Allerede ved telefonsamtalen( tidsbestilling ) følte jeg mig velkommen. Det samme skete da vi ankom, både hvalp og jeg blev mødt med hilsen og snak. Undersøgelsen og vaccinationen forgik også stil... Se mere
Venligt, imødekommende personale lige fra ankomst. Dejligt at alle hilser både på hund og mig. God information både før operation og undervejs. Kan helt klart anbefale at komme her med sit kæledyr.
Ved brug af Mikkelsen dyreklinik er vores tilfredshed stor. Kan kun anbefales....modtages med stor forståelse som ejer af et kæledyr med sygdom og en hjælpsomhed både under og efterbehandling. Kun p... Se mere
Hos Dyrlæge Mikkelsen tager vi os af familiens dyr i Herning. Vi går op i at levere tryghed, omsorg og nærhed til vores klienter og patienter.
Viborgvej 86, 7400, Herning, Midtjylland, Danmark
Svarer typisk inden for 1 måned

Besvarelse fra VetGruppen - Dyrlæge Mikkelsen
De er gode og snak med og hjælpe min hund bedst muligt

Besvarelse fra VetGruppen - Dyrlæge Mikkelsen
I er gode til at forklare tingene. Og vores hund var ikke bange for at komme ind til jer🐶

Besvarelse fra VetGruppen - Dyrlæge Mikkelsen
Altid positiv personale suppleret med stor kompetance.

Besvarelse fra VetGruppen - Dyrlæge Mikkelsen
Undersøgelsen og vaccinationen forgik også stille, roligt og med god tid til at hvalpen kunne undersøge stedet og jeg kunne få svar på spørgsmål.
Så kan kun anbefale dem.

Besvarelse fra VetGruppen - Dyrlæge Mikkelsen
Vi møder altid forståelse, og en kæmpe til at hjælpe os og vores hund.
Vi har en kronisk syg hund, og vi møder altid hjerterum og forståelse. Samtidig med at der er en kæmpe faglig viden. Vi er så trygge ved dyrlæge Mikkelsen, Herning.

Kun positivt herfra.

Besvarelse fra VetGruppen - Dyrlæge Mikkelsen
Altid god vejledning og smil på læben fra personalet fra Dyrlæge Mikkelsen

Besvarelse fra VetGruppen - Dyrlæge Mikkelsen
Jeg havde en super go oplevelse, med dyrlægen, og var enorme glad for at de kunne presse mig ind da jeg skulle have taget en blodprøve for at estimere et parringstidspunkt som skulle foregå i Finland, og derfor var meget vigtigt at timingen var rigtig. Timingen var helt perfekt.! Scanning om en måned.!.

Besvarelse fra VetGruppen - Dyrlæge Mikkelsen
Bliver venlig modtaget, der bliver lyttet, svare til mine spørgsmål.
Min kat bliver godt taget imod, ingen hastværk.

Besvarelse fra VetGruppen - Dyrlæge Mikkelsen
Vores kat er tryg ved sin dyrelæge så er vi også trygge. Får god vejledning og gode råd.

Besvarelse fra VetGruppen - Dyrlæge Mikkelsen
En konsultation hvor der var rettet fokus mod patientens udfordring - rar atmosfære og professionel vejledning.

Dyrlæge Mikkelsen er så dygtige, omsorgsfulde , kompetente 🙏🏻♥️
Vi stod pludselig med en akut syg hund -fik den bedste behandling.