.

Da vi efter 5 1/2 mdr ventetid kunne afhente vores nye bil, havde vi oplevelsen af at han havde afsat god tid til at sætte os ind i den nye bil. Han brugte 2 timer på overleveringen. Fantastisk oplevelse.

Tobias har i hele perioden fra bestilling til udleveringen holdt os orienteret, og han har ydet den bedste service vi har oplevet i forbindelse med bilhandel. Imødekommende, venlig og sympatisk bilsælger.

Han får de bedste anbefalinger fra os, og vi vender helt sikkert tilbage en anden god gang.

18. oktober 2024

Super tak til Tobias fra via biler i…

Super tak til Tobias fra via biler i Silkeborg, det er det jeg vil kalde service,
Han lavede det hele for os, fik sat skolepedaler i bilen,fik den synet, så vi kom fra København og kunne køre hjem i en ny køreskolebil, alt spillede bare, kunne ikke være mere tilfreds, vil klart anbefale Via biler Silkeborg
Mvh Laulo Vedel-Petersen
København😋😋😋

11. oktober 2024

Undgå via biler,de lyver sig igemmen…

Undgå via biler,de lyver sig igemmen markedsføring,og holder kunderne for nar generelt.

De snyder kunderne gemmen fingeren,både i salg af biler og deres værksteder,samt i reservedele.
Havede en skade på bilen,som de stadigvæk ikk har formodet eller kan ordne efter 2 år.

Så kære danskere,hold jer fra via biler

17. juli 2024

VIA biler/Ford Vintervej 11

Fik i dag udleveret min ny indkøbte KIA Niro ev hos viabiler på vintervej af Musa Gulpinar.
Oplevede en virkelig god betjening og guidning igennem hele købet af min første EL bil, Musa Gulpinar førte mig trygt igennem købet og især de ærlige svar om de gode og mindre gode ting var fedt at opleve.
Da jeg skulle afhente bilen i dag fik jeg en grundig vejledning og intro i denne nye el verden, oplevede stor tålmodighed i mine (indrømmet) til tider små dumme spørgsmål om en bil på EL.
Så Musa tusind tak for det.

Hvis perioden efter mit køb fortsætter i samme spor som købs processen, ja så har viabiler fået en ny kunde der i år frem vil benytte stedet.

17. juli 2024

Jeg kontakter ford viabiler i aarhus v…

Jeg kontakter ford viabiler i aarhus v for det første ringer jeg til dem 3 dage i træk for at høre hvornår de vender tilbage på en pris med at jeg giver min bil i byttehandel til en anden bil. De siger de vender tilbage med det samme men det sker ikke . 3. Dag ringer jeg igen får en skambud på min bil på markedet ligger min bil til 65-70 tusind de byder 41 tusind. Jeg skal købe en bil til 330 tusind og sådan flaberi i telefonen at deres husleje er 200 tusind jeg er da fuldstændig ligeglad hvad deres husleje er og hvad de efterfølgende vil sælge min bil til men man kommer ikke med skambud når man ikke selv giver en krone i rabat på en bil til 330 tusind så uprofessionelt så dårlig service har jeg aldrig set. Alle har udgifter alle har en husleje det skal de ikke fortælle mig , som om jeg er dum og ikke har en viden om hvad vi snakker om.

12. juni 2024

Handlede bil ubeset og alene via telefonsamtaler.

Jeg har handlet bil med Christian hos Viabiler i Middelfart. For første gang har jeg handlet bil uden at se den først og alene på baggrund af telefonsamtaler. Christian havde heller ikke set min byttebil, før vi handlede. Det er da tillid, så det basker. Alt var som aftalt, og jeg er virkelig glad for min "nye" bil (1 år gammel). Den mgl. stjerne skyldes alene, at bilen havde gået 6.800 km og ikke som annonceret 6.000 km, men det er så afgjort til at leve med. :-)

23. maj 2024

Er dette din virksomhed?