NØJAGTIGT de samme varer man kan købe til mellem 4 og 25 kr. på app'en Wish! Købte en kjole hos VeryVoga og efter laaaang leveringstid, kom en kjole i en farve, form og kvalitet der lå meget langt... Se mere
Jeg har aldrig tilmeldt mig nyhedsbrev eller købt noget fra denne side, da jeg opdagede de MANGE dårlige anmeldelser. ALLIGEVEL modtager jeg ustandseligt nyhedsbreve fra firmaet, som jeg ikke kan k... Se mere
Virkelig dårlig kundeservice. Jeg har ikke modtaget min bestilling og vil derfor have mine penge tilbage men jeg kan ikke komme i kontakt med dem.
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Jeg kan kun anbefale dem. De gange, jeg har bestilt hos dem, har jeg været meget tilfreds. lækre varer i en fin kvalitet. Leveringstiden er tilfredsstillende. Et par gange har der været forsinkelse, så har jeg fået besked om det via mail.

Besvarelse fra VeryVoga.com
ALLIGEVEL modtager jeg ustandseligt nyhedsbreve fra firmaet, som jeg ikke kan komme til at unsubscribe. Det er frygteligt irriterende - jeg har prøvet at blokere nyhedsmails, men de kommer alligevel.
Hvis de laver dette trick, hvilke andre oplysninger gemmer de så ikke også UDEN SAMTYKKE!?

Besvarelse fra VeryVoga.com
Jeg har afbestilt min ordre inden den er blevet afsendt, og har så fået en mail på at mine penge ville være retur efter 10-15 arbejdsdage. Det er nu over 1 måned siden! Jeg skrev til jer efter de 15 dage, i beklagede jeres fejl, og siden har jeg ikke kunne få jer til at svare på mine mails, og har STADIG ikke fået mine næsten 500kr tilbage! DET ER TYVERI!!!

Besvarelse fra VeryVoga.com
Jeg forstår simpelthen ikke alle de dårlige anmeldelser Veryvoga får. Man kan da regne ud, at der kan være længere leveringstid, når man handler med en virksomhed på den anden side af kloden. Sæt jer dog ind i tingene! Og så lang er leveringstiden altså heller ikke, og jeg skulle vide det, for jeg har købt Igennem flere år næsten alt mit tøj hos Veryvoga. God kvalitet til prisen, rimelig leveringstid (det er rigtigt, man skal vente lidt, men det er værd at vente på!). Veryvoga har det lækreste tøj til gode priser.

Besvarelse fra VeryVoga.com
NØJAGTIGT de samme varer man kan købe til mellem 4 og 25 kr. på app'en Wish!
Købte en kjole hos VeryVoga og efter laaaang leveringstid, kom en kjole i en farve, form og kvalitet der lå meget langt fra den på billedet og i beskrivelsen - den var TYDELIGT et billigt Kina produkt!
Det er mit gæt at VeryVoga's "leverandør" hedder Wish, og at det er derfor pengene trækkes længe før varen afsendes, og at det også er grunden til, at leveringstiden er så lang. Svindel, desværre!

Besvarelse fra VeryVoga.com
Jeg bestilte 2 striktrøjer d. 22. januar og de kom til Danmark 8 dage senere.
Så hurtig levering og rigtig lækre trøjer

Besvarelse fra VeryVoga.com
Får en million mails, og jeg kan ikke afmelde dem!! Uprofessionelt firma.

Besvarelse fra VeryVoga.com
Har prøve at melde mig ud hvad er umuligt man kan ikke kontakte kundeservice og trykker man på afmeld her kommer man ind på salg siden er meget træt af alle de opslag der kommer

Besvarelse fra VeryVoga.com
Hæver pengene med det samme, men varen kommer aldrig. Man Lan ikke komme igennem til kundeservice og ej heller på tlf.

Virkelig dårlig kundeservice.

Besvarelse fra VeryVoga.com
fortjener ingen stjerner. Tøjet er noget billigt skidt. Størrelserne passer ikke. Det tog mig over 3 mdr. efter at jeg havde sendt mit tøj retur før jeg fik mine penge tilbage. Og det skal siges, at jeg måtte skrive 25 mails før det skete.

Besvarelse fra VeryVoga.com
Jeg har modtaget et par sandaler med kilehæl, og i annoncen rådes der til at købe en str mindre end normalt, jeg bestiller derfor i en større str, men de er overhovedet ikke større i str, jeg kan ikke passe den for lille sko. Jeg ønsker at returnere skoene, MEN det er fuldstændigt umuligt at finde ud af hvordan man gør, efter længere tid kan jeg så få lov at bede om at få lov at returnere, men den siger jeg skal skrive en gyldig mail adr🤔🤔Jeg har skrevet mailen korrekt, men det bliver ikke godtaget, jeg kan ikke komme videre derfra... Jeg synes virkeligt at det er dårlig service at jeg skal bruge SÅ lang tid på at finde ud af hvordan jeg kan bytte el returnere min vare. Er i søde at kontakte mig, så jeg kan få den sag ud af verden!!!

Jeg bestilte 4 . Bluser d. 22/5-20
Forinden havde jeg bestilt en kjole og da jeg endelig fik den, var den i stykker.. Derfor afhentede jeg ikke det tøj, jeg havde bestilt d. 22/5-20.
Dvs. Det må være gået tilbage til jeres butik.
Alligevel bliver i ved med, at sende den ene regning efter den anden med rykkergebyr på noget tøj jeg aldrig har modtaget. Det er opkrævningsfirmaet klarna der blir er ved at sende regninger, og selvom jeg har talt med dem, kan de intet gøre.
Jeg skal skrive til firmaet, veryvoga det har jeg gjort 2. Gange. De sender en besked tilbage på engelsk.. Jeg handler aldrig nogensinde hos jer mere og alle jeg taler med beder jeg om at holde sig væk..

Besvarelse fra VeryVoga.com
Umuligt at finde ud af hvordan man får tilbagebetaling for udgået vare,
Håber det kan lade sig gøre her
Den anden købte kjole var ok

Besvarelse fra VeryVoga.com
Over 2 mdrs leveringstid. Dårlig kvalitet. Tøjet farver stemmer slet ikke overens med billederne. Fik returlabel, som jeg kan bruge til at sende fra udenlandsk fragtfirma. Umuligt at komme i kontakt med firmaet om returlabel til dansk fragtfirma.

Besvarelse fra VeryVoga.com
Lang leveringstid, men det kommer fra Kina, så det er ikke mærkeligt.

Besvarelse fra VeryVoga.com
Jeg har prøvet i flere uger, at få en retur seddel. Det sker ikke.
Tøjet er lavet af møg billig materiale.

Besvarelse fra VeryVoga.com
Kvalitet er tip top ,set i forhold til priserne, MEN man skal være forberedt på lang leveringstid, selv om pengene hæves en uge efter bestilling.