Magnus er altid opmærksom, og behjælpelig med vores nogle gange sære spørgsmål. Har et fantastisk samarbejde med ham. Og sætter pris på den store flexibilitet Hørsholm giver
Altid god og meget kompetent behandling. Man får en forklaring på, hvilke undersøgelser, der skal laves og hvorfor, ligesom der bliver lagt en plan for videre behandling og evt. genoptræning.
Fordi aftaler med jer overholdes og opfyldes til 100% tilfredshed. HC løste opgaven hurtigt, professionelt og som altid med et smil. Bedste hilsner fra Helene Krogh Rosenkrantz
Hørsholm Hestepraksis er en af Danmarks største specialiserede veterinærklinikker inden for hestesygdomme. Vi består af et team på 13 dyrlæger, 7 veterinærsygeplejersker/ veterinærsygeplejerskeelever og 4 personer på kontoret, som alle arbejder målrettet og engageret for at hjælpe dig og din hest.
Kongevejen 124 D, 3480, Hørsholm, Nordsjælland, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 1 måned
Det er samme Dyrelæge der besøger hesten og hurtig tilbagemelding

Besvarelse fra VetGruppen - Hørsholm Hestepraksis
Altid en god oplevelse at få jer ud til mine heste.

Besvarelse fra VetGruppen - Hørsholm Hestepraksis
Man føler sig altid tryg, når man konsulterer Hørsholm Hestepraksis.

Besvarelse fra VetGruppen - Hørsholm Hestepraksis
Meget professionel og faglig funderet håndtering fra start til slut af konsulatation.

Besvarelse fra VetGruppen - Hørsholm Hestepraksis
Fantastisk god og professionel dyrlæge og god opfølgning. Tak

Besvarelse fra VetGruppen - Hørsholm Hestepraksis
Vi havde behov for en halthedsundersøgelse, og den blev gennemført stille og roligt og med en præcis diagnosticering. Vi fik udførlig forklaring undervejs, hvad der blev undersøgt, og hvor der var ømhed. Efter en snak om vægt og mål samt foder, fik vi en plan for genoptræning / holden i gang. Vi er meget tilfredse med vores dyrlægeteam gennem nu 13-14 år, og vi får altid en ansvarsfuld og venlig betjening både ved telefonisk henvendelse og ved personligt møde - også af kontorpersonalet.

Besvarelse fra VetGruppen - Hørsholm Hestepraksis
Professionelt team med mange års erfaring. Imødekommenhed fra du kommer - alt nemt og overskueligt. God opfølgning

Besvarelse fra VetGruppen - Hørsholm Hestepraksis
Fra opkald til HC kom ud har der været super service og vi er blevet mødt med forståelse og fik undersøgt vores hest grundigt

Besvarelse fra VetGruppen - Hørsholm Hestepraksis
Der var hurtig “udrykning”.
Det var en ualmindelig behagelig dyrlæge med ro og overblik.
Tak 🙏 for det.

Besvarelse fra VetGruppen - Hørsholm Hestepraksis
Nikolaj Jarløv er en meget kompetent, grundig og empatisk dyrlæge. Jeg har kun positive erfaringer med ham.