En ny luft-luft varmepumpe blev installeret i sommerhuset. Den fungerer fint, og er pænt sat op.
Vestklima
Denne virksomheds TrustScore er ikke tilgængelig lige nu på grund af overtrædelse af vores retningslinjer.
Efter bestilling booker de tid for montage, denne overholder de, jeg bliver kontaktet af montøren da han er på adressen for montage, han vil lige vejlede mig lidt, en fantastik montør med styr på tin... Se mere
Vestklima forslog, at vi satte ude delen til varmepumpen ned på jorden, samtidig anbefalede de at forlænge slangen til den rigtige længde. Vi har nu været i sommerhuset i 2 dage, og det virker som om,... Se mere
Service udført til fuld tilfredshed, af PETER en dygtig og grundig Teknikker, “TAK”
- Leverandør af varmeudstyr
- Airconditionservice
- Reparation af aircondition
- Leverandør af airconditionanlæg
- Elektriker
- Leverandør af grøn energi
Over 30 års kombineret erfaring og ekspertise Vi lægger vægt på godkundeservice, høj kvalitet, kvalificeret uddannelsesamt kendskab til produkterne. Med en lang og bred erfaring fra el-branchen, varmepumpebranchen og kølebranchen, giver det tilsammen en solid baggrund, der gør at Vestklima kan levere kvalitetsløsninger indenfor service, reparationer samt montage, naturligvis udført af faguddannet personale. Samtidig til særdeles fornuftige priser. I vores produktprogram bruger vi kun de bedste produkter. Med lang levetid, høj kvalitet og god leveringssikkerhed. Vi har et stort tilbehørsprogram med et udvalg vi er stolte af. Vi har endnu ikke måttet sige nej til en opgave inden for vores område. Vi har altid fundet en løsning med de rigtige produkter. Vores mission er at være den førende leverandør af varmepumper i både vores lokalområde samt langs hele vestkysten fra Rømø til Søndervig. Vi vil kun levere produkter af højeste kvalitet og med god garanti. Vi følger altid udviklingen på området, og vil til stadighed efteruddanne os for både at have den nyeste kendskab, samt kende og følge gældende lovgivning på området.
Øresundsvej 6 , 6715, Esbjerg N, Danmark
- 41924000
- info@vestklima.dk
- vestklima.dk
Overtrædelse af retningslinjer
Kom til aftalte tid og udførte opgaven…
Kom til aftalte tid og udførte opgaven til bravur.
Kan kun anbefale dem.
Venlig og professionel service
God service og fik gode råd.
Dygtig og imødekommende medarbejder
Dygtig og imødekommende medarbejder, der tog sig tid til at forklare.
Høflig og professionel betjening
Overholdelse af aftale og behagelig o…
Overholdelse af aftale og behagelig o kompetent montør.
Præcis og professionel service til den…
Præcis og professionel service til den aftalte tid.
Super og hyggelig service.
God service til aftalt tid
Fantastisk og venlig service af…
Fantastisk og venlig service af varmepumpe. Kan anbefales 😀
God service af medarbejderen i…
God service af medarbejderen i forbindelse service på varmepumpen.
Super god service af medarbejderen i…
Super god service af medarbejderen i forbindelse service på varmepumpen.
Altid super service og behagelig…
Altid super service og behagelig medarbejder i Steven
Hurtig og professionel arbejde.
Man får altid en super fin behandling…
Man får altid en super fin behandling af alle i firmaet.
Er aldrig i tvivl om, at vi igen vil handle der.