Bor i Aarhus, men var i sommerhus i Åbenrå, da min hund fik det rigtig skidt, med blod i afføringen. Måtte have ham til en dyrlæge, og ringede derfor til Aabenraa Dyrehospital. De kunne tage ham i... Se mere
Vi har efterhånden brugt Aabenraa Dyrehospital til alle vores katte og vi bliver altid mødt med et smil af pigerne i receptionen. Dyrlægerne er meget kompetente og ved hvad de taler om/gør. De ringe... Se mere
Dejligt dyrehospital, hvor man føler sig velkommen fra man træder ind ad døren. Altid venligt og smilende personale, og god behandling af dyrlægen. Hvad enten der er tale om behandling af sygdom eller... Se mere
Man bliver mødt at et venligt personale. Min hund skulle have en hjertescanning, og dyrlægen var sød, venlig og meget kompetent og grundig. De får mine varmeste anbefalinger og kommer helt sikker igen... Se mere
Hos Aabenraa Dyrehospital tager vi os af familiens dyr i Aabenraa. Vi går op i at levere tryghed, omsorg og nærhed til vores klienter og patienter.
Vestvejen 170, 6200, Aabenraa, Syddanmark, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 2 uger
Intet at komme efter.
Alt forløb som det skulle.
Hilsen Mynte & René Rødekro

Besvarelse fra VetGruppen - Aabenraa Dyrehospital
Måtte have ham til en dyrlæge, og ringede derfor til Aabenraa Dyrehospital.
De kunne tage ham indenfor 1 time.
Søde personale og professionel hjælp fra start til slut.
Kunne ikke være bedre 🙂

Besvarelse fra VetGruppen - Aabenraa Dyrehospital
De ringer altid dagen efter en operation for at spørge ind til patienten og vi kan altid komme i kontakt med dem og få en akuttid (også inden for normal åbningstid).

Besvarelse fra VetGruppen - Aabenraa Dyrehospital
Venlig og professionel modtagelse og behandling.

Besvarelse fra VetGruppen - Aabenraa Dyrehospital
Synes virkelig Aabenraa dyrehospital er dårlige til større hunde og virker næsten skræmte af en anden størrelse end små hunde. Ligeså snart min hund lavede et enkelt gøen kan man se de næsten vil have man går ud og dyrlægerne virker skræmte. Synes udover to, at personalet virker ekstremt uhøflig og slet ikke forstående og så har jeg aldrig mødt en så ubehagelig kommentar fra en kvindelig dyrlæge som “kan du overhovedet styre din hund” og fordi man har en han hund at de kommer til at tisse i rummet og man bliver mødt med “ej nej nej nej”- når det en ganske normal ting for en hund at gøre. Er ihverfald glad for at jeg er skiftet dyrlæge!
Meget hurtig og god behandlig af mit kæledyr, da det kom til skade

Besvarelse fra VetGruppen - Aabenraa Dyrehospital
Vores hund kom til skade og havde desværre behov for at blive tilset og behandlet.
Vi kom hurtigt til, og fik en førstes klasse behandling, vejledning og hjælp.

Besvarelse fra VetGruppen - Aabenraa Dyrehospital
En glad og tryg behandling. Det betyder meget at jeg må sidde hos min hund Bella til bedøvelsen virker, så hun kan være tryg. ❤️ Søde, behagelige mennesker og en dygtig dyrlæge ( Marc ) Jeg er meget tilfreds ☺️

Besvarelse fra VetGruppen - Aabenraa Dyrehospital
Imødekommende og professionelle altid god behandling

Besvarelse fra VetGruppen - Aabenraa Dyrehospital
Vi har altid været tilfreds med stedet når vi er kommet med vores hund ( dansk svensk gårdhund )
Dog er der lidt uenighed omkring hvad den må få og ikke som fx. Gulerødder...
Der fik vi ved første årstjek at vide gulerødder er fint, og ved denne gang fik vi at vide det må de faktisk ikke få 🤷🏻♀️ ... Men ud over det så er der ikke noget at komme efter

Besvarelse fra VetGruppen - Aabenraa Dyrehospital
Vores hund var patient hos Diana i Aabenraa, hvor Diana har fulgt hendes sygeforløb hele vejen igennem til det sidste.
Diana har hele vejen været god til, at forklare de forskellige processer, og gerne flere gange, når der var ting vi ikke forstod.
Vi fik en hjemme aflivning, hvor Diana kom hjem til os. Det hele foregik stille og roligt. Hun var med til, at give os en god afsked til vores hund. Tak.

Besvarelse fra VetGruppen - Aabenraa Dyrehospital
Et virkeligt dejligt sted med et personale der går den ekstra kilometer for dyrene og ejerne. Kan varmt anbefales. Af hjertet tak.
Med venlig hilsen Cécile og Martin

Besvarelse fra VetGruppen - Aabenraa Dyrehospital
vi har altid fået en god behandling og de har et god tav på Gustav, Gustav og jeg er meget meget tilfreds med at kom til jer nå der er noget galt med Gustav

Fantastisk team.
Den gode oplevelse starter allerede ved receptionen.
Alle imødekommende og venlig.
Lægerne utrolig kærlig mod dyrene

Besvarelse fra VetGruppen - Aabenraa Dyrehospital
Vi fik ved ankomsten til klinikken en god modtagelse og det indtryk at vi var ventet og velkommen. Hunden
fik straks en godbid og var straks tryg ved at være der.
Vi kender medarbejderne og det opvejer afstanden til Åbenrå

Besvarelse fra VetGruppen - Aabenraa Dyrehospital
Vældig god behandling af både mine hunde og mig, tak