Onresponsief via telefoon of e-mail. ik probeer al verschillende dagen te bellen en heb al meerder e-mails gestuurd, maar krijg geen reactie. De enige mails die ik ontvang zijn automatische mails die... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Reeds twee keer maakte ik gebruik van de online dienst van verzekeringen.be. vlot bespaarde ik enkele honderden euro's. Ik werd zeer goed geïnformeerd en helemaal ontzorgd kon ik overstappen naar een... Se mere
Wij zijn zeer tevreden over onze vergelijking! Vele jaren waren wij verzekerd bij een gerenommeerde verzekeringsmaatschappij waar we ook zeer tevreden over waren. Bij het overstappen van de grote naar... Se mere
Na een slechte ervaring bij mijn vorige verzekeraar wilde ik overstappen naar een andere BA autoverzekering. Dit moest echter binnen 2 dagen, omdat het 3 maand opzeg is. Voor de zekerheid dat het voor... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Je doet zoveel online. Waarom je verzekering afsluiten dan niet? Vergelijk snel op verzekeringen.be, kies de verzekering die je wilt en klaar. Net zo simpel als schoenen bestellen.
Kontaktoplysninger
Brechtsebaan 200, 2900, Schoten (Antwerpen), Belgien
- 03 376 33 48
- support@verzekeringen.be
- verzekeringen.be
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Slecht bereikbaar en verkeerde informatie
Slecht bereikbaar, contactgegevens verborgen op website, verkeerde informatie verstrekt van de daadwerkelijke verzekeraar.

Besvarelse fra Verzekeringen.be
Eerste klasse service
Na mijn berekening ben ik op een zeer professionele manier verder geholpen door An. Top service en een super ervaring.
Reisverzekering: competitief en snel
Snel voor de vakantie reisverzekering volledig online afgehandeld aan prijs / kwaliteit beste voorwaarden in de markt. Voor herhaling vatbaar.
echte vergelijkingssite!
Makkelijk te vergelijken met diverse maatschappijen met prima resultaat dat vertrouwen geeft.
Beste site voor een autoverzekering
Autoverzekering nodig voor mijn nieuwe wagen. Heel overzichtelijke website en uiteindelijk terecht gekomen bij Ethias. Ook even wat andere sites gecheckt, maar verzekeringen.be bleek de beste aanbieding.
De afhandeling gebeurde dan via Ethias, zonder problemen. Snel mijn platen gekregen en ik kon zonder problemen de wagen gaan ophalen. Perfecte service. Aanrader!
Handig en duidelijke communicatie
Tijdje geleden voor mijn verhuis mijn woonverzekeringen vergeleken op verzekeringen.be. Op de super handige website krijg je snel de beste offertes toegestuurd. Ik dacht dat je doorgestuurd zou worden naar de websites van de makelaars, maar je kan meteen via de website een verzekering afsluiten! Super handig
Gemakkelijk en snel!
De vergelijkingstool is heel logisch en gemakkelijk te gebruiken. Dankzij jullie heb ik veel kunnen besparen op mijn nieuwe autoverzekering. Heel erg bedankt!
Super tevreden!
Ik was bij een andere makelaar verzekerd en ik heb bij Verzekeringen.be nu exact dezelfde autoverzekering maar dan €300 / jaar goedkoper. Ik ben super tevreden en An heeft mij ook geweldig geholpen. Super tevreden klant hier!!
Alles duidelijk en ok.
Handig en gemakkelijk
Zeer handige en gemakkelijke site om verzekeringen te vergelijken, heb zo de goedkoopste auto- en brandverzekering gevonden!
Ik heb via Verzekeringen.be een…
Ik heb via Verzekeringen.be een autoverzekering vergeleken en afgesloten. Zeer overzichtelijk en vooral ook gemakkelijk!
Ik heb een autoverzekering afgesloten…
Ik heb een autoverzekering afgesloten bij verzekeringen.be en ik ben super goed geholpen! Bovendien heb ik veel kunnen besparen op deze manier. Top!
Nuttige tool!
Zeer handige tool op de website.
Veel kunnen besparen op mijn autoverzekering!
Snel en gemakkelijk brandverzekering gevonden
Ik had een brandverzekering nodig en heb via Verzekeringen.be heel gemakkelijk en snel mijn verzekering gevonden. Daarbovenop was het ook nog een kwaliteitsverzekering aan een zeer voordelige prijs. Ik ben zeer tevreden met mijn nieuwe Allianz verzekering. Ook bedankt aan An voor de service!
Door deze site heb ik aardig wat geld…
Door deze site heb ik aardig wat geld kunnen besparen op m'n autoverzekering. Goede opvolging door het team van verzekeringen.be. Ik wil wel waarschuwen voor de praktijken van Ethias. Ik vroeg een offerte maar ze stuurden me gelijk een polis op zonder dat ik zelfs maar iets getekend had. Een bedenkelijke werkwijze.
Aanbieding van Corona direct is zeer…
Aanbieding van Corona direct is zeer scherp. Laagste prijs op de markt. Super nadeel is ZEER moeilijk om contact te leggen met hun klantendienst.
Tot wel 3 weken om antwoord te krijgen op e-mail.
Telefonisch contact is haast uitgesloten, inbeltijden van wel 45min tot 2u.

Besvarelse fra Verzekeringen.be
Nuttige tool om te vergelijken
Goede vergelijking van offertes en dienstverlening gehad.
Ik heb veel kunnen besparen
Ik heb veel kunnen besparen. Top service, heel vriendelijk en alles snel geregeld. Zeker een aanrader.
Uitstekende service
Ik vond dat ik veel te veel betaalde voor mijn verzekering en ben daarom op zoek gegaan naar een andere verzekeraar. Via verzekeringen.be kwam ik op veel goedkopere prijzen uit en werd ik meteen geholpen. Uitstekende service!
Perfecte opvolging & service!
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.