Vil du betale overpris for bræk og urin som basen på din pizza? Er du glad for at finde rester af ben i halvdelen af fyldet mens resten af fyldet flyder i den ene side af pizzakassen? Så er Vestbyens... Se mere
Har bestilt kebabmix og dobbelt cheese burgere.. kebabmix var lækker sprød ved ankomst. Passende mængde salat og dressing dertil. Burgeren var ganske fin. Levering var på samme tidspunkt som aftalt... Se mere
Vi fik tre forskellige pizzaer af…
Vi fik tre forskellige pizzaer af virkelig god kvalitet. Da vi spiste i restauranten gav vi derfor 159 pr. Stk. Der var rigeligt til tre kvinder, så vi bad om en bakke til resterne - i skt en hel pizza, men opgav da vi skulle give 30 kr. for bakken.
Utilfredsstillende, når vi i forvejen betalte 50 kr. mere pr. Pizza end ved take away og samtidig betalte 65 kr. for en sodavand. Godt, men for dyrt.
3 fantastiske pizza
Fik 3 forskellige pizza. Friske - det sidste blev tilberedt da jeg ankom for at hente og de var klar til tiden. Særlig lækkert med friskrevet ost og en sprød bund. Det var anden gang og det var den anden gode oplevelse. Jeg kører gerne fra Vejgaard til Vestbyen for at hente pizza en anden gang og planlægger at spise en menu derude.
hvis man skal have en prøvevagt på 4…
hvis man skal have en prøvevagt på 4 timer for i ikke løn det er dårlig stil.
Om det er prøve vagt eller ansættelse skal man jo have løn uanset hvad.
Så anbefaler ikke at søge job her
Koldt takeout, desværre
Bestilte 3 pizzaer som takeout, fra den nye adresse på Kastetvej. Grundlaget er i orden: stenovn og surdejsbunde og gode råvarer. Desværre var de tre pizzaer næsten kolde, selvom vi hentede præcis på aftalt tidspunkt, men lagde mærke til de bare stod på bordet ude og ventede. Andre steder stiller de takeout på ovn eller i varmekasser. Kold surdejsbund og så til 109 kr per pizza er ikke godt nok. Synd når der rigtige grundlag er til stede.
Kolde dyre pizzaer
Bestilte pizzaer online til kl 19:30.
Vaed ankomst kl 19:30, blev jeg ignoreret i adskillige minutter.
Der var travlhed i restauranten, men der var tydeligvis ikke noget personale sat på take awayen. Personalet var på ingen måde hverken smilende eller inødekommende, og jeg følte faktisk lidt, jeg kom til ulejlighed.
Mine pizzaer stod klar på en hylde, og da jeg langt om længe fik dem udleveret, var æskerne helt kolde, og pizzaerne var iskolde, da vi skulle spise dem.
Den hvidløgsolie jeg havde betalt ekstra for, tror jeg var glemt at blive puttet på.
En lidt dyr og kedelig oplevelse, når man havde glædet sig til lækker pizza
Kold og kedelig pizza.
Kold og kedelig pizza.
Kvalitet er desværre dalet markant.
Fantastisk glutenfri pizza
Byens bedste glutenfrie pizzaer og fantastisk indehaver ⭐️⭐️⭐️
Arrogant og useriøs ejer
Havde givet 0 stjerner hvis det var muligt.
Uden sammenligning den mest useriøse Pizzaria ejer, jeg nogensinde har haft kontakt med. Vi har et firmaarrangement på havnefronten om fredagen, hvor vi skal bruge 24 pizza til kl. 17.00. Da Vestbyens Pizza først åbner kl. 16.00, ringer jeg om torsdagen for at høre, om jeg kan bestille dette antal til levering en time efter åbning. Jeg får at vide, det ikke er noget problem, og jeg bare kan bestille online.
Når man bestiller pizza online hos Vestbyens Pizza, kan man i bestillingen vælge toppings til og fra i forhold til den foreslåede pizza. Jeg bestilte 24 pizzaer, her 4 stk. Burrata, hvor jeg havde fjernet 1 topping og lagt en anden på (i øvrigt til kr. 15,- ekstra pr. pizza).
Fredag kl. 16.01 får jeg en mail, der bekræfter min bestilling til afhentning samme dag kl. 17.10. Jeg bliver i tvivl, om de hos Vestbyens Pizza automatisk slicer deres pizza, hvorfor jeg kl. 16.12 ringer for lige at sikre, dette bliver gjort. Her i telefonen får jeg at vide, at han ikke vil levere en modificeret Burrata pizza, faktisk vil han ikke levere en Burrata pizza ud af huset, og faktisk har jeg bestilt pizza lige her, hvor han ellers har travlt med koncert kunder og andet. Efter jeg prøver at argumentere for, at jeg jo havde ringet dagen forinden og fået ok til min bestilling, og at han jo online tilbyder både bestilling af Burrata pizza samt ændring af toppings generelt, og at jeg jo blot har bestilt det, som vi bedst kan lide, hvilket burde være i hans interesse at levere på, får jeg at vide, han ønsker at annullere hele vores bestilling. Jeg siger så til ham, at jeg synes, det er ret dumt, da jeg står med 24 personer, der skal have pizza indenfor under 1 time. Det var han ligeglad med – jeg havde fin tid til at bestille et andet sted.
Så var det jo heldigt at jeg efter et opkald til Azzurra på Nordkraft kunne hente 24 pizza 45 min. senere. Stor tak til Azzurra for at træde hurtigt til. Om Vestbyen Pizza kan lave en god pizza ved jeg ikke, og jeg finder heller aldrig ud af det. Og jeg kan på ingen måde anbefale andre at bestille hos denne arrogante idi…
Og det kan mine 23 kollegaer og deres bekendte heller ikke.
Dårligste pizzaria!
Dårligste pizzaria!
Bestiller klokken 18:00 med levering sat til 19:30..
Kl 20:15 ringer jeg og spørger hvor maden bliver af, hvor der bliver sagt “den er på vej!”
Kl. 20:40 ringer jeg igen og får samme besked.
De levere 1,5 timer for sent.. så alt i alt venter 3 TIMER!! På en pizza… simpelthen under alt kritik!
Så ja hold jer væk fra vestbyens pizza og grillhus
Dårlig levering og pizzA
Glemmer levere ens pizza og kolde når de kommer
Ringede efte 1,5 time og spurgte hvor de var og her stod de bare klar i butikken. Armen omg
Den bedste pizza i Aalborg
Den bedste pizza i Aalborg. Det er virkelig lækre råvarer de bruger. Når man ringer er pizzaerne altid klar om 15 min. Ham der ejer den er også altid utrolig sød, når man henter pizzaen! Vi spiser her meget, da det er lækkert!😀
Aalborgs bedste pizza
Vi har lige fået Aalborgs bedste pizza. Den sprødeste bund. 🤩 Sååå lækkert.
Der udover ydes den bedste service. 5 flotte stjerner herfra🌟🌟🌟🌟🌟
Venter 1 time på maden
Venter 1 time på maden. Jeg har bestilt 1 kebab mix til 85 kr og en bacon cheeseburger. Boxen er ikke engang halv fuld og både burger og kebabmix er iskold. Kan på ingen måde anbefale Vestbyens pizzz og grill.
Har bestilt kebabmix og dobbelt cheese…
Burgeren var ganske fin.
Levering var på samme tidspunkt som aftalt ved bestilling..
Neeeej nej nej nej nej
Vi venter i 1,5 time. For så derfor at få af vide at det er vores fejl, at vores korrekte nummer og adresse, ikke er der hvor deres udlevering har været.
Da vi bliver ringet op, snakker den kærer pizzamand enormt meget uden om og vil ikke give os nye pizza'er eller noget.
Meget meget få positive ting at sige om dette sted.
Næsten synd man ikke kan give 0 stjerner eller minus stjerner. Det havde været perfekt i det her tilfælde.
Kan på ingen måde anbefales
Kan på ingen måde anbefales. 2,5 times ventetid for uspiselige pizzaer lige til skralderen, og verdens væreste service, hvor medarbejderen to gange lagde røret på.
Pizzaerne var iskolde og bakkerne gennemblødte. Ved ønske om nye pizzaer eller pengene retur, Blev de sure og gik i selvforsvar.
Hvad er det for noget?
Ringe service
Pizza bestilt til 16:45 - kl 17.00 kontakter jeg butikken som siger de kører med den nu - øh siger jeg, den skulle være her 16:45? Han siger den er på vej og smækket røret på - simpelthen dårlig stil! Bestiller aldrig igen!
Efter flere opkald om hvor pizzaen blev…
Efter flere opkald om hvor pizzaen blev af, havde de ikke styr på hvor pizzaen var og lovede "20 minutter" hvor der gik yderligere halvanden time indtil de kom.