Vericenter Anmeldelser 9

2,1

Under middel

HOLD JER VÆK!!!! Meget frække parkerings vagter

HOLD JER VÆK!!!!
Vanvittige parkerings vagter. Fik en bøde på 850 kr for at holde der i 5 minutter på en plads med 2 timers gratis parkering. Skyndte os ud for at sætte parkeringsskiven efter 5 min. Der var vagten væk og havde allerede sat en bøde på 850 kr.
Min mor fik en tilsvarende ugen inden.
Møj center at de ikke tager ansvar overfor sådanne forhold. Er det dem der tjener pengene?
Vil gøre alt for at sprede dette budskab da det her er under al kritik!

21. december 2025

VERI Centerets parkeringsvagter.

VERI Centerets parkeringsvagter.
På pladsen står "Området drives og kontrolleres af.."., men OPARKO, som sender opkrævningen ud har ingen parkeringsvagter ansat.
Hvem er det så, der tjener ekstra penge ved en meget aggressiv politik for overvågning?
At OPARKO slår op i Motorregisteret og sender opkrævninger ud hvor de skriver at OPARKO´s parkeringsvagter har observeret er derfor ikke sandt og strid med skiltningen. Opslag i Motorregisteret må derfor også anses som værende uberettiget.
Henvendelse til Centerforeningen forbliver også ubesvaret, selv om det er deres kunder det går ud over.
Der findes andre butikker med bredere parkeringspladser og mindre aggressive parkeringsvagter.

2. december 2025

Kommer aldrig til at handle ved jer…

Kommer aldrig til at handle ved jer igen.. Har været inde og handle i flere af jeres butikker i dag, sammen med min datter. Og da vi kommer ud har jeg fået en afgift på 850kr. Vi var simpelthen kommet til at stille p-skiven en smule forkert. Det er selvfølgelig mit ansvar den står korrekt. Men der findes heldigvis mange alternativer i området, hvor man med julestress og børn i bilen, ikke bliver straffet med 850kr i bøde. Gik direkte ind og returneret alle vare. Jeg køber dem simpelthen et andet sted nu og fremover.

14. december 2025

Til Adminstrationen i

Til Adminstrationen i
Vericentret.
Jeg føler mig dårligt behandlet af den parkeringskontrol i èntrerer med, som er OPARKO.
Jeg kan godt nærlæse skiltningen og “huskerne” forskellige steder i centret vedr. parkering og jeg ved godt, at det er mig, som har ansvaret for mit elektroniske parkeringsur i bilvinduet.
Det, jeg er så harm over, er den komplet ubarmhjertige opførsel OPARKOs medarbejder udviser og så størrelsen af den parkeringsafgift, som jeg nu har modtaget på kr. 970.
Sidstnævnte høre ingen steder hjemme og er helt ude af proportioner.
Og dette er jeres ansvar.
Sagen er kort, at mit parkeringsur var “frosset” (årsag ukendt), og stod d. 7/11-25 på kl. 15.30. Jeg kom ud fra Veri kl.14.20 efter at have handlet i ca. 30 min med mine varer i hænderne. Parkeringsvagten stod lidt væk fra bilen, og jeg kontaktede vedkommende. Der var intet i min opførsel eller situation der indikerer, at jeg har holdt på p-pladsen i næsten et døgn (hvad jeg forlængst nok havde fået en p-bøde for). Men jeg mødte ingen og absolut ingen forståelse kun en rigid og bureaukratisk behandling (ja, jeg skal selv kigge efter om mit elektroniske p-ur står rigtigt, hver gang jeg parkerer, men f…hvem gør det?) Dette her er en pengemaskine! Jeg har massere af forståelse for medarbejderens udsatte position, men forstår overhovedet ikke en sådan mangel på commen sense.
Så nu er jeg blevet ligeså rigid og jeg handler ikke mere i centret før i har taget fat ørene på dette selskab og får moderet deres bødestørrelse (som de kalder kontrolafgift) og så deres opførsel. Denne er fuldstændigt urimelig!
Jeg ved godt at dette skriv ikke nytter noget, men jeg vil have det sidste ord, som jeg så har betalt 970 kr for.

8. november 2025

BLIV VÆK FRA VERICENTER

BLIV VÆK FRA VERICENTER. DET KOSTER KR 978. Vi kan melde os i klubben af utallige utilfredse kunder, der har modtaget en p bøde ved dette center. Kr 978 fattigere fordi Oparco er meget aggressive som andre beskriver. Jeg så mange andre der modtog bøder de ikke kunne forstå. Vi kan endda dokumentere, via vores bils gps overvågning, at vi har parkeret i 17 min. hvorefter vi har forladt pladsen igen. Oparco er ligeglade med indsigelser og dokumentation. BLIV VÆK FRA VERICENTER. DET KOSTER KR 978 OG DU BLIVER TABEREN I ET URETFÆRDIGT FORLØB MED ET GRISK PARKERINGSSELSKAB

8. november 2025

Deres p-vagter er som gribbe.

Deres p-vagter er som gribbe.
Har en automatisk p-skrive der kun kan vise i kvarter og ikke i præcise minutter. Jeg parkere mellem 11:30-11:40. Ved det fordi jeg registrerer mig i united fitness kl 11:39 og det tager ca 1-2 min. at gå fra min bil og ind og registrere mig. Kl 13:38 modtager jeg en bøde….. og kan ikke stille noget op, fordi jeg ikke kan stille min p-skrive i minutter. Talte med vagten, og han var fuldstændig ligeglad, trods jeg kunne vise ham dokumentation på at jeg var kommet ca. 11:30-11:40. Imens jeg snakker med ham, havde han givet en anden mand i bilen overfor min en bøde trods han så manden stige ud af bilen og komme tilbage inde for 5-10 min, men hans automatiske p skive duede ikke åbentbart, manden var lige så frustreret som jeg og sagde “jamen du så jeg gik og kom tilbage igen for 5 min”, hvortil vagten bare svare “ja men din p skive duer ikke”….. ved godt at loven er sådan, men det viser også bare at han blot er ude på at fælde folk og er iskold. sådan et sted der hyre et p-selskab der blot genere deres kunder, der gider jeg ikke komme. Håber i tager en snak med det p-selskab, og får det stoppet! det er simpelthen ikke i orden! Og ærligt hvis i var ordentlige ved jeres kunder(mig) så får i den bøde annulleret! 970 kr. for at parkere i så fald et par minutter for længe….. der er jo ingen der parkere hos jer som ikke er jeres kunder, I ligger jo et sted hvor der kun er jeres butikker, hvem skulle holde til gene, som ikke er der for at bruge penge hos jer?!

10. oktober 2025

Er dette din virksomhed?