Kan kun anbefale Ikast Dyreklinik. Jeg følte, at mine marsvin var i gode og professionelle hænder. Dyrlæge Morten Bentsen gav grundige og fyldestgørende forklaringer på, hvad han foretog sig og hva... Se mere
Vi anbefaler mere end gerne Ikast Dyreklinik 😊 Alle vores hunde har været tilknyttet klinikken, og de har alle været glade og trygge ved at komme på besøg hos dyrlægen. Vi har altid mødt dy... Se mere
I forbindelse med at min(vores) aldrende hund kom uheldig til skade, blev det i samråd med dyrlægen besluttet at hun skulle have evigt fred. Dette foregik på klinikken i ro, hvor hele familien (3... Se mere
En fantastisk lille klinik, der er en del af Hedens Dyrehospital, som har dig og dit kæledyr i centrum. De forklare på en fantastisk måde hvad der kan være galt og hvad der kan gøres. Altid en tryg og... Se mere
Hos Ikast Dyreklinik tager vi os af familiens dyr i Ikast. Vi går op i at levere tryghed, omsorg og nærhed til vores klienter og patienter.
Østergade 68, 7430, Ikast, Midtjylland, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 2 uger

Super gode dyrelæger
Meget flinke og imødekommende
Super gode til at håndtere hunde

Besvarelse fra VetGruppen - Ikast Dyreklinik
Venlig personale som altid. Giver sig tid til hund og ejer. Vejleder med råd og sparring.

Besvarelse fra VetGruppen - Ikast Dyreklinik
Kan kun anbefale Ikast Dyreklinik.
Jeg følte, at mine marsvin var i gode og professionelle hænder.
Dyrlæge Morten Bentsen gav grundige og fyldestgørende forklaringer på, hvad han foretog sig og hvad det drejede sig om.
Desuden gav han sig god tid, så hele situationen føltes tryg og uden stress.

Besvarelse fra VetGruppen - Ikast Dyreklinik
De er altid venlige og tager sig profesionelt og dyrevenligt af vores hund.

Besvarelse fra VetGruppen - Ikast Dyreklinik
Vi er vet plan kunder på klinikken i 3 år. Dyrlægen er meget hjælpsom, lige som sekretæren. Man får hjælp med det samme og er altid imødekommet. Kan sikkert varmt anbefales

Besvarelse fra VetGruppen - Ikast Dyreklinik
Altid en god oplevelse at komme ved Ikast Dyreklinik, altid bliver man mødt af et venligt og imødekommende personale
Jeg kan kun anbefale Ikast Dyreklinik

Besvarelse fra VetGruppen - Ikast Dyreklinik
Føler mig altid i trygge hænder hos Ikast dyreklinik

Besvarelse fra VetGruppen - Ikast Dyreklinik
Fik vores kat steriliseret. Alt forløb godt. Meget venlig og informativ personale.
Kan varmt anbefale Ikast dyreklinik

Besvarelse fra VetGruppen - Ikast Dyreklinik
Super god oplevelse og meget fair priser. Kan varmt anbefales.

Besvarelse fra VetGruppen - Ikast Dyreklinik
God kompetent rådgivning omkring vores hund Nuser i forbindelse med nytår og brag ;-)

Besvarelse fra VetGruppen - Ikast Dyreklinik
Jeg er meget glad for hvordan den passer på mine katte

Besvarelse fra VetGruppen - Ikast Dyreklinik
God rådgivning, skøn personale, gode til at få relation til hunden, så hunden ikke mærker noget af det de gør ved det.
Var til årstjek og vaccination