Verzorgmarket Anmeldelser

4,3

Hele vlotte manier van aankopen. Tevens correct ontvangen wat werd besteld en dit op een snelle manier! Spijtig dat de verzendkosten vrij hoog waren voor dit product.

Bestel hier niet! Willen defecte elektrische tandenborstel niet omruilen omdat er zogezegd niks mis mee is en ze geen twee keer verzendkosten willen betalen. En dat terwijl ik €10,99 betaald heb voor... Se mere

Ik ben zeer tevreden over deze webshop! Ik vond hier nog 10 doosjes L'Oréal blush in mijn favoriete kleur die inmiddels uit de handel is genomen maar hier nog verkrijgbaar was en ook voor een veel lag... Se mere

Svarer typisk inden for 1 uge

20 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Top service!

Er was door post nl iets misgegaan met mijn bestelling, maar door inspanning van verzorgmarket is het uiteindelijk helemaal goed gekomen, top service!!

8. marts 2020

Top service!

Top service! Had (4 stuks) mascara besteld die nergens meer leverbaar is. Verzorgmarket had ze gewoon nog! Weliswaar werden er 3 stuks geleverd maar wel met een uitleg en kreeg mijn geld hiervoor retour.

Niet twijfelen, gewoon bestellen! Ik ben een tevreden klant.

14. november 2017

Helemaal top

Ik was al tijden op zoek naar foundation van Max factor die helaas niet meer te koop is. (waarom ze steeds dingen uit het assortiment halen, geen idee... ) uiteindelijk vond ik het bij verzorgmarket. Ik had er nog nooit van gehoord en was een beetje huiverig om te worden opgelicht. Toch gisteren besteld, heel erg blij mee. Vandaag al binnen. Supersnel, originele producten. Ga hier zeker vaker bestellen. Helemaal top dus!!

1. september 2016

Doet graag moeite voor zijn klanten!

Nu voor de 2e keer een aantal produkten besteld naar volle tevredenheid. Deze keer werd ik gebeld dat een van de produkten niet voorradig bleek. Meneer vroeg of mijn bestelling haast had, en zo nee, dan ging hij een collega bellen om alsnog het produkt te kunnen leveren.
Het zou dan een aantal dagen langer duren, geen probleem voor mij.
En een paar dagen later kreeg ik bericht dat mijn (volledige!) bestelling was verstuurd. Ik ben zeer tevreden over de Verzorgmarket.
Meneer is zeer behulpzaam heeft de vorige keer in het magazijn iets voor me uitgezocht. Pluim!
Zeer aanbevolen

5. juli 2016

Lipstick l Oreal

Met gemengde gevoelens bestelling geplaatst.
Super tevreden De originelen lipsticks ,die kleur kon ik alleen nog in Australie bestellen en VERZORGMARKET had het gewoon.
Kon me niet voorstellen, daarom gemengde gevoelens.
Heel erg blij mee!

21. april 2016

neppe spullen

De producten die ze verkopen zijn nep, had een bestelling gedaan van een waterproof eyeliner van Lóreal vervolgens thuis open gemaakt blijkt het een ander potje te zijn en het product is totaal anders dan het orgineel. Heb gebeld dat ik er ontevreden mee ben vervolgens moet ik het terug sturen en dan krijg ik wel mijn geld wel terug en word de hoorn er opgegooid? Je word opgelicht met NEPPE producten.

10. februar 2015
Verzorgmarket-logo

Besvarelse fra Verzorgmarket

volgens ons mevrouw ann heeft tot nu geen Eyeliner van loreal gebrijk .zij zegt dat wij neep artikelen verkopen .ons BV bestaand van 1998 ,wij hebben tot nu van ons klanten geen klacht over ons artikelen gehad omdat wij kopen alle artikelen direct via fabrikanten , wij hebben afgelopen 6 manden 180 stuks van loreal Eyliner waterproof verkocht en heb wij nooit klacht gehad ,
voor ons klantentevreden is heel belangrijk.
ik heb tegen mr anne gezegd als u zegt dit product niet goed is kunt u naar ons terug sturen en krijgt u uwe bestelling bedrag terug.en ik wacht voor terug sturen van ons artikel,

Prima snelle afwikkeling

Ben heel tevreden over de afwikkeling. Meteen na het bestellen ontving ik een bevestigingsmail. Enkele dagen later kwam TNT post het bezorgen. Voor herhaling vatbaar.

19. marts 2014

Betaalbaar én GOEDE SERVICE

Via de site van verzorgmarket heb ik een aantal verzorgingsartikelen gekocht, oa. van diadermine. Ten eerste zijn de prijzen véél betaalbaarder en verlenen ze goede service....want... ik kreeg een bevestiging van mijn order waarop daags daarna geleverd werd. Bleek dat er bij het inpakken iets verkeerd was gegaan: één artikel waar ik er 2 van besteld had waren verwisseld met een ander artikel waar ik er maar één van had besteld. Een mailtje naar verzorgmarket en excuses: ze stuurden me de correctie ..én ik mocht het "verkeerde" artikel behouden!! Heel netjes!

4. august 2010