Virksomheden har svaret
Virksomheden har svaret
Superblij met jullie snelle service! Ik weet dat ik enorm last-minute was met mijn relatiegeschenken zo voor de drukke feestdagen. Maar dankzij jullie kon ik mijn belangrijke partners alsnog v... Se mere
Jouw ideale cadeau in 2 minuten. 10.000+ cadeau's & 87 merken dichtbij. Geen gedoe met losse leveranciers en websites, maar alles overzichtelijk op één plek. Snel, persoonlijk en verrassend. Zo wordt geven niet alleen makkelijker, maar ook leuker.
Iepenwei 3F, 4191 PD , Geldermalsen, Holland
Har besvaret 83 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Koud, kil en zeer amateuristisch bedrijf is dit; om een hart onder de riem te steken bij een zeer zieke dierbare besloot ik een "Beterschap verwenbox" te laten bezorgen. Na de bestelling ben ik na een week wachten in de lucht gekomen "wegens kulreden is er niets verzonden". Toen na 1,5 week is er eindelijk een verzending aangemaakt. Wordt dit bezorgd bij de lokale supermarkt omdat er niet opengedaan kon worden op bezorgmoment x. Of de zeer zieke dierbare even naar de supermarkt kan om het "beterschap" pakket op te halen. Bijzonder vreemd en onpersoonlijke gang van zaken houdt dit bedrijf erop na. Ook de klantenservice laten je in de kou staan hierna en de klant mag het uitzoeken. Tot nooit! Hopelijk hiermee een gewaarschuwd mens....

Besvarelse fra Verwenboxen
Nooit van hier bestellen. Het is een set up. Geld is nooit terug betaald voor een bestelling dat is nooit aangekomen. Heel slecht. Geen contact, zij antwoorden noooit.

Besvarelse fra Verwenboxen
Vlotte levering, zelfs na erachter gekomen te zijn dat het naar het verkeerde adres dreigde verzonden te worden!
Netjes geleverd , mooi pakket en geen lange levertijd ookal was het Pasen
Collega ging trouwen en ik wou wat aanpassingen aan het borrelpakket, dit was geen probleem en er werd goed meegedacht. Ook het contact was fijn en respons snel. Zeer vriendelijk geholpen en Collega was er erg blij mee. Ja ik kan dit bedrijf zeker aanbevelen wil je iemand wat leuks sturen en er zeker van zijn dat het ook netjes en op tijd wordt geleverd!
op tijd geleverd en makkelijk te bestellen en ik heb gehoord dat heel lekker was.
Omdat het een leuk idee is maar nu is alleen de parfum niet mee geleverd als extra kado wat je kan toevoegen de parfum met shampo voor 20,00 euro is niet mee geleverd als dit ook opgelost kan worden dan ben ik helemaal tevreden ✌️🤩😊😊

Besvarelse fra Verwenboxen
Was vrij eenvoudig te bestellen en de ontvanger was heel blij met de ontvangst van de attentie. De box bevatte ook diverse lekkernijen die -denk ik- door iedereen wel gewaardeerd zou worden
2 pakketten besteld, na 10 dagen contact opgenomen omdat er nog niks geleverd was. Na circa 10 x bellen, is het gelukt om 3 x iemand te spreken. Er was 'iets' misgegaan. Track & Trace heb ik na 3 x vragen ook niet gekregen. Uiteindelijk na 12 dagen wel de boxen ontvangen. Inhoud viel ook tegen.

Besvarelse fra Verwenboxen
Leuk cadeau werd erg gewardeerd en zoals beloofd de volgende dag al bezorgd.
Heb hierdoor even iemand uit zijn vervelende ziekbed een leuk moment of wellicht zelfs meerdere momenten kunnen bezorgen.
Wat een fantastische ervaring met Verwenboxn.nl! De boxen zijn zó leuk samengesteld en echt een feestje om te geven én te krijgen. De verrassing is super goed aangekomen en zorgde voor een grote glimlach 😊
Ook de mogelijkheid om een persoonlijke tekst/kaartje toe te voegen vind ik echt top – dat maakt het extra speciaal en persoonlijk. Alles was perfect verzorgd en mooi verpakt.
Absoluut een aanrader als je iemand wilt verrassen! Ik bestel hier zeker vaker 💛🎁
Het was een cadeautje. De ontvangers verdiende t even om te worden verwend. Viel in goede handen. Ze waren er blij verrast mee.
BESTEL NIET HIER!
De doos kwam volledig gescheurd aan, er ontbraken items zoals de Doritos en het pakket paste helemaal niet door de brievenbus. Na vijf mails heb ik nog steeds geen excuus ontvangen. In plaats daarvan is een nieuwe doos en over de datum Doritos nagestuurd, en als “Colance” werden de Doritos gecrediteerd.
Het woord SERVICE kennen ze niet. Ik ben zeer teleurgesteld in hoe dit wordt afgehandeld.

Besvarelse fra Verwenboxen
Al vaker heb ik via de verwenbox iets verstuurd, het zijn leuke pakketten die je naar wens kan aanvullen. Zo is er voor ieder moment een passende box!
Werd snel geleverd en de ontvanger was er zeer blj mee

Besvarelse fra Verwenboxen
Leuk en lief verwenpakket, ideaal om iemand te bedanken voor iets. Royale keuze daarin ook. En de ontvanger vond het nog lekker ook!
Wel mag het bijgesloten kaartje een heus kaartje worden ipv mijn tekst op een soort van reclamevelletje; we betalen er tenslotte €1,99 voor. Al is het maar keus uit standaard “Liefs”, “Dankjewel”, “Beterschap” en “Knuffel”.

Besvarelse fra Verwenboxen
Voor een zieke vriend hebben ik namens vrienden bij deze webshop een beterschapspakket gekocht en laten afleveren. Dat werkte snel en gemakkelijk. Ik werd goed op de hoogte gehouden over het afleveren van het pakket. En natuurlijk tot slot een leuk bericht van een verraste en dankbare vriend. Kortom, het verliep precies zoals bedacht. Een volgende keer zou ik weer bij deze partij bestellen. Aanrader dus.
Je kunt hier hele leuke cadeau paketten krijgen. Het wordt altijd goed bezorgd en de spullen worden in mooie prachtige dozen gedaan. Heel leuk om cadeau te geven, of als iemand ziek etc. En heel veel keuze dat maakt het ook erg leuk.
Een originele verrassing voor een zieke collega! Makkelijk te bestellen en mooi snel bezorgd.
Ga ik vaker doen.
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.