En fornøjelse at tage sin hund med til Byens Dyreklinik. Man føler sig både som ejer og hund velkommen og mødt. My skulle have klippet kløer, og jeg havde som altid booket en tid hos Rikke. My er en... Se mere
Jeg fik den dyrlæge min hund efter min mening er mest tryg ved selvom det var en anden der stod på. Jeg mente ellers jeg havde "bestilt" den dyrlæge men uanset sætter jeg stor pris på at det kunne la... Se mere
Altid søde og fagligt dygtige personale uanset hvilken årsag jeg kommer med angående min hund i klinikken. De er rigtig gode til osse at vejlede mig ift behandling ovs. Jeg er super glad for Byen... Se mere
Helt overordnet nogle fantastiske mennesker i klinikken, som altid står klar med åbne arme, uanset om der er noget galt med min hund, eller han bare skal ind og høre, om de giver en godbid. Vi har al... Se mere
Hos Byens Dyreklinik tager vi os af familiens dyr i Taastrup. Vi går op i at levere tryghed, omsorg og nærhed til vores klienter og patienter.
Taastrup Hovedgade 98, 2630, Taastrup, Hovedstaden, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 2 uger
God og hurtig behandling
Sød og hjælpsom personale
Fornuftige priser

Besvarelse fra VetGruppen - Byens Dyreklinik Taastrup
Super personale og super dyrlæger det kan ikke være bedre tak for det👍🏻

Besvarelse fra VetGruppen - Byens Dyreklinik Taastrup
Hos byens dyreklinik få man den bedste service og behandling

Besvarelse fra VetGruppen - Byens Dyreklinik Taastrup
FANTASTISK service og meget professionel håndtering hele vejen igennem

Besvarelse fra VetGruppen - Byens Dyreklinik Taastrup
Man bliver altid modtaget med et smil på læberne, samt i svare altid på ens spørgsmål.
Kan kun anbefale jer til andre.

Besvarelse fra VetGruppen - Byens Dyreklinik Taastrup
Det er altid en fornøjelse af besøge jer
altid kompetent behandling og svar på spørgsmål.

Besvarelse fra VetGruppen - Byens Dyreklinik Taastrup
Alle de syde medarbejdere,og god behandling af Bailey

Stadig super tilfreds, skal bare lige have løst problem før der 5 stjerner😉

Besvarelse fra VetGruppen - Byens Dyreklinik Taastrup
My skulle have klippet kløer, og jeg havde som altid booket en tid hos Rikke. My er en lille forsigtig hund, og Rikke ved præcis hvordan hun skal møde My. Rikke giver sig tid og lytter og svarer på alle mine spørgsmål. Jeg giver jer mine varmeste anbefalinger.

Besvarelse fra VetGruppen - Byens Dyreklinik Taastrup
Jeg mente ellers jeg havde "bestilt" den dyrlæge men uanset sætter jeg stor pris på at det kunne lade sig gøre at bytte så min hund der er utrolig bange for dyrlægen fik den mest trygge konsultation.

Besvarelse fra VetGruppen - Byens Dyreklinik Taastrup
hurtig at komme til, god kommunikation venligt personale, god behandling

Besvarelse fra VetGruppen - Byens Dyreklinik Taastrup
De var søde og rare vi fik fortalt det så man forstår det
Med venlig hilsen og tak anne-lise jensen

Besvarelse fra VetGruppen - Byens Dyreklinik Taastrup
Jeg er altid tryg ved at aflevere Kenzo hos jer fordi jeg ved at han bliver passet godt på sidste år sagde vi også farvel til min fars labrador basse det var en rigtig fin aflivliving og vi fik god mulighed for at sige pænt farvel