Tiden var kommet til, at vi skulle sige farvel til vores 15-16 årige gamle kat. For at gøre det mest trygt valgte vi, at aflivningen foregik i vores hjem. Den allermest søde og empatiske dyrlæge kom h... Se mere
Jeg kører gerne langt for at benytte Dyrlægehuset Amagerbro. Min hund var skrækslagen for dyrlæger, men hans, nu faste dyrlæge, kan gøre ham helt rolig. Vores hund har fået lavet tandoperation som er... Se mere
Jeg skiftede til Dyrlægehuset Amagerbro fordi min dyrlæge igennem 9 år er kommet dertil. Altid meget ærlig og informerer ned til mindste detalje. Min hund er i trygge hænder og jeg kommer ikke til at... Se mere
Hos Dyrlægehuset Amagerbro tager vi os af familiens dyr på Amager, Islands Brygge og Christianshavn. Vi går op i at levere tryghed, omsorg og nærhed til vores klienter og patienter.
Ved Sønderport 14, 2300, København S, Hovedstaden, Danmark
Svarer typisk inden for 1 måned
Imødekommende og venligt personale.
Skulle købe produkter til hund.

Besvarelse fra VetGruppen - Dyrlægehuset Amagerbro
Professionel og hurtig hjælp til min kat.
Der blev ikke rystet på hånden. Fik hurtigt prisoverslag. Og operation blev foretaget med det samme.
Og glad kat kom med hjem igen.

Besvarelse fra VetGruppen - Dyrlægehuset Amagerbro
I er bare så perfekte hver gang og i tager jer tid til os , dejligt sted at komme 🥰

Besvarelse fra VetGruppen - Dyrlægehuset Amagerbro
Dejlige mennesker god service og de forstår dyrene

Besvarelse fra VetGruppen - Dyrlægehuset Amagerbro
God service. Min kat blev behandlet med tålmodighed, dygtighed og kærlighed.

Besvarelse fra VetGruppen - Dyrlægehuset Amagerbro
Vi havde en virkelig god oplevelse hos dyrlægen, som tog sig godt af vores hund, der havde dårlig mave. Vi er hos andre dyrlæger blevet bombarderet med ydelser som der reelt ikke er brug for, men ikke her. Der blev vi anbefalet at prøve den nemmeste og billigste løsning først og det virkede.
Atmosfæren er venlig og rolig og vi følte os i trygge hænder.

Besvarelse fra VetGruppen - Dyrlægehuset Amagerbro
Virkelig rart sted! Søde, hjælpsomme og kompetente dyrlæger og sygeplejersker. Helt igennem en god behandling og omsorgsfuld tilgang til min kat. Tak!

Besvarelse fra VetGruppen - Dyrlægehuset Amagerbro
Vi fik vores hund opereret for en knude- de var virkelig søde og professionelle både op til operationen og dagen efter da de ringede for at høre om alt var ok.

Besvarelse fra VetGruppen - Dyrlægehuset Amagerbro
Venligt personale. Servicen er høj, men det er priserne også.
Anbefaler mere gennemsigtighed ift. priser på alt undervejs i konsultationen.

Besvarelse fra VetGruppen - Dyrlægehuset Amagerbro
De er simpelthen så dygtige og gode til dyr og ikke mindst dyrenes ejer

Besvarelse fra VetGruppen - Dyrlægehuset Amagerbro
God og grundig vejledning i forhold til behandling af min hund med maveproblemer. Altid sød og venlig stemning i klinikken

Besvarelse fra VetGruppen - Dyrlægehuset Amagerbro
God service samt flinke og hjælpsomme medarbejdere

Besvarelse fra VetGruppen - Dyrlægehuset Amagerbro
Meget empatisk og kompetent og informerende sygeplejerske og dyrlæge!

Besvarelse fra VetGruppen - Dyrlægehuset Amagerbro
Vi er lige skiftet til Dyrlægehuset Amagerbro, da vi er flyttet til området. Vi mødte et meget venligt og imødekommende personale, der virkede meget competent.

Besvarelse fra VetGruppen - Dyrlægehuset Amagerbro
Virkelig sød og behagelig dyrlæge, som gav os den tid vi havde brug for på den triste dag. Kan klart anbefale at bruge denne dyrlæge.