NØJAGTIGT de samme varer man kan købe til mellem 4 og 25 kr. på app'en Wish! Købte en kjole hos VeryVoga og efter laaaang leveringstid, kom en kjole i en farve, form og kvalitet der lå meget langt... Se mere

Jeg har aldrig tilmeldt mig nyhedsbrev eller købt noget fra denne side, da jeg opdagede de MANGE dårlige anmeldelser. ALLIGEVEL modtager jeg ustandseligt nyhedsbreve fra firmaet, som jeg ikke kan k... Se mere

Virkelig dårlig kundeservice. Jeg har ikke modtaget min bestilling og vil derfor have mine penge tilbage men jeg kan ikke komme i kontakt med dem.

1,2

Dårlig

2 t anmeldelser

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Jeg kan kun anbefale dem

Jeg kan kun anbefale dem. De gange, jeg har bestilt hos dem, har jeg været meget tilfreds. lækre varer i en fin kvalitet. Leveringstiden er tilfredsstillende. Et par gange har der været forsinkelse, så har jeg fået besked om det via mail.

24. oktober 2021

Besvarelse fra VeryVoga.com

Din tilfredshed er det vigtigste for os, og det er absolut vores arbejdskraft. Vi sætter også pris på din ærlige feedback om din oplevelse. Håber vi kan servicere dig igen i fremtiden og gøre dig til en gladere kunde.

Tak igen for din støtte! Hvis du har brug for yderligere hjælp, bedes du kontakte os.

Frygteligt bondefangeri

ALLIGEVEL modtager jeg ustandseligt nyhedsbreve fra firmaet, som jeg ikke kan komme til at unsubscribe. Det er frygteligt irriterende - jeg har prøvet at blokere nyhedsmails, men de kommer alligevel.
Hvis de laver dette trick, hvilke andre oplysninger gemmer de så ikke også UDEN SAMTYKKE!?

17. april 2021

Tak for din feedback.

Vi er kede af at høre, at du ikke er tilfreds med shoppingoplevelsen hos os. For at hjælpe os med at løse problemet rettidigt, kan du give os dit ordrenummer, så vi kan fortsætte med at behandle din sag? Du kan svare her direkte.

Tak for dit samarbejde på forhånd. Håber at høre fra dig snart.

Jeg har afbestilt min ordre inden den…

Jeg har afbestilt min ordre inden den er blevet afsendt, og har så fået en mail på at mine penge ville være retur efter 10-15 arbejdsdage. Det er nu over 1 måned siden! Jeg skrev til jer efter de 15 dage, i beklagede jeres fejl, og siden har jeg ikke kunne få jer til at svare på mine mails, og har STADIG ikke fået mine næsten 500kr tilbage! DET ER TYVERI!!!

10. april 2021

Hej Amanda,

Tak for din feedback.

Vi er kede af at høre, at du ikke er tilfreds med vores shoppingoplevelse. Vi beklager forsinkelsen, og vi starter refusionsprocessen for dig inden for 24 timer.

Refusionen vender tilbage til den konto, du brugte til at betale for ordren inden for 7-15 hverdage, afhængigt af bankens behandlingstid.

Når din refusion er udstedt af os, modtager du en bekræftelses-e-mail. Husk at kontrollere din konto inden for det rigtige tidspunkt. Hvis du ikke modtager refusionen på den anslåede dato, bedes du kontakte os via e-mail. Vi vil prøve at hjælpe på enhver måde, vi kan.

Tak igen for din tid. Kontakt os, hvis du har brug for yderligere hjælp.

Det lækreste tøj!

Jeg forstår simpelthen ikke alle de dårlige anmeldelser Veryvoga får. Man kan da regne ud, at der kan være længere leveringstid, når man handler med en virksomhed på den anden side af kloden. Sæt jer dog ind i tingene! Og så lang er leveringstiden altså heller ikke, og jeg skulle vide det, for jeg har købt Igennem flere år næsten alt mit tøj hos Veryvoga. God kvalitet til prisen, rimelig leveringstid (det er rigtigt, man skal vente lidt, men det er værd at vente på!). Veryvoga har det lækreste tøj til gode priser.

20. marts 2021

Kære kunde,

Tak for din positive kommentar og feedback. Din opmuntring vil holde os i bevægelse fremad og konstant forbedre vores service.

Ser frem til at tjene dig igen!

Billige kopivarer fra Kina

NØJAGTIGT de samme varer man kan købe til mellem 4 og 25 kr. på app'en Wish!
Købte en kjole hos VeryVoga og efter laaaang leveringstid, kom en kjole i en farve, form og kvalitet der lå meget langt fra den på billedet og i beskrivelsen - den var TYDELIGT et billigt Kina produkt!
Det er mit gæt at VeryVoga's "leverandør" hedder Wish, og at det er derfor pengene trækkes længe før varen afsendes, og at det også er grunden til, at leveringstiden er så lang. Svindel, desværre!

17. februar 2021

Tak for dit samarbejde på forhånd. Håber at høre fra dig snart.

Hurtig levering og pænt tøj

Jeg bestilte 2 striktrøjer d. 22. januar og de kom til Danmark 8 dage senere.
Så hurtig levering og rigtig lækre trøjer

10. februar 2021

Kære køber,

Tak for din kommentar. Din opmuntring vil holde os i bevægelse fremad.

Vi håber inderligt, at vi får flere chancer for at tjene dig.

Med venlig hilsen!

Spam uden ende!

Får en million mails, og jeg kan ikke afmelde dem!! Uprofessionelt firma.

6. februar 2021

Hej Pia,

Tak for din anmeldelse. Vi beklager ulejligheden. Vi har rapporteret dit problem til vores relatvie-afdeling, de behandler afmeldingsanmodningen for dig så hurtigt som muligt.

Tak igen for din tid. Kontakt os, hvis du har brug for yderligere hjælp.

Har prøve at melde mig ud hvad er…

Har prøve at melde mig ud hvad er umuligt man kan ikke kontakte kundeservice og trykker man på afmeld her kommer man ind på salg siden er meget træt af alle de opslag der kommer

9. januar 2021

Hej Susanne Heldal,

Jeg håber du har en dejlig dag! Vi har modtaget din anmeldelse på Trustpilot og har rapporteret din afmeldingsanmodning til vores relevante afdeling.

Tak for din tid og forståelse. Hvis du har brug for yderligere hjælp, bedes du kontakte os.

Hæver pengene med det samme.

Hæver pengene med det samme, men varen kommer aldrig. Man Lan ikke komme igennem til kundeservice og ej heller på tlf.

25. december 2020

Kære kunde,

Vi har kendt din hovedklage, og vi er meget kede af at høre, at vores produkt ikke opfyldte din tilfredshed. Din tilfredshed er altid vores hovedprioritet, så vi har flere løsninger til dig.

For detaljerede løsninger, bedes du tjekke din e-mail.

Tak igen for din tid. Kontakt os venligst via e-mail, hvis du har problemer med din ordre.

Hvor er min varer???

Hvor er min varer???? Har ventet længe.

29. november 2020

Hej Michele,

Håber du har en dejlig dag!

Vi har kendt din hovedklage, og vi er kede af at give dig alle ulejligheden.

Efter kontrol blev din pakke afsendt den 22. november, og den er stadig i transit. Du kan spore det på http://www.py-express.net/en/default.aspx med dit sporingsnummer 97807323675SE. Normalt tager det 7-15 dage for forsendelse.

Tak for din tid og tålmodighed. Kontakt os, hvis du har brug for yderligere hjælp.

Virkelig dårlig kundeservice

Virkelig dårlig kundeservice.

20. november 2020

Tak for din feedback.

Vi er kede af at høre, at du ikke er tilfreds med shoppingoplevelsen hos os. Vi fandt dog ikke ordren #CR9140886711. Gav du os det rigtige ordrenummer? Kontroller oplysningerne, og bekræft med os.

Du kan svare her direkte.

Tak for din tid. Håber at høre fra dig snart.

fortjener ingen stjerner

fortjener ingen stjerner. Tøjet er noget billigt skidt. Størrelserne passer ikke. Det tog mig over 3 mdr. efter at jeg havde sendt mit tøj retur før jeg fik mine penge tilbage. Og det skal siges, at jeg måtte skrive 25 mails før det skete.

21. august 2020

Tak for din feedback.

Vi er ked af at høre, at du ikke er tilfreds med shoppingoplevelsen hos os. For at hjælpe os med at løse problemet rettidigt, bedes du give os dit ordrenummer, så vi kan fortsætte med at behandle din sag? Du kan svare direkte her.

Hvordan returnere/bytter jeg?

Jeg har modtaget et par sandaler med kilehæl, og i annoncen rådes der til at købe en str mindre end normalt, jeg bestiller derfor i en større str, men de er overhovedet ikke større i str, jeg kan ikke passe den for lille sko. Jeg ønsker at returnere skoene, MEN det er fuldstændigt umuligt at finde ud af hvordan man gør, efter længere tid kan jeg så få lov at bede om at få lov at returnere, men den siger jeg skal skrive en gyldig mail adr🤔🤔Jeg har skrevet mailen korrekt, men det bliver ikke godtaget, jeg kan ikke komme videre derfra... Jeg synes virkeligt at det er dårlig service at jeg skal bruge SÅ lang tid på at finde ud af hvordan jeg kan bytte el returnere min vare. Er i søde at kontakte mig, så jeg kan få den sag ud af verden!!!

21. august 2020

Tak for dit samarbejde på forhånd. Håber at høre fra dig snart.

Opkrævning af tøj jeg aldrig har afhentet fra post.

Jeg bestilte 4 . Bluser d. 22/5-20
Forinden havde jeg bestilt en kjole og da jeg endelig fik den, var den i stykker.. Derfor afhentede jeg ikke det tøj, jeg havde bestilt d. 22/5-20.
Dvs. Det må være gået tilbage til jeres butik.
Alligevel bliver i ved med, at sende den ene regning efter den anden med rykkergebyr på noget tøj jeg aldrig har modtaget. Det er opkrævningsfirmaet klarna der blir er ved at sende regninger, og selvom jeg har talt med dem, kan de intet gøre.
Jeg skal skrive til firmaet, veryvoga det har jeg gjort 2. Gange. De sender en besked tilbage på engelsk.. Jeg handler aldrig nogensinde hos jer mere og alle jeg taler med beder jeg om at holde sig væk..

19. august 2020

For detaljerede løsninger, bedes du tjekke din e-mail.

Umuligt at finde ud af hvordan man får…

Umuligt at finde ud af hvordan man får tilbagebetaling for udgået vare,
Håber det kan lade sig gøre her
Den anden købte kjole var ok

8. august 2020

Hej Jette,

Håber du har en dejlig dag!

Vi har kendt din vigtigste klage, og vi er ked af at bringe dig al ulejligheden.

Vi refunderer varens værdi for dig. Refusionen kommer tilbage til den konto, som du brugte til at betale for ordren inden for 7-15 arbejdsdage, afhængigt af bankens behandlingstid.

Når din refusion er udstedt af os, vil du modtage en bekræftelses-e-mail. Husk at tjekke din konto i rette tid. Hvis du ikke modtager refusionen på den anslåede dato, bedes du kontakte os via e-mail. Vi vil forsøge at hjælpe på enhver måde, vi kan.

Tak for din tid og venlige forståelse. Kontakt os, hvis du har brug for yderligere hjælp.

Fortryder mit køb!

Over 2 mdrs leveringstid. Dårlig kvalitet. Tøjet farver stemmer slet ikke overens med billederne. Fik returlabel, som jeg kan bruge til at sende fra udenlandsk fragtfirma. Umuligt at komme i kontakt med firmaet om returlabel til dansk fragtfirma.

30. juli 2020

Alt er OK

Lang leveringstid, men det kommer fra Kina, så det er ikke mærkeligt.

24. juli 2020

Kære køber,

Tak for din kommentar. Din opmuntring vil holde os videre.

Vi håber inderligt, at vi får flere chancer for at tjene dig.

Med venlig hilsen!

Jeg har prøvet i flere uger

Jeg har prøvet i flere uger, at få en retur seddel. Det sker ikke.
Tøjet er lavet af møg billig materiale.

9. juli 2020

Lidt lang leveringstid

Lidt lang leveringstid. Men ellers Ok

4. april 2020

Kære kunde.

Tak, fordi du handlede med os og tog dig tid til at skrive anmeldelsen. Hver kjole er lavet på bestilling, inklusive både brugerdefineret størrelse og standardstørrelse. Vi tror, du forstår det helt.

Vi er meget glade for at høre, at du er tilfreds med vores produkter. Din tilfredshed er meget vigtig for os.

Tak for din tid og kræfter. Håber, at vi vil tjene dig igen i fremtiden.