VetGruppen - Dyrlæge Mikkelsen Anmeldelser

Viborgvej 86, 7400 Herning, Midtjylland, DK

Allerede ved telefonsamtalen( tidsbestilling ) følte jeg mig velkommen. Det samme skete da vi ankom, både hvalp og jeg blev mødt med hilsen og snak. Undersøgelsen og vaccinationen forgik også stil... Se mere

1. nr. 2 af de 3 bedste virksomheder i Dyrlæge
  2. nr. 1 af de 1 bedste virksomheder i Dyrehospital
  3. nr. 1 af de 1 bedste virksomheder i Dyrlægevagt

Hos Dyrlæge Mikkelsen tager vi os af familiens dyr i Herning. Vi går op i at levere tryghed, omsorg og nærhed til vores klienter og patienter.

• Viborgvej 86, 7400, Herning, Midtjylland, Danmark

• 70880038

4,8

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 2 uger

2.012 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Helt igennem god oplevelse og…

Helt igennem god oplevelse og behandling i forbindelse med sygdom ved vores hund

14. august 2026

Kære Janni

En positiv oplevelse som din er det, vi stræber efter hver dag.
Vi er glade for, at du tog dig tid til at skrive.

Dyrlæge Mikkelsen

God tid-gode forklaringer og grundig.

God tid-gode forklaringer og grundig.
Smilende og god ved vores hund

11. august 2026

Kære mette

Vi bliver glade, når vores indsats giver en positiv oplevelse.
Din anmeldelse betyder meget for hele teamet.

Super venlige og hjælpsomme

Super venlige og hjælpsomme. Undersøgelsen og diagnosen var ikke nemme, da vores hund havde stærke smerter (forstuvet tå). Alligevel blev han undersøgt meget grundigt og med stor indlevelse. Malene har virkelig gjort et godt stykke arbejde.

4. august 2026

Hej Guest

Tusind tak for din anbefaling.

Vi sætter stor pris på din tillid og din flotte tilbagemelding.

Dyrlæge Mikkelsen

Altid god og professionel behandling og…

Altid god og professionel behandling og dialog med fokus på dyret

27. juni 2026

Kære Mette

Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse – det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse hos os.

De er altid velkomne

De er altid velkomne, professionelle og super dygtige. Vil aldrig tage mine hunde et andet sted end Dyrlæge Mikkelsen.

14. juni 2026

Hej Diana

Det betyder meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse.
Vi værdsætter din tilbagemelding.

Søde dyrelære

Søde dyrelære, rigtig dygtige piger.

15. juni 2026

Hej Christian

Vi sætter stor pris på din anbefaling og din tid – det betyder meget for os at høre.

God servic og god info

God servic og god info

10. juni 2026

Hej Lene

Vi er glade for at høre, at din oplevelse hos os har været positiv. Det er lige præcis sådan, vi ønsker, det skal være.

Dyrlæge Mikkelsen

Jeg/vi er aldrig blevet mødt med andet…

Jeg/vi er aldrig blevet mødt med andet end professionalisme, varme, omsorg og en helt igennem fantastisk dyrlæge hos Dyrlæge Mikkelsen. Det gælder for alle dem der arbejder der. Der er altid gode råd at hente hos jer, og er man i tvivl om noget, så skal man bare ringe. Det giver en kæmpe ro I sindet. Vil til enhver tid anbefale Dyrlæge Mikkelsen til alle der spørger.

12. juni 2026

Kære Diana

Vi sætter stor pris på, at du deler din oplevelse. Det giver os energi til at fortsætte det gode arbejde.

Dyrlæge Mikkelsen

God service og meget venlig personale

Meget venlig personale og professionel service.

27. maj 2026

Kære Brian

Tak for din positive anmeldelse og for de pæne ord – vi er glade for, at du har følt dig godt behandlet.

Dyrlæge Mikkelsen

Vi er så glade for vores dyrelæge

Vi er så glade for vores dyrelæge. Hun er så go til vores lille pige (kat). Hun er grundig, omsorgsfuld og dygtigt.

22. maj 2026

Hej Kristensen

Det glæder os, at du har haft en god oplevelse hos os – det er vigtigt for os.

en rigtig god service

en rigtig god service. havde problem med vores egen dyrlæge, derfor blev vi anbefalet at finde en anden dyrlæge. og vi har ikke fortrudt at det blev Mikkelsen der overtager vores hund, sikke en service man får der.

13. maj 2026

Kære Vadh.Mona

Kære Svetlana

Tak for de pæne ord og din fine anmeldelse.

Det betyder meget for os, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse.

Dyrlæge Mikkelsen

Særdeles professionelle og samtidig empatiske

Vores hund var i trygge hænder, lige fra vi trådte ind ad døren og til vi hentede hende igen. Meget professionelle, men samtidig empatiske.

7. maj 2026

Hej Henriette

Vi bliver altid glade, når vores indsats bliver værdsat.
Tak for anbefalingen og for din tid.

Stor tryghed

Rigtig go og menneskelig dyrlæge meget nærvær og trygheden bredte sig takk

24. april 2026

Hej Danna

Hvor er det dejligt at læse, at du har haft en god oplevelse hos os.

Vi sætter pris på, at du delte din vurdering.

Helt fantastisk behandling

Helt fantastisk behandling, stor forståelse og en suveræn service, jeg er virkelig glad for jeg valgte dyrlæge Mikkelsen i Herning til en second opinion til min mops øreproblemer.

22. april 2026

Hej Pia

Hvor er det dejligt at læse, at du har haft en god oplevelse hos os.

Vi sætter pris på, at du delte din vurdering.