En meget meget forfærdelig situation, gjort så meget bedre, af en fantastisk dyrlæge, Jan. Min søn & jeg skulle sige farvel til vores bedste ven, og Jan var fantastisk hele vejen igennem. Rolig, tålmo... Se mere
Kompetent og omsorgsfuld dyrelæge. Vi var hos Dyrlæge Anne i weekenden med vores franske bulldog som havde fået en diskusprolaps, og vi følte os så trygge og mødt i den bekymrede situation man også st... Se mere
Min kat var blevet steriliseret et andet sted i Herning, såret gik op og hun blev opereret igen samme sted. Hun blev meget sløj, mistede bevidstheden og drak intet. Den anden dyrelæge gav hende drop,... Se mere
Hos Dyrehospitalet Heden Dyrehospital tager vi os af familiens dyr i Herning og Midtjylland. Vi går op i at levere tryghed, omsorg og nærhed til vores klienter og patienter. Vi har døgnåbent 24/7 og vores hold af specialister tager imod henvisninger.
Dæmningen 23, 7400, Herning, Midtjylland, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 2 uger

Besvarelse fra VetGruppen - Dyrehospitalet Heden
God betjening professionel medarbejder vil altid anbefale heden

Besvarelse fra VetGruppen - Dyrehospitalet Heden
Gav sig tid til at fortælle om undersøgelsen, symptomer og priser. Det giver tryghed

Besvarelse fra VetGruppen - Dyrehospitalet Heden
Overordnet er jeg super tilfreds med behandlingen af både mig og min hund. Selvom årsagen ikke blev fundet så er hunden i bedring. Dog er det frustrerende at man selv skal lægge ud når man har en forsikring som dækker og som I har samarbejde med.

Besvarelse fra VetGruppen - Dyrehospitalet Heden
Oplevede omgående nærvær & høj faglighed i en meget kritisk & alvorlig situation- og vi blev ‘holdt i hænderne’ til det sidste.

Besvarelse fra VetGruppen - Dyrehospitalet Heden
En god og tryg oplevelse og altid god service af et dejligt personale.

Besvarelse fra VetGruppen - Dyrehospitalet Heden
meget imødekommende og kompetent. Lydhør og tog den tid, der var behov for. God oplevelse!

Besvarelse fra VetGruppen - Dyrehospitalet Heden
Kan 100 % anbefale heden , sikken en vidunderlig kompetent behandling .
Den skønneste service af de sødeste mennesker. både dyrlæger /sygeplejesker .

Besvarelse fra VetGruppen - Dyrehospitalet Heden
Mange besøg (9 i alt) med kat over 1,5 år og mødte rigtig mange forskellige dyrlæger. En kvindelig dyrlæge gjorde det rigtig godt, men ellers fornemmelse af overfladisk behandling og ikke faglig kompetent basis viden f.eks. om antibiotika, udregning af smertestillende medicin og generelt ikke nok information før og efter operationer.
Meget kommerciel klinik. Kommer der ikke igen.

Besvarelse fra VetGruppen - Dyrehospitalet Heden
Jeg og min hund får altid god behandling, jeg bliver hørt og føler ikke at det bare er med at få mig ud af døren hurtigst mulig så den næste kan komme til. 😊

Besvarelse fra VetGruppen - Dyrehospitalet Heden
Vi havde en rigtig god oplevelse hos Dyrehospitalet Heden med vores hund. Fra det øjeblik vi kom ind, blev vi mødt med venlighed og professionalisme. Personalet var rolige, omsorgsfulde og tog sig god tid til både vores hund og os, så vi følte os trygge gennem hele besøget. :-)
Vi kan varmt anbefale Dyrehospitalet Heden til alle, der ønsker kompetent og nærværende behandling af deres kæledyr.

Besvarelse fra VetGruppen - Dyrehospitalet Heden
Nogen ventetid på dyrlæge ellers en god oplevelse.

Besvarelse fra VetGruppen - Dyrehospitalet Heden
vi blev godt modtaget og fik en god snak om hvad der skulle foregå
dejlig personale og dejlig dyrlæge

Besvarelse fra VetGruppen - Dyrehospitalet Heden
Vi passer 2 hunde for vores opdrætter sammen med vores egen hund denne aften. Den ene hund fik fat i en skål med vindruer i køkkenet, altså oppe på bordet helt inde ved væggen Jeg opdager det da jeg kommer hjem og jeg aner ikke hvilken hund der har spist dem. Jeg ringer til jer og de skulle komme ind med det samme og have opkastemiddel. Jeg bliver informeret om i telefonen at det efter kl 17 koster ekstra og fordi det også er efter kl 23 er der endnu et gebyr på. Det her jeg selvfølgelig forståelse for. Jeg tager mine store børn med som hjælpere og vi sidder i ét rum, bliver tilset af én dyrlæge der giver hver hund opkastmiddel. Vi bliver efterladt og sidder hver især med en hund og en spand som de kaster op i. Der kommer en i ny og næ og kigger, men jeg vil tro de var inde ved os sammenlangt 30 minutter. Da de er færdige med at kaste op, får de et middel der stopper kvalmen. Vi er der inde ca. 1 1/2 time og jeg betaler 16.000 for det!!!!! Jeg var rasende. Ja jeg ved godt jeg kommer med 3 hunde, men vi gør stort set alt arbejdet selv. Og I er selvfølgelig i jeres gode ret til at tage for 3 hunde men jeres priser er stukket helt af. Jeg ringer til en anden dyrlæge dagen efter, fortæller om hele forløbet og hvordan det er foregået. Jeg lægger IKKE skjul på noget. Jeg spørger hvad vedkommende vil mene at det skal koste. Dyrlægen siger at ja det er 3 konsultationer, men det ville mange dyrlæger ikke tage for. Så dyrlægens bud, var at hvis Heden havde været rigtig stride havde de taget 10.000 for det!!!! Det er usmageligt at fordi så mange har forsikringer i dag, så bliver der spekuleret i det. Det er ikke første gang jeg er utilfredse med jer, det er nu 3. gang og jeg kommer der aldrig mere. Jeg ved jeg ikke er den eneste og jeg advarer nu alle om jer. Ydermere skal den hund der har spist alle vindruerne ind og ha taget en blodprøve dagen efter. Jeg har da aldrig oplevet at man tager en blodprøve på den måde. Ikke noget med at skrabe hårene af benet, og spritte huden af, man jager bare nålen igennem al pelsen med alle dens skidt der nu sidder der, hvad i al verden!! Hun siger til mig, “ ja det foregår jo ikke som på mennesker” Jeg har aldrig set noget lignende.