De Slechtste Schilderbedrijf van Nederland Afgesproken start tijd 3 weken later gestart Schilders spreken geen Nederlands Op Sommige dagen kwamen de Schilders niet werken Tijdens werk kortsl... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Vgo garant benadert omdat wij als buren met elkaar onze huizen geschilderd wilden hebben aan de buitenkant. Nadat er een afspraak was gemaakt voor bezichtiging nam de adviseur alle tijd om het ons lan... Se mere
Wij zijn erg tevreden met het geleverde werk vandaag bij ons schilder Isam is een uitstekende vakman en erg klantvriendelijk en werkt netjes en verzorgd. Vriendelijke groet Henk en Anke van der Poel... Se mere
Kwaliteit geweldig. De aanvraag is netjes en snel. Beantwoord Tijd en datum. Geweldig Schilders netjes werk afgeleverd. Waarbij de temperatuur boven de 30 geraden was. Netjes alls op geru... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Specialist op het gebied van alle soorten schilderwerk en meerjaren plannen.
Kontaktoplysninger
Holland
- vgo-garant.nl
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 28 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Buitenschilderwerk
Het ter plaatse opnemen van het buitenschilderwerk en de verlangde kleuren heb ik erg prettig gevonden.
Het schilderwerk is heel goed uitgevoerd in de kleuren die ik heb aangegeven. Alles binnen week uitgevoerd.
De schilders hebben hun werk onopvallend verricht, ze kwamen alleen binnen voor het toilet en tappen van water hoewel ik ze thee en koffie heb aangeboden.
Karwei: lijsten van dakpunt schilderen
Karwei: dakllijst van een puntdak op het westen.
Barry kwam na een belletje al een dag eerder dan oorspronkelijk was afgesproken met het klimmateriaal, een steiger , op de aanhanger. In een uur had hij hem opgebouwd en begon aan afsteken en schuren van de slechte plekken. Na een korte pauze geplamuurd en na een paar dagen later met opnieuw geschikt weer,
later geschuurd, gegrond en afgelakt.
Steiger ingeladen en vertrokken, het zit er keurig op. De timing, kracht, behendigheid en energie waren een genoegen om mee te maken.
Tevreden!
Nette schilders, hielden zich aan de afspraken en hebben goed werk geleverd. Ben erg tevreden!
Schilderwerk van hoge kwaliteit!
Het hele proces was goed georganiseerd, duidelijke en vlotte communicatie. Het schilderwerk was van hoge kwaliteit en de afspraken met de schilders werden allemaal stipt nageleefd.
Ervaring vgo Garant
Over de schilder, Pasco, zijn we meer dan tevreden. Hij heeft goed gecommuniceerd over welke werkzaamheden hij zou uitvoeren, door de weersomstandigheden heeft hij er meerdere dagen over gedaan wat heel begrijpelijk was.
Ook heeft Pasco erg veel rekening gehouden met onze veeleisende huisdieren en steeds de deuren netjes achter zich dicht gedaan.
Het administratieve gedeelte was wel keurig in orde en wij vonden prijs/kwaliteit ook netjes.
Wij zullen dit bedrijf dan ook zeker aanraden!
Wat een geweldig bedrijf en zo’n…
Wat een geweldig bedrijf en zo’n aardige nette schilder echt petje af en hij heeft zo netjes gewerkt echt heb nog nooit zo’n schilder meegemaakt hartstikke bedankt voor het mooie werk groetjes Ronald en wilma
Geachte Heer.
Geachte Heer.
Ja we zijn heel erg blij met het schilderwerk.
( deuren met kozijnen en een trap.)
Echt een vakman aan het werk geweest.
Mooi geschilderd en alles ziet er weer super strak uit.
Geen druipertjes of spatjes alles keurig netjes opgeleverd.
Ik kan dit bedrijf en deze schilder alleen maar aanbevelen.
Onze hartelijke dank.
Met vriendelijke groet.
F Dierking.
OPLICHTERS
OPLICHTERS ZELFDE RECHT PERSONEN ALS RV VASTGOED ONDERHOUD !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vlotte en vakkundige schilder.
Snel en vakkundig geschilderd!
Prachtig eindresultaat!
Zeer tevreden over het schilderwerk en…
Zeer tevreden over het schilderwerk en contact met de schilders.
Aanrader voor een volgende keer.
VGO-garant heeft goede schilder…
VGO-garant heeft goede schilder gestuurd, heeft binnen 1 dag rotte plek in mijn kozijn gevuld en overgeschilderd. Zeer content mee.
Hele kundige klantvriendelijke schilders
We zijn erg content
We zijn erg content: schilder werkt erg secuur en netjes en neemt de tijd om zijn werk te doen, na de werkzaamheden wordt door deze man opgeruimd en gestofzuigd, persoon is heel sociaal, kan dit bedrijf wel aanbevelen !
Nieuw appartement
Nieuw appartement: er kwamen twee aardige vakkundige schilders die de muren netjes hebben geschilderd, zij deden ook nog eens als extra de bergingsruimte. Ben zeer tevreden!
Stuur al je bewijs naar de curator
Stuur al je bewijs naar de curator! En doe je aangifte
Prima kwaliteit voor goede prijs
Prima kwaliteit voor goede prijs. Keurige schilders.
Schilderwerk
Wij zijn zeer tevreden over de schilders (prettige mensen) en het geschilderde werk.
Met vriendelijke groet.
Fam. Stol
p.s. Mochten ze in de toekomst vlak in de buurt schilderwerk hebben, dan heb ik het volgende verzoek: Even nieuwe kit aanbrengen i.v.m. aangevreten kit door naaktslakken.
Aanrader
Zeer tevreden over de communicatie en gang van zaken.
Telefonisch en per e-mail goed contact gehad.
Duidelijke afspraken.
Komen de afspraken na.
Vriendelijk en behulpzaam.
na de aanvraag snel gereageerd
na de aanvraag snel gereageerd. prima schilder
zijn tevreden met het resultaat
VGO doet wat ze beloven. Toppers.
Na offerteaanvraag snel kunnen schakelen. Opdracht binnen afzienbare tijd uitgevoerd. Naar grote tevredenheid van ons en de bewoner.
Goede communicatie met de schilders, die meedenken en proactief zijn. Kortom een topbedrijf met top schilders.
En na een opmerking van mij over paar spatjes blauwe verf op witte kozijn hebben ze ook dit weggewerkt.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.