VetGruppen - Falke Dyreklinik Anmeldelser

Erantisvej 53, 4700 Næstved, Sjælland, DK

Får altid en nærværende behandling samt gode råd og vejledning. Selv vores hunde kan lide at være der. Har ligeledes haft hund til operation et par gange. Dette har altid foregået i trygge rammer. G... Se mere

JEG ER EVIG TAKNEMMELIG På en morgentur bliver min Golden pige ramt af en hæjre svingende bil i et lyskryds, trods slaget og forskrækkelsen, var hun heldigvis på benene hele tiden, så vi... Se mere

Et besøg hos Falke Dyreklinik er altid fra deres side udført med stor ekspertise og forståelse for den sag man bringer til dem. Vi har brugt klinikken siden 2013 efter henvisning fra Maribo Dyrehos... Se mere

Fik hurtig tid til vores kæledyr. Venligt personale som var grundige.

1. nr. 2 af de 3 bedste virksomheder i Dyrlæge
  2. nr. 1 af de 1 bedste virksomheder i Dyrehospital
  3. nr. 1 af de 1 bedste virksomheder i Dyrlægevagt

Hos Falke Dyreklinik tager vi os af familiens dyr i Næstved. Vi går op i at levere tryghed, omsorg og nærhed til vores klienter og patienter.

• Erantisvej 53, 4700, Næstved, Sjælland, Danmark

• 55738586

4,8

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 2 uger

1.903 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

masser af tid

masser af tid, god vejledning

12. maj 2026

Kære Michael

Vi bliver glade, når vores indsats giver en positiv oplevelse.
Din anmeldelse betyder meget for hele teamet.

Falke Dyreklinik

God og omsorgsfuld behandling.

God og omsorgsfuld behandling.

2. april 2026

Kære Kamilla

Vi sætter stor pris på, at du deler din oplevelse. Det giver os energi til at fortsætte det gode arbejde.

Neutraliteret af hund

Vi er yderst tilfreds med behandlingen

17. april 2026

Hej Preben

Tusind tak for din anbefaling.

Vi sætter stor pris på din tillid og din flotte tilbagemelding.

God rådgivning

God rådgivning

20. januar 2026

Hej Kjeld

Hvor er det dejligt at læse, at du har haft en god oplevelse hos os.

Vi sætter pris på, at du delte din vurdering.

Falke Dyreklinik

Hurtig tid og fantastisk behandling

Vores hund var meget syg, og havde brug for en hurtig tid. Vores normale dyrlæge kunne først give os en tid dagen efter, så vi ringede til Falke som kunne tilbyde os en tid med det samme. De hjalp os igennem en meget svær beslutning. Vi ved nu at vi skal skifte dyrlæge :-)

10. januar 2026

Kære Helle

Vi sætter pris på din anbefaling.
Det betyder meget for os alle.

Dygtig dyrlæge

Dygtig dyrlæge, min hund var meget tryg ved hende.

8. januar 2026

Hej Helle

Tusind tak for din anbefaling.

Vi sætter stor pris på din tillid og din flotte tilbagemelding.

Falke Dyreklinik

Kompetent og empatisk dyrlæge.

Kompetent og empatisk dyrlæge.

2. januar 2026

Hej Mia

Vi bliver altid glade, når vores indsats bliver værdsat.
Tak for anbefalingen og for din tid.

JEG ER EVIG TAKNEMMELIG

JEG ER EVIG TAKNEMMELIG

På en morgentur bliver min Golden pige ramt af en hæjre svingende bil i et lyskryds, trods slaget og forskrækkelsen, var hun heldigvis på benene hele tiden, så vi kunne skynde os til vores normale dyrlæge, Evidensia, hvor jeg håbede på hjælp med det samme.

Men til min store skuffelse blev vi ikke engang tilset – selvom jeg stod der helt opløst og min pige lige var blevet påkørt.

Vi fik blot en tid 2½ time senere…

Jeg kører direkte til Falke Dyreklinik, som aldrig har mødt os før.

Selvom de hverken kendte os, tog de os ind med det samme ❤️
De var rolige, empatiske og grundige – tjekkede hende fra top til tå og tog situationen seriøst.

En kæmpe tak til Falke Dyreklinik for jeres omsorg, professionalisme og menneskelighed.

25. september 2025

Kære Belinda

Tusind tak for din rørende anmeldelse. Vi er så glade for, at vi kunne hjælpe dig og din Golden pige i en så skræmmende situation.

Vi stræber altid efter at yde den bedste og mest omsorgsfulde behandling til alle vores patienter. Det glæder os, at du oplevede vores team som rolige, empatiske og grundige.

Vi håber, din pige har det godt nu.

Tak igen for dine venlige ord.

Falke Dyreklinik

De er super gode mod min hund og med…

De er super gode mod min hund og med til at gøre at jeg føler mig godt tilpas med at aflevere min hund da de forklarer hvad jeg kan forvente og hvad de vil gøre

12. september 2025

Besvarelse fra VetGruppen - Falke Dyreklinik

Tusind tak for din anmeldelse. Vi håber i får et godt efterår.

Venlig og kompetent

Venlig og kompetent rådgivning

11. september 2025

Besvarelse fra VetGruppen - Falke Dyreklinik

Tusind tak for anmeldelsen Kenneth, god dag til jer.

Som første gangs hunde ejer

Som første gangs hunde ejer, følte både vi og hunden sig tryg og blev godt modtaget og vejledt.

5. august 2025

Besvarelse fra VetGruppen - Falke Dyreklinik

Tusind tak for anmeldelsen Claus. God dag til jer :-)

Professionel og hurtig hjælp

Så dejligt sted. Jeg bruger ikke dyrlægen meget, men når min hund har brug for hjælp- så får jeg altid hurtig hjælp og kompetent.

30. juli 2025

Besvarelse fra VetGruppen - Falke Dyreklinik

Tusind tak for anmeldelsen Linda. Dejligt at læse, at du er tilfreds med servicen herude. God dag til jer :-)

Perfekt

Vores foretrukne dyrlæge 👌

4. juni 2025

Besvarelse fra VetGruppen - Falke Dyreklinik

Tusind tak for anmeldelsen Stig. Vi ønsker jer en dejlig sommer fra alle os :-)