VetGruppen - Dyreklinikken Amagerbrogade Anmeldelser

Amagerbrogade 174, 2300 København S, Hovedstaden, DK

de skønneste mennesker på klinikken, søde, venlige, imødekommende, altid smilende og hjælpsomme..havde tusindvis af spørgsmål og de blev besvaret..god oplevelse med håndtering af min kat Maggie..har k... Se mere

fantastisk hjælp. kom helt akut med en hund der havde skåret et voldtsomt snit i poten ( hoppet igennem et drivhus) blodårre skåret over...de kom springene og hun røg på operationsboret med det samme... Se mere

Vores dværggravhund Maya har været ret frygtsom overfor negleklip. Men efter vi har tilmeldt VetPlan og kommet til en månedlig mani/pedicure, så er hun blevet meget mere tryg. De lytter og gør hvad... Se mere

1. nr. 2 af de 3 bedste virksomheder i Dyrlæge
  2. nr. 1 af de 1 bedste virksomheder i Dyrehospital
  3. nr. 1 af de 1 bedste virksomheder i Dyrlægevagt

Hos Dyreklinikken Amagerbrogade tager vi os af familiens dyr på Amager. Vi går op i at levere tryghed, omsorg og nærhed til vores klienter og patienter.

• Amagerbrogade 174, 2300, København S, Hovedstaden, Danmark

• 32553847

4,7

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 1 måned

1.943 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Fantastisk service og omsorg.

Vi har lige måtte aflive vores hund gennem 13 år. Og fik en fantastisk støtte og omsorg. Så fik vi nu hund og vi valgte samme dyrlæge. Grundet den fantastiske service og altid gode hjælp.

9. juli 2024

Besvarelse fra VetGruppen - Dyreklinikken Amagerbrogade

Tusind tak for at tage dig tid til at skrive din flotte anmeldelse trods de kedelige omstændigheder Henriett. Vi sender varme tanker jeres vej fra alle os ❤️

Trygt sted for både hund og ejer

De lytter og gør hvad der føles trygt for hund og ejer. Super anbefaling herfra!

5. april 2024

Besvarelse fra VetGruppen - Dyreklinikken Amagerbrogade

Tusind tak for din anmeldelse Jakob. Det betyder meget for os, at i er så glade for vores service herude 😊 Vi ønsker jer og Maya en dejlig dag fra alle os 🐾

Godt tilfreds

Altid venlig betjening. Dog ofte travlt, så det kan tage tid at blive betjent.

22. marts 2024

Besvarelse fra VetGruppen - Dyreklinikken Amagerbrogade

Mange tak for anmeldelsen Karen. I må have en dejlig weekend.

Meget søde og dybt professionelle…

Meget søde og dybt professionelle dyrlæger. Deres kærlighed for dyr skinner igennem hos dem alle sammen.

27. marts 2024

Tusind tak for den varme anmeldelse Camilla ❤️

Uengageret dyrlæge

Som udgangspunkt vil jeg ikke anbefale denne dyreklinik. Jeg havde desværre en mindre god oplevelse ved dyrlæge Anni Lollike, da vi var til konsultation hos hende i går med vores kat. Hun virkede uinteresseret i katten, hilste ikke på den eller talte til den under vores besøg, og hendes kommunikation var generelt minimal, ufokuseret og uklar. Hun spurgte yderligere flere gange om de samme spørgsmål, vi allerede havde besvaret under konsultationen, fx om kattens alder og generelle trivsel. Overordnet følte jeg mig ikke tryg under konsultationen.
Jeg har kun været der denne ene gang, og kan derfor ikke udtale mig om klinikkens andre dyrlæger.

18. marts 2024

Kære Tina

Vi er meget kede af din oplevelse af situationen, hvilket vores dyrlæge Anni også bagefter har talt med dig om i telefonen.

Fokus for dyrlægerne her på klinikken er altid dyrets sundhed og velvære. Hvis din kat udviser utryghed over berøring eller håndtering ved dyrlægebesøget, vil dyrlægen forsøge mindst muligt kontakt med dyret for ikke at forstærke dyrets eventuelle angst. I disse tilfælde kan dyrlægen ofte vælge at katten også forbliver i sin transportkasse under konsultationen, det vil sige at dyrlægen kun fjerner toppen af transportkassen, således de nødvendige undersøgelser kan foregå mens katten ligger ned i sin kasse som den er tryg ved. I dette tilfælde fik din kat undersøgt sine øjne mens den lå i sin transportkasse under konsultationen. Oplevelsen af få berøringer eller direkte øjenkontakt til dyret kan altså være en bevidst handling fra dyrlægens side, da vi forsøger ikke at fremprovokere angst eller stress i forbindelse med dyrlægebesøget.
Vi håber denne forklaring giver forståelse for vores arbejde med dyrene.

Teamet fra Dyreklinikken Amagerbrogade

Altid super god og professionel…

Altid super god og professionel behandling, og vores hund er altid glad og tryg ved at komme der

11. januar 2024

Besvarelse fra VetGruppen - Dyreklinikken Amagerbrogade

Tusind tak for anbefalingen Pernille, den er vi glade for. Rigtig god dag til jer ☃️

Vi føler os trygge her

Vi har været her lige fra vores kat var en lille killing som skulle have sine første vacciner. Han er nu 2,5 år, og vi har været rigtig glade for klinikken hver gang vi har været der eller været i telefonisk kontakt. De er søde til at hjælpe, de er tålmodige og forstående og så er dyrlægen kærlig med vores kat, og samtidig meget ordentlig og grundig og giver konkret og direkte vejledning.

23. november 2023

Besvarelse fra VetGruppen - Dyreklinikken Amagerbrogade

Hej Louise. Tusind tak for anmeldelsen. Det er rigtig dejligt, at du føler vi tager godt hånd om jer hernede :-) I må have en dejlig jul 🎅

En god dyrlægeklinik

Jeg er kommet i Dyreklinikken Amagerbrogade siden dens start og har altid fået en god service og vejledning, også denne gang.

15. november 2023

Besvarelse fra VetGruppen - Dyreklinikken Amagerbrogade

Tak for den flotte anmeldelse Kenn. Det er dejligt, at du føler vi tager godt hånd om jer her. I må have en rigtig dejlig dag, og en god jul.

At vi altid bliver taget alvorligt

At vi altid bliver taget alvorligt, bliver behandlet med et smil og en varme
Tine og Ronald

18. november 2023

Besvarelse fra VetGruppen - Dyreklinikken Amagerbrogade

Tusind tak for de søde ord Tine og Ronald. Dem sætter vi stor pris på. I må have en dejlig dag