Kupiłam słoik z kranikiem ok. 5 l. Paczka została bardzo dobrze zabezpieczona i szybko nadana. Szkło dotarło nienaruszone. Plusik za metalowy kranik, który jest solidny i na pewno posłuży dłużej niż p... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Jakość bardzo dobra aczkolwiek jako chińska firma miło byłoby gdyby te ceny były troszkę jeszcze bardziej konkurencyjne ale nie jest źle polecam polecam produkty tej marki ponieważ wydaje mi się że są... Se mere
zamiast otrzymać kosiarkę błędnie wysłano do mnie zamiatrkę trawnikową i oczekuje się ode,mnie abym ponownie otwierał uszkodzony karton aby sfotografować zamiatarkę. Czy tak trudno policzyć stan maga... Se mere
Virksomheden har svaret
Nie jestem profesjonalistą. Kupiłem od firmy Vevor agregat malarski i myjkę ciśnieniową. Urządzenia te bardzo dobrze spełniają swoje zadania oraz były przystępne cenowo.
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
VEVOR is a home improvement brand that empowers Home Creators to upgrade spaces with pro-level products at exceptional value. From backyard makeovers to apartment innovations, we deliver superior performance through practical technological innovation that combines purposeful technology with the hands-on joy of creation. We break down price barriers so every upgrade reflects your vision, creating unique spaces where garages become workshops and balconies become oases. Upgrading every space isn't just a task, it's a declaration of reinvention. Upgrade with VEVOR.
Kontaktoplysninger
Storbritannien
- vevor.pl
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Urządzenie przestało poprawnie działać…
Urządzenie przestało poprawnie działać podczas normalnego użytkowania. Po wysłaniu informacji Firma vevor nie podejmuje żadnych kroków w celu usunięcia usterki. Produkt jest na gwarancji
Produkt łatwy do montażu
Produkt łatwy do montażu. Moc 5 kW aż nadto dobra w stosunku do pomieszczenia przyczepki kempingowej którą ogrzewa. Mankamentem jest fakt, iż urządzenie nie wyłącza się automatycznie po osiągnięciu nastawionej temperatury.
Bardzo szybka dostawa
szybka dostawa
Krajalnica 340W
Krajalnica spisuje się bardzo dobrze, kroi równo i cieniutko ( carpaccio )
Szybko i sprawnie.
SZYBKOSC OBSŁUGI I SPOSOB INFORMACJI O…
SZYBKOSC OBSŁUGI I SPOSOB INFORMACJI O WYSYŁCE
Wszystko ok
Svar kan have AI-indholdLæs mere
Brak instrukcji w języku kraju do…
Brak instrukcji w języku kraju do którego jest wysyłka

Besvarelse fra vevor.pl
Produkt bardzo dobry jakościowo
Produkt bardzo dobry jakościowo, trochę cienki ale co kto lubi. Minusem jest to nie najmniejszy czas dostawy.
Zakupiony przezemnie falownik spełnia…
Zakupiony przezemnie falownik spełnia moje oczekiwania i myślę że ograniczy rachunki za prąd.Decyzją o zakupie tego inwertera były opinie na poziomie 7+ wydane przez osoby przeprowadzające testy oraz cena. Jestem w trakcie budowy instalacji i myślę że będzie 👍
Super prowadnice to jest to o co mi…
Super prowadnice to jest to o co mi chodziło pięknie płynnie chodzi
żle funkcjonuje zamek
żle funkcjonuje zamek, wymiary skrzyni powinny być podane wewnętrzne i zewnętrzne-

Besvarelse fra vevor.pl
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.