VetGruppen - Dyrlægehuset Amagerbro Anmeldelser 65

4,7

Ved Sønderport 14, 2300 København S, Hovedstaden, DK

Tiden var kommet til, at vi skulle sige farvel til vores 15-16 årige gamle kat. For at gøre det mest trygt valgte vi, at aflivningen foregik i vores hjem. Den allermest søde og empatiske dyrlæge kom h... Se mere

Jeg kører gerne langt for at benytte Dyrlægehuset Amagerbro. Min hund var skrækslagen for dyrlæger, men hans, nu faste dyrlæge, kan gøre ham helt rolig. Vores hund har fået lavet tandoperation som er... Se mere

Jeg skiftede til Dyrlægehuset Amagerbro fordi min dyrlæge igennem 9 år er kommet dertil. Altid meget ærlig og informerer ned til mindste detalje. Min hund er i trygge hænder og jeg kommer ikke til at... Se mere

1. nr. 2 af de 3 bedste virksomheder i Dyrlæge
  2. nr. 1 af de 1 bedste virksomheder i Dyrehospital
  3. nr. 1 af de 1 bedste virksomheder i Dyrlægevagt

Hos Dyrlægehuset Amagerbro tager vi os af familiens dyr på Amager, Islands Brygge og Christianshavn. Vi går op i at levere tryghed, omsorg og nærhed til vores klienter og patienter.

• Ved Sønderport 14, 2300, København S, Hovedstaden, Danmark

• 70879007

4,7

Svarer typisk inden for 1 måned

Imødekommende og venligt personale

Imødekommende og venligt personale.
Skulle købe produkter til hund.

3. april 2026

Hej Karina

Tak for din anbefaling og for at du tog dig tid til at skrive – vi værdsætter din støtte og de pæne ord.

Dyrlægehuset Amagerbro

Professionel og hurtig hjælp til min…

Professionel og hurtig hjælp til min kat.
Der blev ikke rystet på hånden. Fik hurtigt prisoverslag. Og operation blev foretaget med det samme.
Og glad kat kom med hjem igen.

27. februar 2026

Kære Hanne

Vi sætter pris på din anbefaling.
Det betyder meget for os alle.

Dyrlægehuset Amagerbro

I er bare så perfekte hver gang og i…

I er bare så perfekte hver gang og i tager jer tid til os , dejligt sted at komme 🥰

26. februar 2026

Hej Hans

Dyrlægehuset Amagerbro

God service, faglig kompetent og hurtig adgang

3. januar 2026

Kære Finn

Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse – det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse hos os.

Dyrlægehuset Amagerbro

God service. Min kat blev behandlet med tålmodighed, dygtighed og kærlighed.

2. december 2025

Kære Stephanie

Vi bliver glade, når vores indsats giver en positiv oplevelse.
Din anmeldelse betyder meget for hele teamet.

Dyrlægehuset Amagerbro

Vi havde en virkelig god oplevelse hos…

Vi havde en virkelig god oplevelse hos dyrlægen, som tog sig godt af vores hund, der havde dårlig mave. Vi er hos andre dyrlæger blevet bombarderet med ydelser som der reelt ikke er brug for, men ikke her. Der blev vi anbefalet at prøve den nemmeste og billigste løsning først og det virkede.
Atmosfæren er venlig og rolig og vi følte os i trygge hænder.

6. november 2025

Hej Sofie

Tusind tak for din flotte anmeldelse – vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse hos os.

Dyrlægehuset Amagerbro

Kompetent og rar lokal dyreklinik

Virkelig rart sted! Søde, hjælpsomme og kompetente dyrlæger og sygeplejersker. Helt igennem en god behandling og omsorgsfuld tilgang til min kat. Tak!

5. november 2025

Kære Anna

Vi bliver glade, når vores indsats giver en positiv oplevelse.
Din anmeldelse betyder meget for hele teamet.

Dyrlægehuset Amagerbro

Vi fik vores hund opereret for en…

Vi fik vores hund opereret for en knude- de var virkelig søde og professionelle både op til operationen og dagen efter da de ringede for at høre om alt var ok.

3. november 2025

Hej Helle

Tusind tak for din anbefaling.

Vi sætter stor pris på din tillid og din flotte tilbagemelding.

Dygtig dyrlæge

Dygtig dyrlæge, rimelige priser og god service.

3. oktober 2025

Kære Peter

Vi bliver glade, når vores indsats giver en positiv oplevelse. Din anmeldelse betyder meget for hele teamet.

god oplevelse

god oplevelse

10. september 2025

Besvarelse fra VetGruppen - Dyrlægehuset Amagerbro

Tusind tak for anmeldelsen Cecilia. God dag til jer.

Høj service og høj pris

Venligt personale. Servicen er høj, men det er priserne også.
Anbefaler mere gennemsigtighed ift. priser på alt undervejs i konsultationen.

31. august 2025

Kære Irene

Tak for din feedback.

Vi sætter pris på din ros til vores personale og service.

Vi tager dit ønske om mere prisgennemsigtighed til efterretning og vil arbejde på at forbedre dette.

Din mening er vigtig for os.

Grundig vejledning

God og grundig vejledning i forhold til behandling af min hund med maveproblemer. Altid sød og venlig stemning i klinikken

8. juli 2025

Besvarelse fra VetGruppen - Dyrlægehuset Amagerbro

Tusind tak for anmeldelsen Lone. Dejligt at læse, at du er glad for vejledningen og behandlingen hos os :-) Vi ønsker jer god dag herfra :-)

Venlige og imødekommende personale

Vi er lige skiftet til Dyrlægehuset Amagerbro, da vi er flyttet til området. Vi mødte et meget venligt og imødekommende personale, der virkede meget competent.

11. marts 2025

Besvarelse fra VetGruppen - Dyrlægehuset Amagerbro

Hej Thomas. Hvor er det dejligt at høre, at vi har gjort et godt førstehåndsindtryk da du besøgte os på klinikken. Vi ønsker jer et dejligt forår fra alle os.

Virkelig sød og behagelig dyrlæge

Virkelig sød og behagelig dyrlæge, som gav os den tid vi havde brug for på den triste dag. Kan klart anbefale at bruge denne dyrlæge.

26. februar 2025

Besvarelse fra VetGruppen - Dyrlægehuset Amagerbro

Hej Tina. Tusind tak for din anmeldelse, trods de kedelige omstændigheder for jeres besøg hos os❤️Vi sender varme tanker jeres vej❤️