Vgo garant benadert omdat wij als buren met elkaar onze huizen geschilderd wilden hebben aan de buitenkant. Nadat er een afspraak was gemaakt voor bezichtiging nam de adviseur alle tijd om het ons lan... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Wij zijn erg tevreden met het geleverde werk vandaag bij ons schilder Isam is een uitstekende vakman en erg klantvriendelijk en werkt netjes en verzorgd. Vriendelijke groet Henk en Anke van der Poel... Se mere
Via VGO Garant als VvE een schilder ingehuurd voor het schilderen van stalen hekwerken van balkons en railingen. Via een groepsapp werd er eenvoudig gecommuniceerd met alle bewoners. Schilders waren... Se mere
Kwaliteit geweldig. De aanvraag is netjes en snel. Beantwoord Tijd en datum. Geweldig Schilders netjes werk afgeleverd. Waarbij de temperatuur boven de 30 geraden was. Netjes alls op geru... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Specialist op het gebied van alle soorten schilderwerk en meerjaren plannen.
Kontaktoplysninger
Holland
- vgo-garant.nl
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 30 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Dit was echt een succes.
Dit was echt een succes.
Er moest snel iets gebeuren en dat hebben we dankzij jullie voor elkaar gekregen. Alles verliep perfect. Het contact met vgo was snel, goed en effectief.
De schilder, Nedim, heeft een goede kwaliteit geleverd. Zeer aardige, vriendelijke schilder. Kortom, een successtory, die we met alle plezier willen delen met anderen. Als we een cijfer mogen geven, is een 10 hier wel op zijn plaats. Dank, dank, dank.
Strak schilderwerk en duidelijke communicatie met VGO.
Goede communicatie met VGO via email en WhatsApp. Contract, voorwaarden etc.
De werkzaamheden werden op erg korte termijn uitgevoerd wat ik erg prettig vond.
Goede schilders! Erg vriendelijk. Het schilderwerk ziet er strak uit en ze werkten erg netjes.
Waardeloos
ZZPer 1 heeft enorm slordig werk afgeleverd, overal verf geknoeid, VGO beoordeelde het ook als slecht.
ZZper 2 heeft 6 keer afgezegd,ook een keer gewoon niet gekomen zonder af te bellen. Woonhuis schilderen heeft bijna 6 maanden geduurd! De schade zou hersteld worden, dit is maar gedeeltelijk gebeurd. De administratie laat te wensen over, kreeg facturen terwijl het verfwerk nog niet was afgerond. Voor mij nooit meer VGO!!

Besvarelse fra VGO Garant BV
Werkzaamheden zijn proffesioneel…
Werkzaamheden zijn proffesioneel uitgevoerd Communicatie helder en prijs werkzaamheden goed in verhouding
De samenwerking verliep heel goed.
De samenwerking verliep heel goed.
De man die bij ons is geweest voor de offerte legde alles goed uit wat ze precies gingen doen.
De offerte was ook heel duidelijk.
De schilder (Was een zzper) was heel vriendelijk en zijn schilderwerk is ook heel goed en mooi strak
Vanaf de aanvraag bij VGO tot eind super goed
Vanaf de aanvraag bij VGO tot uitvoering die door VGO was ingehuurd ( Hamerslag schilders ) snel en goed geregeld. Binnen een paar dagen werd er ingemeten en binnen 2 weken kon het werk al uitgevoerd worden.
De Schilders die werkzaam zijn via Hamerslag hebben echt uitstekend werk verricht. De Schilders waren keurig netjes met alles en het eindresultaat mag er zijn.
Dus alles bij elkaar van A tot Z een super goede ervaring .
Schilderwerk
Voorkant van het huis de kozijnen en deur laten schilderen. De schilders waren vriendelijk en vakkundig. Een aanrader!
Perfect
Alles zoals afgesproken afgewerkt . Ricky en Bekir super teamwork . Perfect werk afgeleverd en punctueel werktijden aangehouden.
Ook complimenten aan Patrick, die tussendoor bleef vragen of alles naar tevredenheid werd uitgevoerd.
Nooit doen
Nooit doen! Het is geen schilders bedrijf. Zij zijn een tussen bedrijf en contacteren ververs. Goedkoopste krijgt de klus. Zij kopen laag kwaliteit verf om nog maar iets te verdienen.

Besvarelse fra VGO Garant BV
Uitstekend bedrijf!
Vanaf het eerste online contact t/m de oplevering van het schilderwerk zijn wij heel tevreden!
Khalid en zijn collega, die bij ons in de hal en het trappenhuis aan het werk zijn geweest, zijn vakmensen! Het contact met hen verliep ook heel prettig.
Schilderwerk VGO Garant
Deze schilders hebben een hoge kwaliteit geleverd en hebben gewerkt conform de gemaakte afspraken. We hebben zelfs nog wat verf mogen houden voor het eventueel bijtippen van plekjes.
Het begon met een moeilijke start
Het begon met een moeilijke start, men kwam op de afgesproken datum niet opdagen, Na klagen bij VGO bleek er sprake te zijn van interne miscommunicatie met een schilder. Uiteindelijk een nieuwe datum afgesproken waarop de schilders drie man sterk verschenen, ze schilderden namelijk ook bij de buurvrouw. Ze hebben goed werk geleverd. Eerst het houtwerk schoongemaakt daarna veel geschuurd en een kleine beetje geplamuurd, rotte glaslat vervangen en daarna alles in de grondverf. Uiteindelijk alles netjes afgelakt. Ze mannen hebben nauwkeurig gewerkt. Ik ben tevreden
vriendelijke hardwerkende schilders
vriendelijke hardwerkende schilders, behulpzaam voor ons ik ben nl invalide, keurig schilderwerk afgeleverd en dat op een huis met slecht onderhouden schilderwerk ,
Betrouwbare vakmensen tegen een goede…
Betrouwbare vakmensen tegen een goede prijs. Javad en zijn team zijn toppers.
I surely recommend
I am satisfied with the painting job on my exterior windows/door frames. The painter (Mo) was very professional and a very nice person too. He was on time every morning and did a good quality job. I found a little defect after the job was finished and he came back to repair it.
The price was not the cheapest, but still reasonable.
All in all happy and will certainly recommend.
Er is domweg vakwerk geleverd door een…
Er is domweg vakwerk geleverd door een zeer vriendelijke Roemeense schilder.
ZZP's hebben vakkundig werk geleverd
ZZP's hebben vakkundig werk geleverd, toppie zijn zeer tevreden.
Alleen de administratie is niet op orde met herinnering te sturen terwijl het allang betaald is,jammer.
De Roemeense schilder levert goed werk…
De Roemeense schilder levert goed werk maar de schilderes die erbij was had nog niet heel veel ervaring
Ik moest elke keer zeggen hoe ze moest schilderen
Daarom druipers omdat ze teveel verf op de kwast had
Cesar moet haar meer zeggen hoe het beter kan
Beter begeleiding
Leigrijs
Duidelijk afspraken op email (contract) en de waths app.
En goed werk geleverd
Goede schilder
Goede schilder. Snelle reactie.
Goed werk afgeleverd!!