Super god og rar oplevelse Jeg skulle have min hun killing steriliseret, chippet og vaccineret Hun har aldrig været hos dyrlæge før, men dyrlægen vi kom ind til var bare SUPER god ved hende. Og tro... Se mere
Gør sit ypperste for at møde kunderne i øjenhøjde. Man bliver mødt med et smil af de søde sygeplejersker og studerende, og dyrlægerne er fagligt dygtige. Her er et trygt sted at være, hvor dyrene også... Se mere
Har altid følt at mine hunde er i de bedste hænder når man træder ind af døren. Fantastiske søde og dygtige dyrlæger og veterinær sygeplejersker. Jeg er kommet der i mange år og kan klart anbefale dem... Se mere
Helt ualmindelig god service. Vores kat skulle steriliseres og alt gik fint. Pænt og rent sted med søde personale og til en God pris. Dog besluttede vores kat sig for at den ikke ville have keglen på... Se mere
Hos VetPlanet Dyreklinik Rødovre tager vi os af familiens dyr i Rødovre. Vi går op i at levere tryghed, omsorg og nærhed til vores klienter og patienter.
Højnæsvej 71, 2610, Rødovre, Hovedstaden, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 2 uger

Besvarelse fra VetGruppen - Vetplanet Rødovre
Velment professionel holdning. Altid en god oplevelse at besøge jer😊

Besvarelse fra VetGruppen - Vetplanet Rødovre
Altid mødes vi med venlighed og omsorg for vores My.

Besvarelse fra VetGruppen - Vetplanet Rødovre
Meget grundig undersøgelse af min hund,og god vejledning

Besvarelse fra VetGruppen - Vetplanet Rødovre
Super god og rar oplevelse
Jeg skulle have min hun killing steriliseret, chippet og vaccineret
Hun har aldrig været hos dyrlæge før, men dyrlægen vi kom ind til var bare SUPER god ved hende. Og trods hun syntes det hele var ubehageligt efterlod jeg hende med ro i maven. Jeg kommer tilbage og henter hende senere samme dag, og blev godt vejledt igennem processen herhjemme.
Jeg kan ånde lettet op efter en virkelig god og positiv oplevelse og vil fremover bruge dem til begge mine katte!!

Besvarelse fra VetGruppen - Vetplanet Rødovre
Altid søde venlige og så god til min hund 🐕

Kompent personale og dyrlæger

Besvarelse fra VetGruppen - Vetplanet Rødovre
Jeg valgte dette dyrelægehus pga de positive anmeldelser fra både trustpilot og google anmeldelser, da jeg vil det bedste for min nyeste familiemedlem af en killing, Chiko.
Jeg fik booket en tid til en kastration samt øretatovering og vaccination. Det hele gik godt og dyrelægen var meget imødekommende og venlig. Hun forklarede mig endda hvad der vil ske og hvad jeg kan forvente når Chiko skulle hjem. Det gjorde mig trygt at efterlade ham hos dem. Da han kommer hjem, observerede jeg henover tiden hans øretatovering på højre øre og kan se det virkelig er ulæseligt og sender billeder af hans første postop og anden postop dag. Det er så ulæseligt at der nærmest ikke ligner han har fået en øretatovering. Jeg bliver så kontaktet og tilbudt en anden omgang øretatovering uden betaling, det var en løsning jeg accepterede. Det var d. 24/10 han fik det. Nu er det 2 uger og helet.
Dog ser jeg at han har grøn ink der er trængt igennem til bagsiden af hans venstre øre, hvilket har gjort at han har mistet hår i det område og mistænker at have trykket hårdere end sidste gang. Det er bedre men stadig ulæseligt og muligvis sat ét bogstav forkert.
Jeg er desværre ikke tilfreds eftersom jeg har en svigermor som har fået en killing på samme tid og på alder med Chiko. Han har heldigvis fået en rigtig god og læsbar øretatovering fra et internat. Der forventede jeg egentlig at Chiko også ville få en ligeså god øretatovering.
Nu hvor øretatoveringerne ikke har kunne lykkes, må jeg finde et andet sted for at chippe ham eftersom han ikke er identificérbar alene med øretatoveringen. Det er forventeligt at det ville falme med tiden, men at det indenfor kort tid ikke er identificérbar viser at det ikke helt er i kvalitet.
Jeg har en ærgerlig følelse af oplevelsen, for personalet er mega søde. Men jeg må gøre hvad der er bedst for Chiko og finde et andet sted.

⭐ 1 stjerne – skuffende oplevelse og dårlig vejledning
Vi har tidligere haft en god oplevelse på klinikken, da vores første kat blev steriliseret og vaccineret. Prisen var fair, og personalet var søde og hjælpsomme – derfor valgte vi naturligvis at komme igen med vores nye kat.
Denne gang skulle han kastreres og have sin første vaccine. Da vi ankom, blev han vejet, og det viste sig, at han desværre ikke vejede de krævede 2 kg. Det er selvfølgelig helt i orden – sikkerheden skal komme først. Klinikken foreslog, at vi fik ham vaccineret i dag og derefter kom igen om 3–4 uger, når han var stor nok til kastration og revaccination.
Prisen blev oplyst til 1.350 kr. for kastration og første vaccine, samt 462 kr. for revaccinationen. Men efter vaccinationen i dag lød regningen pludselig på 1.075 kr. kun for vaccinen, og yderligere 1.350 kr. næste gang vi kommer. Det betyder altså, at vi ender med at betale langt mere end den oprindeligt oplyste pris.
Da vi kontaktede klinikken for at tale om sagen, fik vi blot at vide, at det var vores egen skyld, fordi vi havde givet samtykke – men vi føler os dårligt vejledt. Ingen gjorde os opmærksom på, at prisen ville ændre sig, hvis behandlingen blev delt op.
Vi havde håbet på en imødekommende og forstående dialog, men klinikken ønskede desværre ikke at finde en løsning. Derfor har vi valgt at aflyse vores næste tid og finde en ny dyrlæge.
Ærgerligt, for det startede faktisk rigtig godt – men det her blev desværre vores sidste besøg