Vesterled VVS ApS Anmeldelser 33

4,4

Har fået udskiftet vores fjernvarmeunit udskiftet. Vesterled VVS kom og udførte et yderst kompetent stykke arbejde. Arbejdet blev udført på en dag, væk med den gamle ind med den nye,samt synet og... Se mere

Kompetent firma over en bred kam, og fleksibel i forhold til planlægning af arbejder (så det passer ind i vores kalender). Vi har fået installeret gulvvarme, luft/vand varmepumpe, nye rør/afløb til ny... Se mere

Grundet ælde skulle samtlige koldt- og varmtvandsledninger udskiftes i et-familie-hus, ca 100m2. Der blev lavet de nødvendige aftaler med Vesterled VVS og arbejdet blev udført fuldstændig som aftalt.... Se mere

Jeg har nu brugt Vesterled VVS flere gange til forskellige VVS opgaver. Jeg har givet Martin 5 stjerner,- da det er forholdsvis nemt at få en VVS tid, aftaler bliver holdt og arbejdet bliver udført... Se mere

4,4

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Meget tilfreds med Vesterled VVS

Jeg har nu brugt Vesterled VVS flere gange til forskellige VVS opgaver.
Jeg har givet Martin 5 stjerner,- da det er forholdsvis nemt at få en VVS tid, aftaler bliver holdt og arbejdet bliver udført hurtigt og effektivt.
Som sagt har jeg brugt Vesterled VVS flere gange og det er også Vesterled VVS jeg vil ringe til næste gang.

22. januar 2020

Pas på med at bestille et tilbud…

EDIT per 31.10.

Pas på med at bruge Vesterled, de informerede på intet tidspunkt om deres priser i samtalerne og ingen aftale blev indgået omkring pris hverken fast eller timepris. Derfor fik jeg også noget af et chok da jeg får en regning på næsten 2.000 kr.

Da jeg kontakter dem for at forklare dem at det må være en fejl, så fastholder de hårdnakket at jeg har accepteret en timepris. Dette er dog bestemt ikke tilfældet og i samarbejde med utallige andre håndværkere har jeg aldrig oplevet en ligende fremgangsmåde.

En regning på 1.700 for absolut INTET udført arbejde, men de vil have pengene for jeg har jo brugt deres kompetencer.

Jeg har intet mod at betale for brug af kompetencer. Jeg har noget i mod at betale for hvad jeg troede skulle være et tilbud og en hemmeligholdt pris jeg aldrig er blevet gjort opmærksom på eller haft mulighed for at afslå.

Til sammenligning så havde jeg ugen efter besøg af en sød VVS'er der var der og gav et tilbud på at udbedre vores gulvvarme, helt uden at sende en regning på brug af kompetencer.

Alt i alt, så anbefaler jeg bare du finder en anden VVS'er

26. september 2019

Hej Ian
Det er korrekt t vi har være i dialog på mail, og jeg vil dog tillader mig at svare på din anmeldelse her alligevel.
punkt 1. du kontakter os med følgende tekst:

Beskriv opgaven: Vi er lige flyttet i nyt hus, gasfyret er af ældre dato, og vi vil gerne have kigget det igennem sammen med varmtvandsbeholderen.
Derud over har vi svagt vandtryk i sær oven på, ved varmt vand.
Jeg har en stærk mistanke om det er kalk i rørene, så tror det vil hjælpe at få afkalket.

Vi kontakter dig pr telefon og aftaler at vi kan komme og hjælpe med dine problemer.
Telefonisk siger du at det vil du gerne have.
Du bliver oprette i vores system, her fra bliver der udsendt 1 e-mail til dig hvor der står der er oprette en sag. den er sendt 2. september 16:03.

Vi kommer ud til dig og gennemgår dine problemer og finder frem til hvorfor der ikke kommer varmt vand på jeres første sal. eller retter hvorfor det tager lang tid inden det kommer frem. her til får i en forklaring.
Altså i benytter vores kompetencer og vores viden.
Havde vi under samtale med dig inde opgaven blev sat i værk fået af vide, at du ønskede tilbud var der ikke blevet sendt en montør ud, men jeg var selv kommet og vi kunne have lavet et tilbud. desværre er vores kommunikation gået galt hvor hvordan og hvorledes er usagt da ingen af os får noget ud af det.
I har fået svar på hvorfor det tager langt tid før der kommer varmt vand på jeres første sal.
Vi står gerne til rådighed for vores kunder og laver altid gratis tilbud, men når kunderne bestiller vores arbejdes kraft jf. din e-mail kontakt til os, og telefon samtale så kommer vi for at udføre et stykke arbejde.
Det er selvfølgeligt beklageligt at du mener vi snyder dig, men vi fastholder at vi har ydet et stykke arbejde ved dig. Denne gang dog uden værktøj i hånden, men vores viden og kompetencer.

MVH Martin

____________________________

Hej igen Ian

Mine priser er ikke skjult, de kan findes på https://vesterledvvs.dk/priser/priser-paa-vvs-arbejde/
Da jeg ikke er bange for at vise hvad det koster.
Du har desværre på intet tidspunkt før du modtager regning fra os bedt om tilbud på arbjedet, derfor formoder vi at der er talt om timeløns arbejde. Det er der masser af kunder der ringer og bestiller. så derfor forventer vi lige ledes også at du bestiller dette.
Igen Vores priser er ikke SKJULT da vi er ret åben over for priser. du kan se dem på den ovenståenden hjemmeside .

MVH
Martin
_______________________________

Hej igen Ian

Nej det er korrekt, for du har på intet tidspunkt bedt om oplyst pris ej heller tilbud. du har bestilt os til at komme ud, og ikke som du anføre at du vil have et tilbud.

Det er meget beklageligt at du ikke har være mere klar i din udmelding fra start af omkring at du ville have et tilbud, for så var jeg naturligvis selv kommet ud.

Jeg anser denne diskussion som lukket da vi ikke kommer til at være enige.

MVH
Martin
Vesterled vvs

Rigtig fin service og godt arbejde

Rigtig fin service og godt arbejde, dog en smule dyr på reservedelene.

27. april 2018

Hej Jes.
Tak for at du bruger din tid på at anmelde. Det er skønt med folk det gider give feed back.
Som vi talte om i telefonen, så koster den slange desværre nogle penge, og om den som du omtalte du kunne finde på nettet billigere er af samme kvalitet ved jeg desværre ikke. Og som sagt til dig, så er jeg i gang med at undersøge dette, for hvis det er således så kan jeg love dig for at jeg for fremtiden køber den et langt billigere sted, således at forbrugeren kan føle sig tryk og ikke til grin.
jeg kan udmærket forstå din tanke, men desværre så er det en ret dyr slange men en nødvendig en af slagsen og jeg ved at jeg har købt den et sted hvor den er godkendt, og at der er fuld garanti på den, samt at den er behandlet efter forskrifterne.
Når det er så for at du ikke skal tro at det var varmt luft så får du det lige ledes her på skrift, at ved næste gang du kontakter mig så skal jeg nok gøre hvad jeg kan for at kompenser denne dyre slange.

Mvh Martin
Vesterled VVS ApS

Godt arbejde

Godt arbejde, smidig og hurtig fra tilbud til afvikling. Anbefales!

9. juni 2017

Besvarelse fra Vesterled VVS ApS

Tak for de fine ord, og tak for ordren. ;)

Vis anmeldelser på alle sprog. (33 anmeldelser)