Veroamsterdam

If I could give it minus stars I would. Absolute disgrace of a company. Ordered my daughter a hoody got Christmas. Looked really good material thick hood shape etc. they sent the wrong size.... Se mere

Ik schaam me er gewoon voor. Kleding besteld, vergeten de website/reviews te checken, kleding wel ontvangen, maar niet te vergelijken met de foto's. Ik heb het geprobeerd te retourneren (wat veel geld... Se mere

Absoluter Müll!!!!Ich bin selbst schuld hätte mir die Bewertungen besser anschauen sollen. Pullover wurden als 100% Baumwolle deklariert und es kam 100% Polyester aus China und kaputte Maschen im Pull... Se mere

Superslecht. Wilde een product terugsturen omdat het niet was zoals het op de foto stond en de maat niet goed was. Moest 22 euro betalen omdat het dus blijkbaar uit China kwam heel misleidend al... Se mere

Nooit meer

15 dagen moeten wachten op mijn bestelling. Ik had het aan een derde van de prijs in China kunnen kopen. Zelfde kwaliteit en het komt van daar.
Voor retourzending moet je betalen.
Nooit meer.

27. august 2025

Chinees prutbrilletje

Zonnebril besteld en kreeg een plastic kinderbrilletje.
Zo dom van me. Je moet tegenwoordig alles controleren dat het niet uit China komt.
Ik kijk nu altijd op adres en reviews

14. august 2025

Dit is CHINEZEN troep!!

Dit is CHINEZEN troep!!! OPLICHTERS, ze verkopen het mooi, maar wat ze doen is simpelweg dropshippen!!! En hun zakken vullen..
Alle items zijn van Temu / Shein of Ali Express !!! Te koop voor enkele euro’s en deze mensen verkopen die troep voor 4x zoveel.. Retourneren ook nog op eigen kosten!! TRAP ER NIET IN..

22. august 2025

Oplichters

Oplichters: artikel (stof en uitvoering) lijkt niet op bestelde. Terugsturen naar China op eigen kosten duurder dan artikel. Terugbetaling gebeurt gewoonweg niet. Waardeloos bedrijf vol oplichters.

20. august 2025

Oplichting

Oplichting. Ik moest snel iets hebben en daarom ben ik erin getrapt. Stom want normaal check ik de sites eerst. Ik had een zwembroem besteld die 6 weken later aankwam als een zeer slecht stukje stof. Logos waren er verkeerd om opgenaaid en het ziet eruit alsof een 8 jarige kind dit gemaakt heeft. Ergens ook triest, want misschien is dit ook wel zo.

16. juli 2025

Oplichters, niet bestellen!

Helaas deze site niet gecontroleerd voordat ik bestelde. Dan had ik niet besteld. Enorm opgelicht, de producten zijn niet zoals besteld qua vorm, uitstraling en materiaal. Polyester meuk is het. Op de site lijkt het uit Amsterdam te komen maar komt uit China waar je het ook op eigen kosten naartoe moet retourneren. Ik zou zeggen niet doen

18. august 2025

Chinese meuk

Amsterdam in de naam maar zo recht uit China, was al vreemd dat de levering 10 dagen maar verder ook wel aan de kwaliteit van de kleding te zien.. trap er niet in!

15. august 2025

Gewoon keihard opgelicht

Gewoon keihard opgelicht. Linnen kleding besteld, bij ontvangst bleek het gewoon polyester te zijn. Blousejes waren helemaal niet afgewerkt (de draden hingen er nog aan). Verder is retour doen eigenlijk geen optie, omdat het weer terug moet naar China. Geen goed woord voor over!

14. august 2025

Ontzettend slechte ervaring

Ontzettend slechte ervaring. 2 paar schoenen besteld, na lange tijd 1 paar ontvangen. Moeizame communicatie, zeggen bewijs van levering te hebben maar kunnen ze niet aanleveren. Denken niet mee, geven geen oplossing. Zou hier nooit meer bestellen.

13. august 2025

Misleidende webshop – hoge retourkosten naar China en slechte maatvoering

Advies: Koop hier niet. Er zijn voldoende betrouwbare webshops die transparant zijn over hun locatie, retourvoorwaarden en maatvoering.

Ik heb bij Vero Amsterdam een broek besteld via hun website, die de indruk wekt een Nederlandse winkel te zijn. Op basis van hun eigen Fit Quiz kwam ik uit op maat XL. In werkelijkheid ontving ik een broek met maat 33, die veel kleiner valt dan een XL in Europese maatvoering.

Pas ná de aankoop ontdekte ik dat retourneren alleen kan op eigen kosten naar China. Deze informatie stond niet duidelijk zichtbaar tijdens het bestelproces. De verzendkosten naar China zijn hoog, waardoor retourneren praktisch onhaalbaar is.

De klantenservice houdt vast aan hun retourbeleid, ook al voldoet het product niet aan de verwachting op basis van hun eigen maathulp. Voor mij is dit een typisch geval van dropshipping met misleidende informatie.

11. august 2025

Chinees bedrijf alles nep

Is de eerste keer dat ik er in ben getrapt 😢. Is een chinees bedrijf, duurt ontzettend lang voordat je het krijgt en het product is nep. De zwembroek die ik bestelde leek vaagjes op die van de website maar totaal ander model en zeer goedkope stof..

9. august 2025

Ordered a jewellery piece

Ordered a jewellery piece. It was delivered in the mailbox after more than 14 days of shipping, however got lost as the mailbox is just a slot in the door. I am attempting to be refunded but they keep telling me they won't do that as the piece was delivered. I will escalate this further if necessary. It's not about money, it's about respecting the customer rights and them earning money on poor customer account.

8. august 2025

Zeer slechte informatie

Zeer slechte informatie. Website geeft linnen broek op, maar blijkt na ontvangst na 2 weken uit China(dropshipping naar ik vermoed), gewoon polyester te zijn met beetje spandex. Oplichterij dus. Nooit meer iets bestellen. Krijgt na bestelling heel snel bericht over verzending die onderweg is maar duurt vervolgens 2 weken voordat je het ontvangt.
Maat ook nog eens veel te klein, dus kan hem niet eens aan. Besteld als M maar denk dat ik minstens XL nodig had

7. august 2025

NIETS KOPEN!

Op zaterdag 19 juli een linnen broek besteld. Ik ben lang, dus maat 5xl. Zou donderdag daarop binnen zijn, vrijdag ging ik op vakantie. Maar de broek kwam pas een week later. Geen linnen, maar 100% polyester!!!! En geen 5xl. Maar gewoon veel te klein. Kleiner dan s. Retour aangemeld, heel snel antwoord gekregen, maar toen bleek pas dat de broek naar China geretourneerd moest worden. Daarvoor was het woord China nergens te vinden op de site. Ik stuur deze broek niet terug, omdat de kosten daarvoor veel te hoog zijn en de vraag is of ik van deze oplichters het geld sowieso geretourneerd krijg. Dus waarschuwing; koop niets het is Temu kwaliteit!

4. august 2025